Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@archienka1 jemu to v danou chvili nejak nedoslo… stane se…
Proste neni nad to prirodno… chce to se moc neocuchavat a hlavne nad tim nepremyslet… ![]()
@Mamango notak to já taky ne a to ze dvou důvodů, zajedno se mu chce vždycky hrozně čůrat a za druhé se mi po ránu navaluje (bez ohledu v jak moc jiném stavu jsem) ![]()
@Mamango píše:
@Renatt ten se ale nestřiká na pipkuale na třísla.Jinak maliny nebo lesní plody bych olizovala moc ráda
Ranního ptáka bych do pusy nevzala, stejně tak bych po ránu neroztáhla nohy, bez hygieny.
A to ja miluji vuni ranniho ptaka. Protoze se v noci nepoti, ale vyprcha vecerni mydlo a ja citim jen sveho milacka ![]()
@xantipi jako na tom něco je…tohle já mám ráda, když se v noci probudíme a pak… ![]()
@archienka1 Jasne feromony a ne nejaka chemie. A tim nechci rict kdyz se clovek zpoti, to ne to zenu do sprchy, ale prave v noci to je ono. ![]()
@xantipi mě to taky voní…naopak, když na sebe skočíme hned po umytí, tak mi to mýdlo kolikrát vadí…
mě prostě můj chlap voní i když je spocenej ![]()
@Mar__tanka1983 Jo jo je to tak. Mas proste toho sveho samce, protoze kdyz je spoceny muj chlap tak si ho i onufu, ale bude sedet kamos tak mu naznacim, ze by měl pouzit deodorant. Proste chemie ![]()
@Mar__tanka1983 no že jo??? neříkám, že z něj musí lejt jak z bejka, ale těsně poumytí to taky moc nemusíme, prostě nechat chvíli zaležet ![]()
@xantipi přesně tak, pokud je člověk zdravej, tak ta feromonová „chemie“ je nejlepší ![]()
@xantipi píše:
Jen dvě věci jsou cítit jako ryba. jedna z nich je ryba
@xantipi určitě to tak je, i kdyby ženská měla sebelepšího chlapa, tak prostě musí „vonět“ tak je to prostě zařízený…k čemu je bezva vztah, když chlap nemá tu správnou feromonovou stopu
Vune ranniho ptaka
jsem si vzdycky myslela, ze mam dobrou slovni zasobu, ale toto ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
tak já to myslela tak, aby to nepřeháněla, znám holky, co si dolů stříkkaj intim sprejnebo se nějakým hodně voňavým gelem mejou div né i vevnitř…jinak mě třeba intimní hygienická mýdla nevyhovují
mám po nich svědění.
ježiš, to musí být hnusné, lízat pak ten intim sprej
, podle mě je to hořké…
@archienka1 Ja si pamatuji, ze jsem se rozesla s klukem, Protoze pri sexu strasne cpel a to mohl byt 10× vykoupanej. Neslo to, netesila jsem se ![]()