Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě pomohlo zajet si až do Prahy a zaškrtit ty cévy či co Laserem a jelikož jsem z trhlin měla na konečníku i výstupek kožní, tak jsem si u paní doktorky nechala udělat i plastiku Anusu. Kdyz mi vylézali extrémní hemeroidy nepomohlo nic, mastičky, vlhčený ubrousky na hemeroidy nebo vitamíny… všechno bylo k prdu. Podstoupila jsem tyto zákroky a změnila tu práci ve fabrice a mám klid. Odkaz na paní doktorku https://www.chimare.cz/
Dobrý večer chtěla bych se zeptat jakou mastičku by jste doporučili na vstřebání hemeroidu budu rád za každou odpověď děkuji 😊
Nemělas tady už takový téma?? Za mě proctoglyvenol. Pokud to ale trvá dlouho a nic nepomáhá, běž k lékaři.
Faktu - mast + čípky. A sprcha ledovou vodou, to fakt hodne pomuze, stahnou se.
@xammy děkuju za dotaz to sprchování kolikrát denně? Víckrát?
Klidne vickrat, nebo si udelej sedaci koupel a vydrz sedet treba 15 min.
@xammy ok já si zatím dělám sedací koupel z dubové kůry ale zkusím i tu ledovou půjdu do toho děkuju
Já je mám teď v těhotenství: doktorka mi předepsala Detralex (jsou i volně prodejné alternativy), mast a poradila toaletní kapesníky s dubovou kůrou, udržovat co nejvíce čisté a zatlačovat. Mě to pomohlo na pár týdnů, ale postupně se to zase vrací, jak těhotenství postupuje
.