Vůbec mi nechce pít, jen z prsa

12505
5.1.13 18:43

Vubec mi nechce pít,jen z prsa

Ahoj malýmu je 7 a pul měsíce a pije jen z prsu, čaj nechce vubec jen ty ovocný štávy pro mimina, ale to si jenom cucne…Z prsa to se napije, ale ne po jídle..Prostě ráno ho kojím ve 12má masozeleninu, ve 3 ovoce, ale po tom nechce čaj a ani prso, pije z prsa až okolo páté a pak večer, já fakt už nevím jak to do něj nacpat, lžičkou to je na nic, to to trvá a ho to štve a nechce…Já už fakt nevím…Musí přece nějak pít…Děkuju Vám za rady :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.1.13 18:49

@sunnyho.motylek To je u kojených celkem normální - malá se rozpila až po 4 měsících nabízení.. Zkoušela jsem různý láhve - nejlíp pila z normálního hrnečku (moc jí to baví, ale lépe se to praktikuje v létě a i tak to vyžadovalo mojí asistenci :mrgreen: ) a pak vzala na milost láhev s brčkem.. Jak začala pít, tak už je jí to jedno a napije se z čehokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.1.13 18:51

@gabriela82 Tak on hrneček chtěl, pak zase ne pak zase Aventku…Já zase nechci aby pil z láhve, ale rovnou z hrnečku, ale tět nechce ani jedno…Když je najezenej tak u prsa řve a láhev nechce taky…Tu láhev s brčkem máme taky tak to zkusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.1.13 18:54

Je to úplně normální, nenuť mu to když o to nestojí. Starší kojený nebyl a pít mi taky nechtěl, to si vzal až po roce, mladšímu je 9m a taky mi nechce nic pít a dokonce odmítá vzít cokoliv jiného do pusy než lžičku nebo prso, takže neuspěju s flaškou ani s hrníčkem. Zkoušej nabízet, ale nenuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.1.13 18:57

@Pettulle Nenutím když nechce tak mu tu nervu to ne..Ale, nemá žízen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.1.13 19:05

Nenuť, ale pořád nabízej…já to takhle dělám už asi měsíc a půl (je mu 9 a půl) a malej teď začal docela hezky pít z flašky, předtím vůbec nechtěl, jen z mističky - to ho baví, ale bylo to všude :) U nás to je i tím, že jsem mu omezila kojení, má žízeň. Dělám mu slabý rooibos, neslazený, to mu jede…

• Citovat
  • Upravit
13046
5.1.13 19:08

@sunnyho.motylek no a u nás to trvá dodnrs.. v 10 měsících se od prsa sám odstavil, no a do te|ď (14 měsíců mu dávám pít lžičkou, nebo aplikátorem z paralenu apod)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.1.13 19:09

Někde jsem četla, myslím že na kojení. net, že pokud kojíš dostatečně často, cca 6krát za 24h, tak do 10.měsíce nemusíš žádné jiné tekutiny dodávat…

• Citovat
  • Upravit
12505
5.1.13 19:17

@tonj Jo ale, to moc nejde když je najezenej nechce…Kojím ho ráno v šest pak v osum a v deset má malou sváču pak ve 12oběd ve tři sváču a pak až kojení, jedině že bych vypustila tu dopolední sváču, ale to je stejně k ničemu, pak bude mít celý odpoledně žízen……To přece nejde tak jedině tou lžičkou……

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
5.1.13 19:23

Ahoj u nejmladšího jsem taky dlouho dávala po lžičkách, až teď okolo roku se chytnul normálního hrníčku, flašky ani těch netekoucich hrnicku se mi prostě nechytl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.1.13 19:27

@sunnyho.motylek A má počůraný plíny? Třeba mu to stačí.. Tak spíš bych vynechala tu odpolední sváču, ať se napije po obědě :think:

• Citovat
  • Upravit
12505
5.1.13 19:29

@tonj Jo to on čurá až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.1.13 19:32

@sunnyho.motylek Tak jestli dost čůrá, tak bych to nehrotila…třeba opravdu nemá žízeň, tak prostě další tekutiny nechce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12505
5.1.13 19:42

@tonj To je fakt díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.1.13 19:45

Ono se nedej zmást očuranejma plínama. doktorce jsem taky říkala že má i 8 počuraných plen i když už se pak odstavil od prsa a nic mi nepil… ona říkala že ty ledviny si to prostě vemou z těla tak jako tak, ale není to nic dobrýho.. dávej dál alespoň tpu lžičkou i minimum co mu dáš se počítá, nepodceňuj to ty to na dítěti neuvidíš ale ledviny pak mohou mít postupem času problém!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí