Pálení poštěváčku

581
30.1.13 17:59

pálení postevacku

Ahojte baby… ja som uz velmi zufala. mam 26 rokov, HAK neuzivam, bezdetna. Uz je to rok co sa mi objavil biely vytok, a pálenie v okoli klitotorisu-poštěváčku, kvasinky mi neboli nikdy potvrdene, mam vraj recidivujucu chronicku vulvovaginitidu, stale masivne premnozene bakterie e coli, enterokok…brala som uz nespocetne mnozstvo kremov, atb Dalanin krem, kortikoidy, macmiror, fluomizin, flucinar, framykioin, ale na vytok a pálenie nic nezabera. som zufala lebo nepomohla ani imunomodulacna liecba, imunitu podla vysledkov z krvy mam v poriadku, brala som Imunor, Igampliu na silne bakterialne zapaly- teda ako sa vyjadrila moja imunologicka to pálenie NEBUDE bakterialneho povodu, co teda??? ak to nieje bakterialne a ani imunologickeho povodu? S vytokom som sa ako tak zmierila, ale to pálenie je k zosaleniu, preplakala som si uz vela, je to pocit ako ked ma zena akutnu kvasinkovu infekciu a ja mam take silne palenie stale, nepomohlo ani koloidne striebro ani preslaveny Wobenzym, teda imunita to nebude. Sex som nemala rok, umyvam s aLEN cistou vodou bez kozmetiky a drazdidiel, nohavicky len bavlnene…Miesto kde ma pali je presne ako sa nachadza poštěváček a tesne pod nim, miesto medzi nim a uretrou. stale tam citim akoby to horelo, mam to stale cervene a mam tam pocit hurúca… moze to byt nejaky zapal klitorisu nebakterialneho povodu? JEDINE CO MI POMAHA SU STUDENE OBKLADY, aj to len ked si ich dam, potom to mietso znova hori…nepomahaju ani silne kortikoidy, co som myslela ze ako jednine mi zaberu. takto sa predsa neda zit, ja som zufala, a nevem kam s ana koho obratit, najradsej by som si dala ten klitoris viete co :( rok s atakto trapim a stale len kultivacie-masivne premnozene bakterie-palenie a po menzese znova peklo…jediny cas, kedy mam klud je menzes..mohlo by to byt hormonalneho povodu? a hypochonder niesom, predsa ja viem ako sa citim…je to horor na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11952
30.1.13 18:17

Ahoj, pokud jsi měla již toliko vyšetření, asi ti tady víc neporadíme, jen mne ještě napadlo..nemáš ten klitoris více exponován dráždění, mám na mysli..že není dostatečně překrytý tou slizniční řasou, a tak dochází k jeho neustálému dráždění „na sucho“? Ad kultivace..zeptám se na rovinu: utíráš se po močení zepředu dozadu či naopak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
30.1.13 18:26

Ještě mě napadlo, co nějak upravit jídlo? třeba kvasinky jsou živy ze sladkého, ne?
jinak mě napadá ještě zkusit nějakou alternativní léčbu - navštívit nějakou babku kořenářku, homeopata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
30.1.13 18:47

Ještě mě napadlo, když jsi se tolik léčila, není to alergie na mast? Já jsem měla na macromiror alergii, že jsem se pořádně nevyspala. Co takhle zkusit dovolenou u moře? Nemůžeš mít třeba v těch místech něco jako exém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.1.13 18:55

Ahojky Alidan, utieram sa stale spravnym smerom teda spredu dozadu, sex uz nevem co je, ani samoobsluha-nestojim o to, ked ma to tam pali, nohavicky len bavlna, ziadna zbytocna chemia, parfemovane vlozky proste nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.1.13 18:56

Mar__tanka198: uz som to skusala, aj rozne caje, bylinky, oplachy, wobenzym atd atd…a kvasinky mi nikdy neboli v stere vykultivovane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.1.13 18:58

Alenaxxxx: no ved prave… ku koznej idem zajtra ked stihnem alebo v piatok, este som u nej nebola, ale co ak mi ani kozna nepomoze sa zblaznim, je to taky hnusny pocit dyskomfortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.1.13 19:00

Proste pocit pálení, palčivost, horenie akoby ste sedeli na horiacej sviecke :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 19:08

Pardon, ale hned mě napadlo s těma diagnozama že tvá pochva toho má hodně za sebou :lol: :lol: :oops: pardon

A zkoušela si ty sedavé koupele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.1.13 19:13

@miapia výplachy jedlou sodou? Musí to být strašné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
30.1.13 19:17

Zkus Institut Mudr. Jonáše. Dělají tam diagnostiku. Nebo někoho, kdo dělá čínskou medicínu, ale na doporučení- to nemám. HOdně štěstí, musí to být šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
30.1.13 19:21

Rozbor z krve ti delali? CRP by minimalne ukazalo zanet a hormonalni profil to, jestli mas ok hormony. Pokud ne zanet, pak me napadlo jeste nejake poraneni. Pamatujes si, kdy to zaclo? Sice rok je dost, ale takove misto se spatne hoji. Co partner? Nemuze to byt neco, co od nej neustale chytas?
Pak tedy take strava a zivotni styl - alkohol, koureni, ostra jidla… Alergie na cokoliv, treba na rohliky, nebo neco, co denne konzumujes, pripadne co denne pouzivas - i hodne tvrda voda treba, chlor, cokoliv.
Vic variant uz me opravdu nenapada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
30.1.13 19:23

Jeste to tedy muze byt psychika - bud psychika v tom smyslu, ze si to vsugerovavas, nebo ve smyslu stresu. Nekdo ma ze stresu treba exem, ty muzes mit toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.1.13 19:27

Kamča. dalmati: no ved to, keby som bola vedela ze je to len citlive na lieky :? to by bol najmensi problem…vysadila som prozatim vsetky lieky a teraz nebudem 2 tyzdne nic uzivat a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.1.13 19:31

Petulatko: rozbor krve bol robeny, pecenove testy ok, lahka anemia, testy PCR na vsety pohlavne choroby boli robene dokonca 3 krat, vsetko v poriadku, Hormonalny profil: mam mierne zvyseny testosteron a znizeny estrogen, hmm a som preliecena na ureaplazmy, mam vysoke ASLO 900 (0-200) tak nevem ci to moze mat suvis vo vyteroch z posvy a vulvy streptokok b nevysiel nikdy. alergia- tak boli mi robene testy u imunologa na predlakti a alergia nenysla na nic, a okrem toho ma páli len taky maly kusom sliznice ale o to je to neznesiletnejsie :? DAJU SA PODLA vas spravit aj testy na chlamydie ale z krvy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí