Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak přirozenou vůni snad zakl. neřeší, ne? Asi je cítit více, než by chtěla, zvlášť hned po umytí.
@derida píše:
Teda Pikola, že tě najdu zrovna tady, to bych netipla![]()
Jednou jsem se na to samé ptala svojí gynekoložky a ta mě setřela, že to v dnešní době moc řešíme, jen na sebe patláme parfémy a voňavý krémy. Od tý doby jsem to přestala vnímat- a řekla bych, že si vonim. Možná máš nějaký citlivější období nebo tak.
Teda né že bych byla nějaký čunčo, ale taková ta zdravá člověčina je lepší, než fialky
ono to stejně vydrží jen chviličku pokud to není nějaká chemická darda a pokud je mi známo, tak chlap nestojí o to olizovat lesní maliny nebo svěží vánek ![]()
@archienka1 svěží vánek? To už si ale odbočila k přívuním osvěžovače na záchod?
![]()
@Mommy píše:
Zrovna včera o tom a mnohém souvisejícím běžel dokument na ČT2..Tajemství sexappealu…je zcela přirozené a dokonce žádoucí, aby vagína „čpěla“ určitý způsobem, každá ji má jinak voňavou, aby ulovila toho správného samceTvému partnerovi určitě připadá nejvoňavější a nejsladší na světě
přesně, taky sem se na to včera koukala…
a dokonce jsem někde četla před nějakou dobou, že jeden z důvodů, proč se lidi tak často rozvádějí a rozcházejí je i proto, že přebíjí svojí přirozenou vůni kdečím a pak se nemůžeme řídit instinkty, které nám tím napovídají, jaký je pro nás nejlepší partner…
To je tak, kdyz se zenska na neco moc zameri. Intimni partie proste citit jsou a tak to je… A myslim si, ze je blbost, strikat si tam parfemy a tak…
I ja mam dole mam urcite aroma, stejne jako treba muj muz, je to normalni. A uprimne me pri oralnim sexu dokaze nejvic nastvat, kdyz mi manzel chce udelat radost a strikne si tam vonavku, nebo nejaky sprej… fuj…
![]()
@archienka1 píše:
Teda né že bych byla nějaký čunčo, ale taková ta zdravá člověčina je lepší, než fialkyono to stejně vydrží jen chviličku pokud to není nějaká chemická darda a pokud je mi známo, tak chlap nestojí o to olizovat lesní maliny nebo svěží vánek
Já teda budu radši olizovat voňavého chlapa než chlapa cítícího přirozenou vůní
![]()
Nemusí to být fialky ani svěží vánek, stačí nějaké ne moc parfemované mýdlo, kterým třeba zrovna ta Nivea je ![]()
Ale každý to máme jinak.
Moje tchýně kdysi říkala, že zdravá vagína má být cítit trochu rybinou.
Chtělo se mi blít:-) Že by to tak bylo?
![]()
@Renatt no tak jasně, když sedí skrčenej celej den v autě, tak ho pošlu taky do sprchy, ale když se umyjeme večer a v noci se třeba probudíme, tak ho tam neženu, samosébně ![]()
@Renatt píše:
Já si ještě nic neuhnala a myju se tím, co chytnu ve sprše
Ale klepu to tu do stoluabych zítra nezačala mít s výtokem problém
tak já to myslela tak, aby to nepřeháněla, znám holky, co si dolů stříkkaj intim sprej
nebo se nějakým hodně voňavým gelem mejou div né i vevnitř…
jinak mě třeba intimní hygienická mýdla nevyhovují
mám po nich svědění.
@Anonymní píše:
To je tak, kdyz se zenska na neco moc zameri. Intimni partie proste citit jsou a tak to je… A myslim si, ze je blbost, strikat si tam parfemy a tak…
I ja mam dole mam urcite aroma, stejne jako treba muj muz, je to normalni. A uprimne me pri oralnim sexu dokaze nejvic nastvat, kdyz mi manzel chce udelat radost a strikne si tam vonavku, nebo nejaky sprej… fuj…![]()
![]()
Tak to už je fakt moc, stříkat si tam sprej:-)
@claire91 to ale byla reakce na umytého muže, ten po umytí cítít není a voní mu pár hodin tzn. 2 určitě, u ženy to je snad jasné. Ne že se večer umyješ a ráno si jak fialka… ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
tak já to myslela tak, aby to nepřeháněla, znám holky, co si dolů stříkkaj intim sprejnebo se nějakým hodně voňavým gelem mejou div né i vevnitř…jinak mě třeba intimní hygienická mýdla nevyhovují
mám po nich svědění.
No jo, tak to je pak už fakt moc:-(
No vidíííš, tak ty se mydlíš Niveou a voníš na sto honůůůů:-))))