Silná bolest v podbřišku

Anonymní
3.2.13 18:14

silná bolest v podbříšku

Ahoj holky… uz asi 14 dnu me poboliva v podbřisku.. na leve i na prave strane.. obcas to vystreluje do třísel.. dnes pri uklizeni hracek me tam silene zabolelo.. ani tu bolest nedokazu popsat.. bylo to uplne dole v podbrisku uprostred.. od te chvile to furt boli.. jde to do trisel a boli to uprostred uplne dole.. hlavne pro chuzi a pro zvedani nohou to jakoby reže a palí.. zatím jsem schopna fungovat.. asi pred trictvrte rokem jsem byla na potratu.. pak revize delohy.. asi před 3 mesici jsem mela slepak a cystu cm na levem vajecniku.. vzali mi to pri pperaci slepaku.. je možne že to nějak souvisi s tím?? vim že bych mela na k lekari.. ale ted uz na pohotovost nemuzu. jsem s malou sama a nemam nikoho kdo by pohlidal. takže to necham na zitra.. u lekare jsem s tím pobolivanim byla a ten me odkazal na gynekologii ale tak jsem objednana až za tyden.. jen bych byla rada kdyby me tu nekdo napsal nebo co by to mohlo byt..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4933
3.2.13 18:46

To by mohlo být víc věcí..
pálení nebo nepříjemný pocit při čůrání nemáš?? výtoky taky ne?? teplotu?? těhu být nemůžeš??

rozhodně to může souviset se zákroky co jsi prodělala, předpokládám laparoskopicky? no chtělo by to udělat sono, odebrat moč a pro jistotu zkontrolovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.13 18:50

Těhotna byt nemužu to vim jistě.. bolest pri curaní taky ne.. teploty nemívam nikdy. a vytok mam stale ale ted mam poocit že je trosku jiny.. trochu me bolej i prsa

• Citovat
  • Upravit
4933
3.2.13 18:56

Hmm to je zvláštní…takhle je o těžký něco vymyslet.ale možná bych zavolala na gyndu a zkusila poprosit jestli tě neobjednají dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.3.13 16:17

Ahoj holky, mám takový dotaz.Jsem 46 DC, MS nikde, těhu testy jsou negativní, příznaky těhu prý mám, ale těhu test před týdnem byl negativní. Už 2 den mám křeče v podbříšku nic nezabírá. V prosinci jsem byla na cystoskopii, ale MS jsem měla i když slabou oba měsíce..netušíte co by to mohlo být? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
23.3.13 16:40

@Ivustta 46DC…znamená jako po začátku MS?? a jaký máš těhu příznaky?? a teď jsis test nedělala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
23.3.13 16:44

@Ivustta nechci tě strašit, ale mohlo by to být mimoděložní…já to měla a týden jsem nedostala MS, do toho hrozný křeče do podbřišku, ale fakt ošklivý, to jsem nikdy neměla, jo a takový tmavý až černý výtok, frajerka jsem s tím chodila ještě 3dny do práce, nemohla se skoro narovnat, až jsem pak šla k Dr. a fofrem jsem mazala hned na sál… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.14 03:24

Dobry den
chtela bych se zeptam
je mi 12 let a mam silnou bolest v podbrisku primo uprostret MC už mam pohlavni styk sem ješte nemela
nemuze to byt prochladnutim protoze jsem byla na tabore a byla zima pri curani me to na konci pali
nevite co by to mohlo byt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.8.14 03:39

@nikol k pokud tě to při čurání pálí, rozhodně si zajdi k lékaři, který tě pošle nejspíš k urologovi na vyšetření. může se jednat i o slabý zánět močového měchýře. já na to docela trpím, ale stačí mi jíst brusinky v tabletách, co se koupí bez předpisu v lékárně :) nenos krátká trička, chraň ledviny a vaječníky, dodržuj hygienu… ale nepodceň to! záněť močových cest není nic příjemného… možná tě nemine ani kontrola u gynekologa, pokud si třeba urolog nebude vědět rady, ale to se není čeho bát :) předpokládám, že ve dvanácti letech jsi ještě u gyn. nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.14 04:28

Děkuji strašně moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.10.14 09:24

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho může trvat bolest v podbříšku při uchycení vajíčka v děloze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí