Píchavá bolest vaječníku

31
30.1.13 23:37

pichava bolest vajecniku ??

Ahojky holky predem se omlouvam za muj pravopys moc cesky neumim delsi domu ziju v anglii no tak doufam ze mne nebudete nejak kvuly tomu soudit kvuly tomu tu nejsem :),, mam pritele skterym jsem rok a mame spolu normalni sexualni zivot no chtela bych se zeptat co to muze byt kdyz pri sexu me to boli no kdyz tedy je hodne hluboko je to takova prutka bolest primo do vajecniku? no od vcera kdyz jsem lezela z niceho nic me furt po pichavalo na leve strane pod briskem ale dneska us to boli moc boli me stoho mocak a levej vajecnik a na dotek kdyz trochu pri tlacim boli to jako bych mnela plnej mechir i kdyz zatlacim tak to hrozne boli jako pri menstruaci ale je to jiny boli to jako zevnitr v deloze ja nevim nejde to popsat?? poradite mi moc se bojim zitra se jdu obednat k dr no jsem zvedava???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
30.1.13 23:42

@Helca19 Může to být cysta, ale víc ti řekne doktor, po netu těžko soudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.1.13 23:45

A budu moc mit deti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
30.1.13 23:53

@Helca19 Nevidím důvod, proč bys neměla mít děti - samozřejmě až po vyléčení a pokud je to opravdu cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.1.13 23:59

No ja nevim ja to mam poprvi us nevim jak mam sedet cely bricho mne boli kdyz dicham tak to boli moc mam velky tlaky tlaci mi to dolu jako by mi to mnelo vsechno spadnout i kdyz dejcham tak to boli no snad to nebude jeste neco horsiho moc se bojim hrozne to je neprijemny.. no nevim jestli je to normalni kdyz nekdo ma cistu a zmackne si bricho a tim padem to boli ve vajecnikach??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
31.1.13 00:05

Jestli to boli hodne, jed na pohotovost.
No a nebo jeste lepe, co ti rekli minule? https://www.emimino.cz/…isku-133445/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
31.1.13 00:10

@Helca19 Jestli je to až takhle zlý, nečekej na ráno a jeď do špitálu hned. Ono to může být taky něco jinýho, třeba zánět… Cysta mě napadla vzhledem k té jednostranné bolesti, bolesti při styku a tlaku na močový měchýř. Ale i třeba slepák se často chová jako gynekologický problém (tím nechci říct, že to musí být zrovna ono, zkrátka by tě měl vyšetřit doktor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.1.13 00:17

No us jsem si volala na pohotovost zacina to strelovat do krizi takze mi budou volat do 60 minut prej tak musim cekat tady vte anglii to vse delaj nejak divne docela se i bojim tu jsou divne doktori… no ja se jdu pripravit kdyz tak pojedu co nejdriv na pohotovost tak s ezatim mnej hezky ahoj a moc ti dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
31.1.13 07:26

Jelikož jsi před měsícem psala to samé tak by to klidně mohla být ovulace??, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3626
31.1.13 07:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.2.13 23:29

No tak mam takovy pocit ze ano :P… us meska ms pomalu 6 dnu boli mne podbriskem a citim furt jako by vodu jak mi vytika z pochvy…chodim casteji nazachod no nevim boli mne prsa ale nejsem si jista mam nejak vedci bradavky ale hlavne to okolo toho ale je to hodne svetly a bradavky sou ruzove a tmave okolo nevim jestli to muze byt naznaky tehu no test zase prisel negativni :( us moc ale neverim mozna jen spozdeni ale posledni par mesicu jsem mnela spis ms o tyden driv nez o tyden pozdeji no uvidime jdu v ponedli na utrazvuk jestli nemam tu cistu no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 20:02

Já měla to same a pak mi zjistili zanět vaječniku :)nechci as strašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy