Vůně spodku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.2.13 10:33
@Anonymní píše:
občas se to stává z nebavlněného spodního prádla

Fakt se omlouvám za to intimní povídání, ale kde jinde, než mezi ženskými. Ano, to máš pravdu, s tím prádlem. Ani v bavlně to dole po celém dni nevoní jako v Krkonoších., a to se meju i ráno. Dotaz ale mám, zda i po normálním pečlivém umytí je běžné, že to tam dole není bez jemného odéru, že to nevoní jen po těch kytičkách, co byly ve sprcháči. Nějaký starý gynekolog prej řekl, že dámská vagina voní po senu a medu, ale obojí zrovna nemám u nosu. :zed: prostě, když se umejete, zda tam ještě zbyde ještě něco jiného než vůně toho mýdla. Jsem takový detailista a nerada nevoním.

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
5.2.13 10:40
@Anonymní píše:
Fakt se omlouvám za to intimní povídání, ale kde jinde, než mezi ženskými. Ano, to máš pravdu, s tím prádlem. Ani v bavlně to dole po celém dni nevoní jako v Krkonoších., a to se meju i ráno. Dotaz ale mám, zda i po normálním pečlivém umytí je běžné, že to tam dole není bez jemného odéru, že to nevoní jen po těch kytičkách, co byly ve sprcháči. Nějaký starý gynekolog prej řekl, že dámská vagina voní po senu a medu, ale obojí zrovna nemám u nosu. :zed: prostě, když se umejete, zda tam ještě zbyde ještě něco jiného než vůně toho mýdla. Jsem takový detailista a nerada nevoním.

Obávám se, že se s tím budeš muset „smířit“.. Dole to nikomu nevoní po levanduli, pokud se teda zrovna nevymydlí :lol:

• Citovat
  • Upravit
11514
5.2.13 13:12
@Anonymní píše:

Asi to bude mít něco s tím medem, můj chlap mi říká, že jsem slaďounká :mrgreen: Ale myslím si, že řešíš zbytečnosti. I když musím podotkonout, že se mi kdysi stalo, že jsem i po umytí čpěla. Žádný výtok, jen čpění. A víš proč? Můj bývalý mě podváděl. Ale to jsi asi slyšet nechtěla :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
5.2.13 15:16

Ještě mě napadlo, že jsou kalhotky se stříbrem, které pohlcují pach… zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.1.15 17:35

@Mamango Zapni mozek a mlč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6232
10.12.16 22:53
@xantipi píše:
Jen dvě věci jsou cítit jako ryba. jedna z nich je ryba :mrgreen:

Dlouho jsem se tak nepobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.12.16 01:56

Tak ohledně té vůně a chuti… jedno video - Miloš Knor - Šeřík :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.16 09:18
@nikitice píše:
Dlouho jsem se tak nepobavila :mrgreen:

Ryba :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6232
11.12.16 10:12
@MilijonDolarBejby píše:
Ryba :mrgreen: :mrgreen:

Tak budou ty Vánoce. Ryba provoní byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.12.16 13:01
@nikitice píše:
:zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.16 21:28
@nikitice píše:

Tradice je tradice, že? :mrgreen:
A je rozdíl, jestli je to kapr, losos, nebo jiná ryba?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6232
12.12.16 08:53
@MilijonDolarBejby píše:
Tradice je tradice, že? :mrgreen:
A je rozdíl, jestli je to kapr, losos, nebo jiná ryba?? :mrgreen:

To fakt netuším. Každopádně hodně je o stravě. Sama vím, že když si dám česneku, tak to jde všemi póry. Kdysi jsem četla o ovlivňování chuti spermatu jídlem a je to stejné. Ať zkusí zakladatelka jíst od rána třeba jahody, čokoládu, ovocně smothie, samozřejmě jídlo nekořeněné, jogurty a pak si může přivonět :-) Nechci si jen dělat srandu a vím, že prostě po alkoholovém tahu a nezdravých jídlech, taky nevoním po jahodách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.16 12:32
@nikitice píše:
To fakt netuším. Každopádně hodně je o stravě. Sama vím, že když si dám česneku, tak to jde všemi póry. Kdysi jsem četla o ovlivňování chuti spermatu jídlem a je to stejné. Ať zkusí zakladatelka jíst od rána třeba jahody, čokoládu, ovocně smothie, samozřejmě jídlo nekořeněné, jogurty a pak si může přivonět :-) Nechci si jen dělat srandu a vím, že prostě po alkoholovém tahu a nezdravých jídlech, taky nevoním po jahodách.

S tím spermatem je to pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6232
18.2.18 00:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.2.18 05:42
@elizabeta92 píše:
Obávám se, že se s tím budeš muset „smířit“.. Dole to nikomu nevoní po levanduli, pokud se teda zrovna nevymydlí :lol:

No ty krav* :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria