Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Učitelka od dcery psala že mají přímo ve třídě vši. Jde něco udělat preventivně aby na dceru „neskočili“
. Ona má dost dlouhé husté vlasy… bojím se.
@Elishka1 píše:
Tea tree oil maznout do pesinky a za usi
Hned zítra koupím. Děkuji
@Elishka1 píše:
Taky doporučuju.
A kromě toho dávat vlasy do školy do copu a poučit ji, že nemá dávat k nikomu hlavu
Preventivně bych i koupila kouzelný všiváček a aspoň jednou týdně jím vlasy projela.
Me se holky po tree oil osypaly. Jde koupit i sprej a kazde rano nastrikat do vlasu.
@Elishka1 píše:
Presne to delam pokazde, kdyz ctu v e-mailu VSI
.
@Hobitka píše:
Presne to delam pokazde, kdyz ctu v e-mailu VSI.
Hned zítra koupím a snad zítra nenaskáčou:D
Dá se koupit přímo repelent proti vším, stříkala jsem dceři vlasy pokaždé když byly ve škole vši a naštěstí je nikdy nechytila.
@Vojivo píše:
Dá se koupit přímo repelent proti vším, stříkala jsem dceři vlasy pokaždé když byly ve škole vši a naštěstí je nikdy nechytila.
Pořídím to…koukám že je spíše na netu. Zítra koupím ten tea tree a koupím ten relepent at to máme doma.
Poučit, že nedávat k nikomu hlavu a nepůjčovat kšiltovky, gumičky atd. Do školy mít svázané vlasy (cop, drdol). Ten Tea tree oil.
Ve skolce nam pani ucitelky radily - zaplect do skolky cop, tea tree oil za usi + do pesinky
@KKK85 já nakapu par kapek tee tree oleje do šamponu, kterým si myje dítě vlasy. Dokud jsem kapala, nikdy vsi nedoneslo, jakmile jsem přestala, tak do půl roku je přineslo. ![]()
Já myslim, že jako prevence stačí dceru poučit, jak se má chovat ![]()