Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
sháním tip na CAR v ČR nebo na Slovensku (popř. ještě Polsko, Rakousko nebo Německo), kde jsou vstřícní k přání pacientky, i když není třeba úplně běžné.
Je mi jasné, že by nestandardní služby nebyly zadarmo a musela bych si připlatit; jde mi o to vůbec najít centrum, kde by byli od té ochoty…
Klidně anonymně a nebo do SZ, nechci zůstat dlužná ani za tip vedoucí k nalezení takové kliniky. Mnohokrát děkuji za případné tipy.
@Jiřina a omlouvám se, to tu radši nechci specifikovat… zkrátka hledám kliniku nebo člověka na klinice, kde se dá připlatit za některé služby, i kdyby to třeba nebylo úplně formální…
Takže výběr pohlaví. To už tady bylo několikrát
Za peníze v Praze dům. Ale to nikdo po internetu roztrubovat nebude.
Nezlobte se, ale důvod sem opravdu radši nechci psát…Děkuju Vám za pochopení…
@Eliza1917 tím pádem ale nemůžeš očekávat, že ti tu někdo relevantně poradí ![]()
@Pajka89 píše: Více
To asi ne. To by stačilo si zaplatit genetiku a to není zakázané.
Spíš nemá chlapa a chce IVF.
@kavenka píše: Více
Nám třeba neřekli pohlaví vloženého embrya, řekli, že by to bylo neetické. Bylo po genetice, pohlaví věděli.
Já jsem taky vybírala mezi několika centry a nakonec jsem se rozhodla pro IVF ve Zlíně. Četla jsem na něj hodně dobrých recenzí a musím říct, že jsem moc ráda. Nakonec se nám tam vše povedlo a měli jsme štěstí.
Mna by to tiez zaujimalo. Mam specialne požiadavky ohladom darkyňe vajicok a je ich teda dost. Nasli ste nejaku kliniku? dakujem
@Katka003 píše: Více
Dovolila jsem si Vám napsat soukromou zprávu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď