Pálení poštěváčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
24.8.14 13:10

@Korin stěry se dají udělat i z kůže, ale výsledek může být kreslený, protože na lůži se běžně nachází mnoho mikroogranizmů. Může to být alergická reakce, nebo jiný kožní problém, který není gynekologický. Kortikoidy pomůžou od příznaků, ale neléčí příčinu. Já bych zkusila oplachovat kontryhelovým čajem, k tomu umývat jen čistou vodou a zkuste popřemýšlet, zda jste nezměnuila nějakou kosmetiku, nebo jste neměla nová spodní prádlo - někdy může být reakce na nové a nevyprané prádlo, nebo třeba s příměsí hedvábí a pod. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
25.8.14 08:23

@arcanobacterium děkuji moc za reakci :mavam: Mám již odzkoušené, že alergie to není, kortikoidy také nepomohly. Gynekoložka mi řekla, že si neví rady..a vlastně dál se tak neděje nic. Zatím docházím na urologii, kde byly vykultivovány tři bakterie (enterococus, stafylokok haemolyctiae) (před tím na gynekologii ze stěrů jen beta-hemolytický streptokok).. snad ty bakterie píšu správně :) a jsem už po třetí přeléčována Macmirorem…takže žádný efekt na ty mé potíže nečekám… :think: Moje gynekoložka mi řekla, že zkusila, co se dalo (macmiror, kortikoidy), jednou stěry…tak můžu jen čekat, jestli si s tím tělo neporadí samo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
26.8.14 00:46

@Korin zkuste pít kontryhelový čaj a i ním oplachovat intikní partie. K tomu posílit imunitu, u gynekologických zánětů se mi osvědčil v praxi výtažek hlívy ústičné. Přeji vám, ať se obtíže zmírní a brzo vymizí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.9.14 19:45

@arcanobacterium Děkuju moc za radu. Zkouším kontryhel. čaj a řekla bych, že je to lepší.. Mohu si dovolit ještě otázku? Moc ráda bych otěhotněla..ale moje uroložka mi už po druhé přeléčuje nález bakterií v moči. Léčba Macmirorem zabere jen na chvíli. Jedná se o bakterii enterococcus f. a staphylococus haemolyctiae. Ze stěrů na gynekologii jen beta hemolytický streptokok. Mohu se o těhotenství pokoušet nebo dělají tyto bakterie potíže? Před půl rokem jsem potratila, ale prý za to tyto bakterie nemohou. Předpokládám totiž, že jsem je měla i v době těhotenství. Po té ještě zjištěny také chlamydie, což mne velmi zaskočilo, neboť mám roky jediného /partner říká věrného :-)/ partnera… Děkuju moc za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
18.9.14 23:36

@Korin někdy se stane, že se v těle člověka usadí i bakterie, které ale nepůsobí zánět. často se usadí v močovém měchýři a pokud nejsou žádné další příznaky zánětu, či oslabené imunity, tak se jedná o stav, který nevyžaduje léčbu. Opakovaným zaléčováním jak pomocí ATB, či lékama jako je Macmiror se nadělá spíše škoda, než užitek, protože může dojít k tomu, že bakterie budou na léky rezistentní a v budoucnu nebudou na ně reagovat. Spíše bych posílila imunitu. Těhotnět můžete, není tam žádný důvod proč ne. Pochva, tlusté střevo, ústní dutina i celá kůže je osídlena miliardama bakterií a je to prostě normální stav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
19.9.14 11:37

@arcanobacterium Děkuji moc za reakci. Včera jsem byla na kontrole na urologii a opět stejný nález: beta hemolytický streptokok, stafylococus agalactiae a nově bakterie e.coli :?. Uroložka mi navrhovala antibiotika, ale ta jsem odmítla…po té navrhla /již po čtvrté 8o / zavádět Macmiror globule. Též jsem se tomu bránila, protože příčinu to neodstraní a bakterie tam budou znova a znova.. Přijde mi, že Macmiror chtěla paní doktorka nasadit, neboť mne čeká pokus v asistované reprodukci… ale podle mne to zřejmě nemá smysl. Zkusím jít cestou posilování imunity, nakoupila jsem si laktobacily a zkusím jíst méně sladkého.. vždyť jinak, jak píšete, je to prostě normální stav soužití :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.11.22 18:47

@miapia dobrý den, narazila jsem na vás příspěvek několik let starý ale úplně mi mluvíte z duše. Prožívám totiž nemluve to samí jako vy do puntíku…jak jste svůj zdr.stav vyřešila??? Co vám pomohlo?? Děkuji za zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí