Vstupy s multisport kartou

37
4.1.24 20:00

Vstupy s multisport kartou

Zdravím všechny :) chtěla bych se zeptat jestli tu někdo využívá multisport kartu. Přemýšlím nad pořízením, ale nikde jsem se pořádně nedočetla jak vlastně se tato karta dá využít.. konkrétně..píše se, že lze použít na jeden volný vstup denně, ale jestli je to hodina, dvě?? to už sem nikde nenašla..jde např o bazén.
Děkuju všem za odpovědi.. Případně za tipy, jak vy sami využíváte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6672
4.1.24 20:09

To už má každé místo nastaveno jinak, třeba naše wellness na to má jen slevu.
Tři fitka v okolí stroje časove neomezuje, ale je to buď stroje nebo jedna hodina, kde je lektor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
4.1.24 20:13

@zuzi brook záleží do jakého zařízení. Do posiloven to bývá na celý den, na některé cvičící lekce to bývá na tu lekci, u nás na lezeckou stěnu to je na 2 hodiny pak něco málo doplacis, na náš bazén je to jen na hodinu, pak doplacis podle překrocených minut standartní cenu. Do sauny je nějaká procentní sleva. Na webu mulisportky najdeš kde je berou a většinou i podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
4.1.24 21:07

Je to super věc. Většina (95%) lekci zdarma, fitko zdarma a bazeny takzez, nebo nekde mensi doplatek. Sauny se připlaci, tam je jen sleva. A jednou denně muzes vyuzit. Což pro normálního pracujícího člověka dostačující👍 Já jsem tedy z Prahy, takže tady je toho dost. Napriklad i sleva na bowlnig, kdyz jdeme s kamaradama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.1.24 12:47
@zuzi brook píše:
Zdravím všechny :) chtěla bych se zeptat jestli tu někdo využívá multisport kartu. Přemýšlím nad pořízením, ale nikde jsem se pořádně nedočetla jak vlastně se tato karta dá využít.. konkrétně..píše se, že lze použít na jeden volný vstup denně, ale jestli je to hodina, dvě?? to už sem nikde nenašla..jde např o bazén.
Děkuju všem za odpovědi.. Případně za tipy, jak vy sami využíváte :)

délka vstupu je různá, mají to vždycky specifikované v tom zařízení
já to využívám na plavání a sem tam na lezení - na lezení to skoro nikde nejde, na plavání kolikrát jen ráno 6-7 hod a podobně. Je v tom účastno mraky fitek, do kterých ale vůbec nechodím, tak je užitečnost pro mě hraniční, protože mám spoluúčast 450 Kč. Ale stále si to platím a snažím se to proplavat, protože plavání potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová