Styk podle sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
5.5.17 21:06

@vonajebohyne @martina.se
Devcata, ale k tomu je treba prave znat ty duvody, bez toho nejde soudit.

Jestli je to fetak, ochlasta nebo nejakej prudas, ktery by jim mohl ublizit, tak bych to i pochopila, ale zakladatelka nenapsala duvod.

Treba u toho chce byt jenom pro to, ze dotycneho stale miluje a chce byt v jeho blizkosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.5.17 21:11
@Terulka píše:

Jestli je to fetak, ochlasta nebo nejakej prudas, ktery by jim mohl ublizit, tak bych to i pochopila, ale zakladatelka nenapsala duvod.

Treba u toho chce byt jenom pro to, ze dotycneho stale miluje a chce byt v jeho blizkosti. :nevim:

Vsak ano a myslim, ze holky se na ten duvod ptaly prave proto, aby ji mohly poradit, co se da eventualne delat a kam se obratit. Nesoudim nikoho, kazdy mame jinou startovni caru a i to ovlivnuje vyber nasich partneru. Ja sama jsem nereagovala na zakladatelku, ale na ten (z meho pohledu naprosto mimo) vyrok sunshine o zamilovani chlapa jinde. Ano, boli to, ale zrovna tohle neni duvod nevidat dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6129
5.5.17 21:15
@Terulka píše:

Treba u toho chce byt jenom pro to, ze dotycneho stale miluje a chce byt v jeho blizkosti. :nevim:

Jestli je to feťák nebo ochlasta, styk by patřičně (pod dozorem) omezil soud. Soud neshledal překážku pro to, aby děti mohly být s otcem samy, překážku shledává maminka. Můžeme se tady bavit o justiční chybě, ale na rovinu, co je pravděpodobnější : soud, který si nevšiml tak závažné skutečnosti, jako že je otec alkoholik nebo feťák, nebo maminka, která prostě dělá všechno pro to, aby děti otci „půjčovat“ nemusela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
5.5.17 21:20

Ja bych tedy tak rada nekdy byvalemu deti dala…ovsem neni komu, uz je 10 mesicu nevidel a je mu to asi fuk, porad se vymlouva, o aliky ho taky porad uhanim a to je to fakt blboun, ale ke klukum se chova celkem fajn, ja uz jsem jinde mam jinej zivot a od minuleho jsem uplne odprostena a kluci maj na tatu narok.
To co bylo nutne jsem poresila a obcas bych si od tech jejich bitek i rada odpocala.

Tak zakladatelko, zkus to brat taky takhle z druhe strany, to vis taky jsem nekdy nervozni co se deje neb jsem s klukama zvykla byt v podstate porad, ale kdyz je nejhur, tak jim zavolam nenapadne zjistim co se deje, treba jenom jako, ze se potrebuju na neco zeptat a jsem zase v klidu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
5.5.17 21:21

Já bych to chápala kdyby mu děti dávat vůbec nechtěla. Ale maminka (aspoň podle založené diskuze) nemá se schuzkama problém jen to chce z nějakého důvodu pod svým dohledem a třeba se ten důvod jen blbě dokazuje :) nevím jen soudím podle psaní :)

• Citovat
  • Upravit
Anonimka5621
5.5.17 21:24

@Terulka hezká představa :D :mrgreen: akorát vůbec netuším jak by to měli dělat maminky co mají ještě „nemluvňata“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11359
5.5.17 21:26

@SlečnaDahlia
Ne o justicni chybu nejde, ale ono se to nemusi vzdy podarit prokazat, ze chlap je trotl.

Samozrejme, ze by soud pripadne naridil asistovaný styk v BKB, ale to taky neni naporad, ja to tak mela, ale pokud po par sezenich neprijdou na nejaky zavazny problem tak se pak zrusi a daji styk normalni. Opijet se muze vecer a nechavat deti doma samotne a odpol. se muze tvarit jak svatousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
5.5.17 21:29
@Anonimka5621 píše:
@Terulka hezká představa :D :mrgreen: akorát vůbec netuším jak by to měli dělat maminky co mají ještě „nemluvňata“ :mrgreen:

No tak ty si moc nepokecaj. :mrgreen: Tam je to ale asi zase trochu jine, ale je pravda, ze v takove situaci jsem nebyla.
Na druhou stranu by me zajimalo jak se to resi, ja oba kluky kojila do dvou let, to by mi jako soud nakazal at s tim prestanu, aby je mohl mit otec na vikendy??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.17 21:31

A jak ro zakladatelka myslela s tim, kdyz dite neni ani jeho, to uz se nedovime.

Ale podle me, pokud byl nejaky duvod, proc to za

Tak chce, tak to mela resit predtim. Ted uz bude porusovat soudni rozhodnuti a to muze byt pouzity proti ni. Ale to uz tu nekdo psal.

Ted znam taky pripad, kdy se borec rozesel s pritelkyni. Jedno dite spolecny, a jedno mela ona uz predtim, ale od malicka vyrustala s nim, tak ted kdyz ma vikendy, tak si bere obe deti. A problem v tom asi nemaji. :think:

• Citovat
  • Upravit
72728
5.5.17 21:31
@Terulka píše:

pokud by byl takovej a prokázanej, tak mu žádný soudce styk jen tak neumožní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
5.5.17 21:35

@Terulka ne to by na ne na víkend nárok neměl :) měl by styk jen s matkou a nebo bez ní ale od kojení ke kojení jen tu dobu :) já mám soud příští týden tak jsem zvědavá :) když si vzpomenu jak jsem bývalého opilého budila na záchodě jak tam při potřebě usl nebo dělal malému jídlo do chuvicky opilý a nebo si opilý a zhulený navlikal kalhoty na hlavu tak při představě že by měl kluky beze mě (2 roky,9 měsíců) se mi dělá soufl :mrgreen: :roll: o jeho způsobu odchodu a toho co dělal po rozchodu ani nemluvím :) tak soud snad povolí :)

• Citovat
  • Upravit
11359
5.5.17 21:35

@martina.se
No jo, jenze prokazanej byt nemusi, treba se to zase nedeje tak casto, ale obcas jo a to nikde moc neprokazes, ale zakladatelku to treba stve a je si vedoma, ze k takovemu riziku dojit proste muze.

Nebo ma chlap proste jenom jinou zenskou a ona zarli, ze je u toho pritomna i ona, kazda to hned tak neprekousne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
5.5.17 21:37

Teď už jen čekám kdo napíše proč jsem si s ním ty děti dělala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7939
5.5.17 21:40
@Anonimka5621 píše:
Teď už jen čekám kdo napíše proč jsem si s ním ty děti dělala :mrgreen:

A vis, ze mi to ihned blesklo hlavou? A bez nejake impertinence.
Prece jen alkohol a huleni..a hned dve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
5.5.17 21:42

@Anonimka5621
No taky parada, ja mela vsechno opravdu docela jednoduse prokazatelne a jedine co jsem resila byl problem s vycestovanim a v tom se nastesti prvni i odvolaci soud /a to dokonce jeste prisneji/ postavili na moji stranu.

Ostatni jsem vzdy vlastne spis prosazovala ja, protoze jsem vedela, ze on nebude schopny to dodrzovat. Nekdy je totiz lepsi delat hodnou a vstricnou v tomto pripade, kdyz je jasny, ze chlap je lempl. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna