Vši - přenos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101504
31.3.21 17:38
@Anonymní píše:
Protože se stýká pořád se stejnými lidmi. A nikdo je nemá. Všechny znám. Tak jedině, že by se stýkali ještě s někým dalším. :nevim:

A to že někoho znáš je sice hezké, ale fakt nevím, jak o něm můžeš vědět, že ty vši nemá :think: To obcházíš všechny známé s kvalitním všiváčkem minimálně 3× týdně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 13:50
@j.a.n.i1 píše:
A to že někoho znáš je sice hezké, ale fakt nevím, jak o něm můžeš vědět, že ty vši nemá :think: To obcházíš všechny známé s kvalitním všiváčkem minimálně 3× týdně?

To neobchazim. Ale teď vím, kdo se s kým stýká. Pořád jsem si nic nevycesala, ale hlava mě svědí. :nevim: Preventivně si nic na vsi davat nechci, protože minule jsem měla pak podrážděnou pokožku a dávala jsem si ji dohromady více než rok.

• Citovat
  • Upravit
101504
5.4.21 13:53
@Anonymní píše:
To neobchazim. Ale teď vím, kdo se s kým stýká. Pořád jsem si nic nevycesala, ale hlava mě svědí. :nevim: Preventivně si nic na vsi davat nechci, protože minule jsem měla pak podrážděnou pokožku a dávala jsem si ji dohromady více než rok.

No, ale to neznamena, ze je nekdo z nich nemuze mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 15:16
@j.a.n.i1 píše:
No, ale to neznamena, ze je nekdo z nich nemuze mit.

Jsem s nimi v kontaktu a myslím, že bych to věděla. :nevim: Jistě to samozřejmě nevím. Spíš si myslím, že by to někdo mohl chytit dále. A pořád doufám, že to já nejsem. A dcera.

• Citovat
  • Upravit
1704
7.1.22 16:19

Holky, mám dotaz, dcera dostala poprvé vši, měla to jen trochu za ušima. Řeším, zda mám prát všechny plyšaky z postele. Dělaly jste to? Nebo jde na to použít něco jiného? Např. páru nebo horko nebo mráz? Nemám zkušenost, dcera má v posteli obřího psa, nejsem si jistá, jak bych ho vysušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
7.1.22 16:22
@řeřicha píše:
Holky, mám dotaz, dcera dostala poprvé vši, měla to jen trochu za ušima. Řeším, zda mám prát všechny plyšaky z postele. Dělaly jste to? Nebo jde na to použít něco jiného? Např. páru nebo horko nebo mráz? Nemám zkušenost, dcera má v posteli obřího psa, nejsem si jistá, jak bych ho vysušila.

Dej to na mraz, to je spolehlive vyridi. Ale ona ves dost rychle chcipne sama, mimo telo hostitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
7.1.22 16:24
@Eemii píše:
Dej to na mraz, to je spolehlive vyridi. Ale ona ves dost rychle chcipne sama, mimo telo hostitele.

Přesně tak, není potřeba to ani dávat na mráz, chcípne za 24 hodin i doma, takže to stačí odklidit z dosahu a pokud chce mít člověk jo jistotu, tak na 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41774
7.1.22 16:48

Stačí nechat někde mimo lidi, ale já bych dala na mráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
7.1.22 17:01
@Havlova píše:
Stačí nechat někde mimo lidi, ale já bych dala na mráz.

Tak to ja taky, neb ten zlikviduje i dalsi potvory, ale ciste z hlediska vsi, je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
7.1.22 17:02

Přesně jak píšou nade mnou, já dávala na 2 dny do izolace, třeba k topení, to si myslím taky nemají rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
7.1.22 17:09

Super, děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9647
7.1.22 17:23

Jj, plyšáci vždy šli na pár dní do karantény do sklepa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
7.1.22 21:11

Máme vysavač na lůžkoviny s UV lampou. Lze použít i na plyšáky. Až po pořízení tohoto přístroje se k nám vši už nevrací. Je i k likvidaci roztočů a jejich zárodků. Škoda, že jsem to neobjevila dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
7.1.22 21:14

@Pears206 Premyslim, jak by mohl jakykoliv vysavac zabranit tomu, ze deti ulovi vsi ve skole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
7.1.22 21:21
@j.a.n.i1 píše:
@Pears206 Premyslim, jak by mohl jakykoliv vysavac zabranit tomu, ze deti ulovi vsi ve skole :think:

Rychle je zlikviduje, nepřenáší se a nemnoží, nikde nezůstávají.
Pokud to zůstane v postelích a čalounění, je to znovu koloběh.
Dotaz zněl, jak to dostat z plyšáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+