Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Odlehčující téma v této divné době. Co se vám stalo, že jste se tomu od srdce zasmály. Máte něco? já začnu. V létě jsem seděla s mamkou na dvorku, pily jsme kafe a povídaly si. Sousedi tehdy měli okno na náš dvůr. Sousedka cca 50 po rozvodu. Viděly jsme že přijela s mladým mužem. Tak sedíme když najednou se začly ozývat vzdechy.Okno bylo otevřené. Dělala jsem jakože nic. Zachvíli to rozjely na plno, ona hekala že se to ozývalo na celý dvůr. To už jsme neudržely smích, samožřejmě, aby nás neslyšela.
To je spíš nechutný než vtipný, já bych jim asi něco do toho okna hodila
já mám historky spíš blbý, než vtipný. Jednou jsem šla vynést nočník a vzala jsem si do ruky špinavé tričko, co se válelo na zemi. No samozřejmě jsem tričko hodila do záchodu a obsah nočníku vylila do koše na prádlo… Jindy jsem zase plnila kapsicku presnidavkou a nedala na ní vicko (plní se vickem dolů, otvorem ve spodní casti). No bylo mi divný, že mi něco kape na nohu… A dnes jsme prosím šla na balkón zalít kytky. Ty kytky, které jsme minuli víkend vyhodili. Takže jsem si zalila deku, co byla na parapetu. A takhle bych mohla pokračovat dál a dál…
Ty jo, já sex sousedů neberu jako vtipnou příhodu. Nicméně, u mého prvního kluka jsem šla po sexu kouřit na balkon a ve vedlejším balkonu mi vynadal chlap, že to nehodlá každou noc poslouchat. Což bylo vtipný v tom smyslu, že já jsem tam každou noc nebyla. On byl dost k.rva, ten můj první kluk. Je to dostatečně vtipná historka? ![]()
Já jsem se ve čtvrtek večer cestou do práce vyválela v blátě. říkám si že nepůjdu po tý zablácený cestě a vezmu to vedle po trávě, první krok a hups už jsem tam ležela
![]()
Ja jsem sla jednou vyhodit odpadky, jelikoz jsem byla lina, nazula jsem si manzelovo velke boty, zavrela dvere, vzala pytle s odpadkama a sla…problem byl v tom ze sem si zavrela tkanicky do dveri😀hodila sem rybu, jako kjava a vysypala odpadky na terase😀 😀ale smala sem se sama dobe dost dlouho😀 😀
Zrovna před měsícem nám pán montoval vrata. Já sama doma. Jdu se zeptat jestli chce kafe, že jo a já říkám „dobře… tak pojď kocoure“ PROTOŽE zrovna přišel náš kocour jménem Kocour a chtěl domu
no honem jsem zavřela, nevím jestli kocoura viděl a došlo mu to nebo ne, každopádně jsem pak jen špitla, že má kafe tady na stole na dvorku a honem zase zaplula domu ![]()
Kdysi dávno - já patnáctiletý a motocykl Jawa Pionýr. Něco jsem opravoval oblečený do volných montérek a blůzy. Po opravě jsem vyrazil na krátkou zkušební jízdu, která skončila v první zatáčce na olejové skvrně, smýkal jsem se asi deset metrů na hrubé vozovce po dlaních a pravém boku.
Otřesený vstávám, zvedám stroj, startuji a vracím se domů. Na dvoře postavím Pionýra na stojan a jdu si umýt doškrábané dlaně. Proti mně jde moje matka, vytřeští oči a vykřikne,,Co se ti stalo!!!,, Ale nic-ukazuji poškrábané dlaně- a vtom si uvědomím, že se dívá úplně jinam…
Při smýkání po silnici se mně totiž volné montérky pootočily o 90 stupňů a díra jako pěst, způsobená tlakem kyčelního kloubu na vozovku se poté přesunula zpět přímo do rozkroku.
Nehoda nezanechala žádné trvalé následky… ![]()
Jednou ráno, synovi byl asi rok, ještě spal v postýlce u nás v ložnici, s přítelem jsme se vzbudili dřív a že dáme raní sex ale jen takovej tichej. Leželi jsme vedle sebe a přítel se lehce pohyboval aby jsme syna nevzbudili a když už jsme byli skoro v nejlepším tak syn začal v postýlce skákat a říkat hop hop hop
samozřejmě pro nás se smíchem to skončilo ![]()
Ještě přidám. Už je to dýl. Šla jsem večer ven, vycházím z branky.Pak je taková zatáčka takže nevidíte za roh že někoho potkáte. Tak jdu a večer ticho…najednou slyším dlouhýýý velmi hlasitý prd
No a naproti šel soused, no muselo mu být asi trapně, ale já se zasmála