Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer,
chtěli bychom kupovat auto a chceme od něj, aby bylo hlavně bezpečné a spolehlivé. Také ale potřebujeme, aby se do kufru vlezl kočár a ještě něco navíc, aby se na zadní sedačky vlezl bez problémů dospělý člověk i pokud budou vepředu sedět dva vysocí lidé. Taky nechceme žádnou línou potvoru.
Vybrali jsme Golfa V. generace a chceme se zeptat vás, kteří v něm už nějakou dobu jezdí, jak jste spokojeni? Je něco, co se na autě často kazí a na co si dávat pozor? A tak celkově, najde se něco, co vám nevyhovuje nebo co je naopak super?
Děkuji za názory.
Edit. : Zapomněla jsem napsat motor, chtěli bychom 1.6, benzínový.
@Šmušmu Ten motor je ten nejlepší k tomu autu jinak golfy jsou poruchové auto celkově a zaleží teda na jednotlivym kusu. Za tu cenu mě pomalu přijde lepší fabie
@annaei Díky, díky. My máme od známych opačné informace, že jsou zase golfy docela spolehlivé, jen právě mají toho čtverkového, tu pětku má u nás málo lidí a zajímalo by mě, proč. A Fabia je malá, tenhle Golf by měl být trošku širší a delší (vevnitř), než cenově srovnatelné Fabie. A pro nás je to důležité, hlavně to místo v kufru a místo na nohy, nemáme rodině jediného vzrůstem malého člena.
Moc díky za názor
Myslim, ze mate docela prehnane pozadavky
Kamarad ma uplne noveho golfa gti a urcite to neni auto pro rodinu… nebo muze byt, pokud mate jeste jedno v garazi a tohle by jsi pouzivala ty nebo manzel. moc se vam tam toho opravdu nevejde
neni lepsi passat?
@Sini Passata mají naši a to je pro nás zbytečně velké a drahé. A z hlediska toho prostoru je každý golf jiný. Ten čtverkový je moc malunký, ten nejnovější taky, proto se ptám extra na tu pětku. Já jsem v ní včera seděla a i měla kočár na vyzkoušení, je to prostorově v pohodě, já jen potřebuju vědět, jak je na tom to auto po technické stránce a jestli je u něj nějaká záludnost.
A nevím, požadavky mi přehnané nepřijdou. Jo a máme jedno dítě, nebudeme s tím jezdit na dovolené…