VW Golf V. generace

858
2.5.15 20:04

VW Golf V. generace

Dobrý večer,

chtěli bychom kupovat auto a chceme od něj, aby bylo hlavně bezpečné a spolehlivé. Také ale potřebujeme, aby se do kufru vlezl kočár a ještě něco navíc, aby se na zadní sedačky vlezl bez problémů dospělý člověk i pokud budou vepředu sedět dva vysocí lidé. Taky nechceme žádnou línou potvoru.

Vybrali jsme Golfa V. generace a chceme se zeptat vás, kteří v něm už nějakou dobu jezdí, jak jste spokojeni? Je něco, co se na autě často kazí a na co si dávat pozor? A tak celkově, najde se něco, co vám nevyhovuje nebo co je naopak super?

Děkuji za názory.

Edit. : Zapomněla jsem napsat motor, chtěli bychom 1.6, benzínový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12921
2.5.15 22:01

@Šmušmu Ten motor je ten nejlepší k tomu autu jinak golfy jsou poruchové auto celkově a zaleží teda na jednotlivym kusu. Za tu cenu mě pomalu přijde lepší fabie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.5.15 09:14

@annaei Díky, díky. My máme od známych opačné informace, že jsou zase golfy docela spolehlivé, jen právě mají toho čtverkového, tu pětku má u nás málo lidí a zajímalo by mě, proč. A Fabia je malá, tenhle Golf by měl být trošku širší a delší (vevnitř), než cenově srovnatelné Fabie. A pro nás je to důležité, hlavně to místo v kufru a místo na nohy, nemáme rodině jediného vzrůstem malého člena. :D Moc díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
3.5.15 10:09

Myslim, ze mate docela prehnane pozadavky :roll: Kamarad ma uplne noveho golfa gti a urcite to neni auto pro rodinu… nebo muze byt, pokud mate jeste jedno v garazi a tohle by jsi pouzivala ty nebo manzel. moc se vam tam toho opravdu nevejde :roll: neni lepsi passat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.5.15 12:33

@Sini Passata mají naši a to je pro nás zbytečně velké a drahé. A z hlediska toho prostoru je každý golf jiný. Ten čtverkový je moc malunký, ten nejnovější taky, proto se ptám extra na tu pětku. Já jsem v ní včera seděla a i měla kočár na vyzkoušení, je to prostorově v pohodě, já jen potřebuju vědět, jak je na tom to auto po technické stránce a jestli je u něj nějaká záludnost. :nevim: A nevím, požadavky mi přehnané nepřijdou. Jo a máme jedno dítě, nebudeme s tím jezdit na dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí