Vůně spodku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
4.2.13 23:00

No to je zase výživná debata, chlap je na noční, tak mu dám čuchnout až ráno a zeptám se jak to vidí, teda cítí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1171
4.2.13 23:00

Přesně tak, chlapům to voní jinak, ty jsou po tom jako diví :jazyk: Každá voníme jinak, důležitý je, aby jsme voněly těm našim chlapům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.13 23:01

No to jsem se chtěla zeptat… jak to máš s potem? Třeba máš ailnější koncentraci vůně a nebo ti nevyhovuje materiál spodního prádla? Ale to by to šlo asi přebýt tím mýdlem… Našla jesm tohle: Každý člověk má svou jedinečnou tělesnou vůni. Pokud se dobře stravujeme (dostatek zeleniny, neslazených nápojů, pestrá, nechemická strava) a jsme zdraví, naše vůně bývá příjemná, svěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
@Mamango píše:
@claire91 teď jsem to chtěla napsat.

jak jsi to napsala, tak jsem si to přečetla znova a mám tam na sravě, myslím samozřejmě na stravě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165

Tak představa oralu s rybou není zrovna příjemná, ne? A ne, po umytí opravdu cítit nejsou, vlastně ani pár hodin po umytí. Rybí vůně mi přirozená fakt nepřijde, pokud není člověk nemocný. Ale asi máme každá jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
@pikola píše:
Narovinu, pokud vyloženě nesmrdi, tak je určitý pach normální. Šulini taky voní jen hned po umytí :mrgreen:

Teda Pikola, že tě najdu zrovna tady, to bych netipla :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.2.13 23:02

Já nepsala o sobě, jen jsem si vzpomněla na oblíbenou hlášku kluků z dob pubertálních. takže to mělo být spíš na odlehčení tématu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.2.13 23:02

Taky bych řekla, že přirozená vůně je normální a navíc snad všem chlapům to voní..Pokud se pravidelně myješ a nemáš nějaké výtoky nebo podobně, tak to vůbec neřeš - naopak, pokud se budeš snažit mýt něčím, co tě převoní, tak si akorát tak něco uženeš…

naopak spousta chlapů potřebuje cítit „pipinu“ na nějaký dežodoranty je neužije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.13 23:03

@claire91 to jsem přehlédla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.2.13 23:05
@Anonymní píše:
Mám takový velmi intimní dotaz. Pravidelně se myji, netrpím žádnými výtoky ani ničím jiným, prostě dole je vše v pořádku. Přesto, když se dole umyji Lactacydem nebo vlastně čímkoli jako sprchovým gelem, i po umytí jsem trochu cítit. Zda je to přirozená vůně vaginy či nedej bože moči, inkontinencí netrpím, tak tam prostě něco cítím, na dotek. Něco méně koncentrovaného, co je cítit, když se nemejete. Podotýkám, že netrpím žádným výtokem, což mi potvrdil i gynekolog.Dole jsem úplně zdravá. Přesto mám pocit, že to dole úplně nevoní ani po umytí.

Tak se umyj jiným než intim mýdlem:-)
Pokud nemáš problémy s výtokem, tak po Nivea budeš rozhodně vonět :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.2.13 23:05
@Mamango píše:
Tak představa oralu s rybou není zrovna příjemná, ne? A ne, po umytí opravdu cítit nejsou, vlastně ani pár hodin po umytí. Rybí vůně mi přirozená fakt nepřijde, pokud není člověk nemocný. Ale asi máme každá jiné zkušenosti.

několik hodin? 8o takže myslíš že třeba večer v 10 se umyju a ráno v 6 voním jak fialka? :lol: to bych teda neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.2.13 23:06

Zrovna včera o tom a mnohém souvisejícím běžel dokument na ČT2..Tajemství sexappealu…je zcela přirozené a dokonce žádoucí, aby vagína „čpěla“ určitý způsobem, každá ji má jinak voňavou, aby ulovila toho správného samce :mrgreen: Tvému partnerovi určitě připadá nejvoňavější a nejsladší na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.2.13 23:06
@Mar__tanka1983 píše:
Taky bych řekla, že přirozená vůně je normální a navíc snad všem chlapům to voní..Pokud se pravidelně myješ a nemáš nějaké výtoky nebo podobně, tak to vůbec neřeš - naopak, pokud se budeš snažit mýt něčím, co tě převoní, tak si akorát tak něco uženeš…naopak spousta chlapů potřebuje cítit „pipinu“ na nějaký dežodoranty je neužije.

Já si ještě nic neuhnala a myju se tím, co chytnu ve sprše ;)
Ale klepu to tu do stolu ;) abych zítra nezačala mít s výtokem problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.2.13 23:07
@Mar__tanka1983 píše:
Taky bych řekla, že přirozená vůně je normální a navíc snad všem chlapům to voní..Pokud se pravidelně myješ a nemáš nějaké výtoky nebo podobně, tak to vůbec neřeš - naopak, pokud se budeš snažit mýt něčím, co tě převoní, tak si akorát tak něco uženeš…naopak spousta chlapů potřebuje cítit „pipinu“ na nějaký dežodoranty je neužije.

Přesně tak. jak řekl jeden velice vzdělaý muž, myslím, že Hanibal to byl. „Cítím tu Tvou pí..“ :mrgreen: Chci tím říct, že chlap miluje přirozenou vůni ženskýho těla a nemluvím o mýdle. POdle té vůně si nás i vybírají. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
4.2.13 23:08

Nedávno jsem koukala na kameňák a na diskopříběh, takže intim sprej. Do školy, na schůzi, kdyby náhodou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa