Vůně spodku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
4.2.13 23:26

@archienka1 jemu to v danou chvili nejak nedoslo… stane se…
Proste neni nad to prirodno… chce to se moc neocuchavat a hlavne nad tim nepremyslet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.13 23:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:29

@Bessinka tak není to nic, co by se nedalo napravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:30

@Mamango notak to já taky ne a to ze dvou důvodů, zajedno se mu chce vždycky hrozně čůrat a za druhé se mi po ránu navaluje (bez ohledu v jak moc jiném stavu jsem) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.2.13 23:32
@Mamango píše:
@Renatt ten se ale nestřiká na pipku :D ale na třísla.Jinak maliny nebo lesní plody bych olizovala moc ráda :lol:
Ranního ptáka bych do pusy nevzala, stejně tak bych po ránu neroztáhla nohy, bez hygieny.

A to ja miluji vuni ranniho ptaka. Protoze se v noci nepoti, ale vyprcha vecerni mydlo a ja citim jen sveho milacka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:34

@xantipi jako na tom něco je…tohle já mám ráda, když se v noci probudíme a pak… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.2.13 23:37

@archienka1 Jasne feromony a ne nejaka chemie. A tim nechci rict kdyz se clovek zpoti, to ne to zenu do sprchy, ale prave v noci to je ono. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
4.2.13 23:39

@xantipi mě to taky voní…naopak, když na sebe skočíme hned po umytí, tak mi to mýdlo kolikrát vadí…
mě prostě můj chlap voní i když je spocenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.2.13 23:43

@Mar__tanka1983 Jo jo je to tak. Mas proste toho sveho samce, protoze kdyz je spoceny muj chlap tak si ho i onufu, ale bude sedet kamos tak mu naznacim, ze by měl pouzit deodorant. Proste chemie :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:44

@Mar__tanka1983 no že jo??? neříkám, že z něj musí lejt jak z bejka, ale těsně poumytí to taky moc nemusíme, prostě nechat chvíli zaležet :palec:
@xantipi přesně tak, pokud je člověk zdravej, tak ta feromonová „chemie“ je nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.2.13 23:44
@xantipi píše:
Jen dvě věci jsou cítit jako ryba. jedna z nich je ryba :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a dál už nečtu :-D :-D :-D břicho mě už bolí dost :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:46

@xantipi určitě to tak je, i kdyby ženská měla sebelepšího chlapa, tak prostě musí „vonět“ tak je to prostě zařízený…k čemu je bezva vztah, když chlap nemá tu správnou feromonovou stopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.2.13 23:48

Vune ranniho ptaka :mrgreen: jsem si vzdycky myslela, ze mam dobrou slovni zasobu, ale toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.2.13 23:49
@Mar__tanka1983 píše:
tak já to myslela tak, aby to nepřeháněla, znám holky, co si dolů stříkkaj intim sprej :roll: nebo se nějakým hodně voňavým gelem mejou div né i vevnitř…jinak mě třeba intimní hygienická mýdla nevyhovují :nevim: mám po nich svědění.

ježiš, to musí být hnusné, lízat pak ten intim sprej :-P, podle mě je to hořké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.2.13 23:52

@archienka1 Ja si pamatuji, ze jsem se rozesla s klukem, Protoze pri sexu strasne cpel a to mohl byt 10× vykoupanej. Neslo to, netesila jsem se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí