Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
No, upřímně, do diskuze jsem vlezla jen abych zjistila, jak chceš vstávat podle sebe… a jinak by si ona maminka měla uvědomit, že když byl ten dotyčný dost dobrý na to, aby si s ním to dítě udělala a soudu přišel dost normální na to, že mu styk s dětmi neomezil, tak by si neměla hrát na boha který může o všem rozhodovat…
Jsem přemýšlela, co myslíš slovem vstyk v názvu a pak znova v diskusi
jsem si myslela, že jde o zvednutí ze sedu…
Jestli myslíš styk…tak si neumím představit, jak se to chlapovi bude líbit, pokud á povolen styk třeba celý víkend, tak jak to jako uděláš???
Jo a taková maminka by o ty děti taky mohla přijít a mohl by je dostat tatínek, soudy tady nejsou pro srandu králíkům
Na udelani deti byl dobrej, ale na styk s nimi nemá právo?
Jinak taky jsem sem vlezla jen kvůli tomu vstyku ![]()
Pokud je ten styk dany soudne a ty ho porusis tak to chlap muze zacit resis a ty o ty deti muzes prijit uplne… je nejaky zavazny duvod proc by se s nima nemoh stykat sam? Treba alkoholismus, zavislost na drogach, agresivni chovani? V tom pripade bych zadala o upravu styku u soudu. Jinak je to jejich otec a ma taky pravo se s detmi videt, nejsou tvuj majetek…
hej myslela jsem že mě tady už nic nepřekvapí, ale toto je pecka…
Ježíš aby jste se nezblaznili z chyby kterou mi opravil sám telefon a já to po sobě bohužel neprecetla
nic opouštím diskuzi samozřejmě co jiného než kamenování tady čekat že? Mějte se ![]()
Tady máte opravu aby jste se nepotentovali ![]()
@Anonymní píše:
Ježíš aby jste se nezblaznili z chyby kterou mi opravil sám telefon a já to po sobě bohužel neprecetlanic opouštím diskuzi samozřejmě co jiného než kamenování tady čekat že? Mějte se
Dobrý večer (chci se jen zeptat) takže prosím žádný kamenování
je tu nějaká maminka která měla soudně danny vstyk otce s dětmi a nedodržovala to??? Nemyslím to tak že mu děti vůbec nedávala to ne!!! Ale z nějakého důvodu se prostě bála tak mu je ukazovala jen pod svým dohledem a nedávala mu je samotný?! Prosím jen otázka o rejpani nestojím tak kdo nechce nekomentuje