Vůně spodku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
4.2.13 23:08

Tak přirozenou vůni snad zakl. neřeší, ne? Asi je cítit více, než by chtěla, zvlášť hned po umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
4.2.13 23:08
To víš no :mrgreen: zimní večery
@derida píše:
Teda Pikola, že tě najdu zrovna tady, to bych netipla :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
4.2.13 23:09

Jednou jsem se na to samé ptala svojí gynekoložky a ta mě setřela, že to v dnešní době moc řešíme, jen na sebe patláme parfémy a voňavý krémy. Od tý doby jsem to přestala vnímat- a řekla bych, že si vonim. Možná máš nějaký citlivější období nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:10

Teda né že bych byla nějaký čunčo, ale taková ta zdravá člověčina je lepší, než fialky :-) ono to stejně vydrží jen chviličku pokud to není nějaká chemická darda a pokud je mi známo, tak chlap nestojí o to olizovat lesní maliny nebo svěží vánek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
4.2.13 23:12

@archienka1 svěží vánek? To už si ale odbočila k přívuním osvěžovače na záchod? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31287
@Mommy píše:
Zrovna včera o tom a mnohém souvisejícím běžel dokument na ČT2..Tajemství sexappealu…je zcela přirozené a dokonce žádoucí, aby vagína „čpěla“ určitý způsobem, každá ji má jinak voňavou, aby ulovila toho správného samce :mrgreen: Tvému partnerovi určitě připadá nejvoňavější a nejsladší na světě ;)

přesně, taky sem se na to včera koukala…
a dokonce jsem někde četla před nějakou dobou, že jeden z důvodů, proč se lidi tak často rozvádějí a rozcházejí je i proto, že přebíjí svojí přirozenou vůni kdečím a pak se nemůžeme řídit instinkty, které nám tím napovídají, jaký je pro nás nejlepší partner…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

To je tak, kdyz se zenska na neco moc zameri. Intimni partie proste citit jsou a tak to je… A myslim si, ze je blbost, strikat si tam parfemy a tak…
I ja mam dole mam urcite aroma, stejne jako treba muj muz, je to normalni. A uprimne me pri oralnim sexu dokaze nejvic nastvat, kdyz mi manzel chce udelat radost a strikne si tam vonavku, nebo nejaky sprej… fuj… :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14662
@archienka1 píše:
Teda né že bych byla nějaký čunčo, ale taková ta zdravá člověčina je lepší, než fialky :-) ono to stejně vydrží jen chviličku pokud to není nějaká chemická darda a pokud je mi známo, tak chlap nestojí o to olizovat lesní maliny nebo svěží vánek ;)

Já teda budu radši olizovat voňavého chlapa než chlapa cítícího přirozenou vůní :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemusí to být fialky ani svěží vánek, stačí nějaké ne moc parfemované mýdlo, kterým třeba zrovna ta Nivea je ;)
Ale každý to máme jinak.

Moje tchýně kdysi říkala, že zdravá vagína má být cítit trochu rybinou.
Chtělo se mi blít:-) Že by to tak bylo? :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:13

@ohýnek volečku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.2.13 23:14

@Renatt no tak jasně, když sedí skrčenej celej den v autě, tak ho pošlu taky do sprchy, ale když se umyjeme večer a v noci se třeba probudíme, tak ho tam neženu, samosébně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
@Renatt píše:
Já si ještě nic neuhnala a myju se tím, co chytnu ve sprše ;)
Ale klepu to tu do stolu ;) abych zítra nezačala mít s výtokem problém :lol:

tak já to myslela tak, aby to nepřeháněla, znám holky, co si dolů stříkkaj intim sprej :roll: nebo se nějakým hodně voňavým gelem mejou div né i vevnitř…

jinak mě třeba intimní hygienická mýdla nevyhovují :nevim: mám po nich svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
@archienka1 píše:
@ohýnek volečku :mrgreen: :mrgreen:

volečku? pomooooc tak mi říká máma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14662
@Anonymní píše:
To je tak, kdyz se zenska na neco moc zameri. Intimni partie proste citit jsou a tak to je… A myslim si, ze je blbost, strikat si tam parfemy a tak…
I ja mam dole mam urcite aroma, stejne jako treba muj muz, je to normalni. A uprimne me pri oralnim sexu dokaze nejvic nastvat, kdyz mi manzel chce udelat radost a strikne si tam vonavku, nebo nejaky sprej… fuj… :poblion: :poblion: :poblion:

Tak to už je fakt moc, stříkat si tam sprej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.13 23:15

@claire91 to ale byla reakce na umytého muže, ten po umytí cítít není a voní mu pár hodin tzn. 2 určitě, u ženy to je snad jasné. Ne že se večer umyješ a ráno si jak fialka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.2.13 23:15
@Mar__tanka1983 píše:
tak já to myslela tak, aby to nepřeháněla, znám holky, co si dolů stříkkaj intim sprej :roll: nebo se nějakým hodně voňavým gelem mejou div né i vevnitř…jinak mě třeba intimní hygienická mýdla nevyhovují :nevim: mám po nich svědění.

No jo, tak to je pak už fakt moc:-(
No vidíííš, tak ty se mydlíš Niveou a voníš na sto honůůůů:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí