Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
sháním tip na CAR v ČR nebo na Slovensku (popř. ještě Polsko, Rakousko nebo Německo), kde jsou vstřícní k přání pacientky, i když není třeba úplně běžné.
Je mi jasné, že by nestandardní služby nebyly zadarmo a musela bych si připlatit; jde mi o to vůbec najít centrum, kde by byli od té ochoty…
Klidně anonymně a nebo do SZ, nechci zůstat dlužná ani za tip vedoucí k nalezení takové kliniky. Mnohokrát děkuji za případné tipy.
@Jiřina a omlouvám se, to tu radši nechci specifikovat… zkrátka hledám kliniku nebo člověka na klinice, kde se dá připlatit za některé služby, i kdyby to třeba nebylo úplně formální…
Takže výběr pohlaví. To už tady bylo několikrát
Za peníze v Praze dům. Ale to nikdo po internetu roztrubovat nebude.
Nezlobte se, ale důvod sem opravdu radši nechci psát…Děkuju Vám za pochopení…
@Eliza1917 tím pádem ale nemůžeš očekávat, že ti tu někdo relevantně poradí ![]()
@Pajka89 píše: Více
To asi ne. To by stačilo si zaplatit genetiku a to není zakázané.
Spíš nemá chlapa a chce IVF.
@kavenka píše: Více
Nám třeba neřekli pohlaví vloženého embrya, řekli, že by to bylo neetické. Bylo po genetice, pohlaví věděli.
Já jsem taky vybírala mezi několika centry a nakonec jsem se rozhodla pro IVF ve Zlíně. Četla jsem na něj hodně dobrých recenzí a musím říct, že jsem moc ráda. Nakonec se nám tam vše povedlo a měli jsme štěstí.
Mna by to tiez zaujimalo. Mam specialne požiadavky ohladom darkyňe vajicok a je ich teda dost. Nasli ste nejaku kliniku? dakujem
@Katka003 píše: Více
Dovolila jsem si Vám napsat soukromou zprávu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.