Poranění pochvy

21
1.2.13 16:50

Poranění pochvy

Ahoj holky,

prosím o radu. S partnerem jsme měli včera intimní radovánky a já ráno zjistila, že trochu krvácím. Teď už je to dobré, ale…
Párkrát se stalo, že mě chlap poškrával, i když si zakládám, aby měl ostříhené nehty. Stalo se. No a teď taky. Fakt jsem naštvaná. Jenže přemýslím, jestli mi třeba nezakrvácel děložní čípek, jestli mě fakt škrábnul a kam přesně. Obvykle to nechávám být, ale teď mám obavy jestli mě neškrábl do čípku.

Je to důvod, pro návštěvu ambulance. Můj gyndař měl dnes krátkou službu, takže mi to nikdo nezvedl, abych se objednala na pondělí. Nekrvácím, ani nešpiním, ale takový sex mě fakt nebaví.

Jak to řešíte vy ostatní, tedy pokud se vám něco takového stalo, což nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
1.2.13 16:53

Ted nevim na co se ptas, nema tam byt v nektere vete otaznik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
1.2.13 16:55

Mam znamou ktera takhle po sexu krvacela a byl to zanet delohy - takze nepodcenovat..

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
1.2.13 16:55

Pokud nesouhlasíš s hrátkami, po kterých teče krev, tak je asi čas na promluvu s partnerem :think:
Si moc neumím představit, proč by tam měl tak silně roštovat :think:

• Citovat
  • Upravit
21
1.2.13 16:56

Otazníků, tam má být několik :-) - Je to důvod pro návštěvu ambulance? Jak to řešíte vy ostatní? Např. použití mastiček, glubulí, koupelí, výplachů atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.2.13 16:57

No my jsme teda fakt hodně divocí. Jako FAKT HODNĚ. A nikdy se mi to nestalo, takže to asi nebude jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.2.13 16:57

Prevence je pouzit po ostrihani nehtu pilnik :mrgreen:…ja myslim, ze to bude v poradku, obcas se stava, ze po sexu zena trochu krvaci. i kdyby te skrabnul do cipku, to se zahoji. Nejak nerozumim, co te na takovem sexu nebavi, pokud je neco co ti v sexu nevyhovuje, tak to prece nedelam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
1.2.13 16:59

Když už se náhodou stane a je to jednorázová záležitost, tak to neřeším nijak, nevím co na tom řešit :think: nebo bych tak maximálně změnila nástroj pro radovánky, aby se to nestávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.2.13 17:00
@wildcherry píše:
Prevence je pouzit po ostrihani nehtu pilnik :mrgreen:…ja myslim, ze to bude v poradku, obcas se stava, ze po sexu zena trochu krvaci. i kdyby te skrabnul do cipku, to se zahoji. Nejak nerozumim, co te na takovem sexu nebavi, pokud je neco co ti v sexu nevyhovuje, tak to prece nedelam ;)

Mě nebaví pak řešit to krvácení, případně pálení. Ten sex jako takový mě samozřejmě baví :-), ale ty následky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.2.13 17:06
@Tereza88 píše:
Otazníků, tam má být několik :-) - Je to důvod pro návštěvu ambulance? Jak to řešíte vy ostatní? Např. použití mastiček, glubulí, koupelí, výplachů atp.

jak to řešíme? za 15 let mého sexuálního života se mi tohle teda nestalo a to sem měla pořádné roštovače :mrgreen:
Neřeknu natržená řit, ale poškrábaná pochva, to fakt neznám :lol:,ale k dr bych s tim nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
1.2.13 17:40

Co nějaký lubrikant? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
1.2.13 17:46
@Žirafátko píše:
No my jsme teda fakt hodně divocí. Jako FAKT HODNĚ. A nikdy se mi to nestalo, takže to asi nebude jen tak

co to znamena FAKT HODNE DIVOCI? :mrgreen: sm zvedava… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.2.13 17:52

@apocalypsa četla jsi Padesát odstínů šedi?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.2.13 17:55
@tessy píše:
Co nějaký lubrikant? :think:

Já problámy s vlhkostí nemám a snažím se lubrikantům vyhýbat. Trpím na vaginální záněty, tak čím míň toho do sebe „cpu“, tím lépe pro mě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
1.2.13 17:58
@Žirafátko píše:
@apocalypsa četla jsi Padesát odstínů šedi? :lol:

ee http://bestpage.cz/…76543263.GIF :mrgreen: tak si to mam asi precist co?! http://bestpage.cz/…76654249.GIF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí