Odřená tam dole

Jitka1976
2.2.13 18:41

odřená tam dole....

:nevim: Ahoj holky…potřebuju poradit…dcera cca 10 let se při koupání v bazénu odřela „tam dole“…skočila z můstku a nedala nohy k sobě a nějak se jí zasekly plavky mezi nohama a teď brečí, že jí to bolí a pálí při čůrání…čím jí to můžu namazat??? Mám tu jen krém od Nivei na opruzeniny (se zinkem) Můžu ho použít??? Nebo mám Hemagel…má to červený, ale bez krve…poraďte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
2.2.13 18:46

Ahoj, zkus Bepanthen a nebo ten Hemagel taky, ale nevím, co to udělá na oněch místech. V návodu je, že by se to mělo nazamat a přelepit. Ono je to dost lepivé, tak aby jí to nevadilo ještě víc :nevim: Možná přes den bepanthen a na noc ten Hemagel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
2.2.13 18:49

Jen pozor s tím hemagelem. Ten asi nejlépe na noc. Když by si ho počurala, tak to nasaje a hemagel zbobtná a pak jde trošku hůř dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.2.13 18:52

Dala bych jedině to co dětem na opruzeniny, žádný hemagel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
2.2.13 18:52

Hančí: to jsem nevěděla, používám ho tedy většinou fakt pod náplast… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.2.13 18:57

Z těch dvou možností asi spíš tu Niveu. Ale asi nejlepší by byl Bepanthen nebo něco jiného s panthenolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
2.2.13 18:58

@Saxana22 já jsem ho používala na jizvu na krku. Ale ve sprše mi to nasálo vodu a těžko to šlo dolů, hlavně když ta rána je citlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
2.2.13 19:01

http://www.porodnice.cz/…i-pri-kojeni

já bych se tedy nebála i ten hemagel použít, ale nepřelepovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
2.2.13 19:05

Hančí: a jinak přelepuješ nebo ne? Dole bych určitě nepřelepovala :D

Ono se celkově o hemagelu ví málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.2.13 19:10

Ahoj, my jsme to resily, kdyz si zarizla kalhotky na skluzavce.Nam perfektne pomohl pres noc Sudocrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.2.13 19:12

Hemagel bych na takove misto nedavala. Neco na opruzeniny nebo popaleniny, Sudocrem, Bepanthen nebo treba neco s Panthenolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
2.2.13 19:14

@Saxana22 nepřelepuju a ani jsem nevěděla, že se to má :-) No, je pravda, že ten hemagel trochu lepí, jak zaschne, ale to mi nevadilo.
Jinak já na hemagel nedám dopustit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
2.2.13 19:24

Nebo možná nějaký gel s aloe vera, ten je taky hojivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.2.13 19:33

Chudinka :( jako malá holka spadla v létě na kovový klepač, co býval u každého baráku. Dělala jsem na něm koniny, podjely mi nohy a už to bylo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.2.13 19:55

Já bych hemagel klidně dala :think: jsem ho používala na nástřih a je to super mastička, je to právě na tyhle místa, kde je vlhko a bakterie, ránu to zakryje, ta se hojí pod tim gelem a nepustí k ní žádný bakterie :palec: nějak jsem si nevšimla že by to bobtnalo, jako je to možný, ale já střídavě chodila do sprchy a mazala a nic mi to nedělalo, jen krásně hojilo :) navíc už je to celkem slečna a né miminko, tak bych se fakt nebála… ale jinak odřeninky na těhle místech se hojí celkem rychle, myslim že už zítra to bude mít mnohem lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí