Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, používala či používáte některá výbavu pro miminko z Ikea? Myslím tím postýlka, matrace, vanička atd. Jak jste spokojené? Většina věcí se mi moc líbí, ale ráda bych znala názor někoho, kdo už má zkušenosti
. Děkuji
@Uzgo Mám postýlku a naprostá spokojenost, vaničku nepoužívám vůbec a matraci mám odjinud.
Mám postýlku, matraci, povlečení, mantinel, hračky, stupínek do koupelny. Ikea je super, nemusíš se bát ![]()
Mám postýlku a matraci - už 4. rokem. Postýlku máme s odendavací bočnicí, místo které se tam dá jiný díl (prodávaný s postýlkou) a máš z ní postel pro batole.
@mooch píše:
Jo stupínky máme taky - i ty malé i ty velké
Jojo, stupínky jsou super, akorát by to ještě chtělo jednu velikost mezi.
Měli jsme z Ikea vaničku a pak výbavu co se týče textilu - ty maličké „utěrky“ s barevnými poutky, deku, barevné plenky s obrázky, prostěradla a později nějaký ten bryndák, hračky, plastové nádobí a naprostá spokojenost. Myslim, že u babi s dědou byla postýlka taky Ikea (úplně obyč) a dobrý. Teď jsme tam kupovali větší postýlku, tak jsem sama zvědavá, co vydrží
Jenom ty jejich matrace ve mně nějak nebudí důvěru, resp. zdají se mi hrozně měkké, takže za mě postýlku klidně, matraci bych já osobně koupila jinde.
Taky máme plno věcí z Ikea. Flísové deky jsou bezva. I hračky…
Jen ta vanička je celkem malá.
Na stupínek jsem zapomněla - ten jsem koupila už jako těhotná, aby se mi lezlo líp do vany (ten malej dětskej s puntíkama) a vydržel i mojí těsně předporodní váhu a drží dosud (3roky), takže můžu taky doporučit ![]()
@Uzgo já tam jedu nakupovat komplet pokojik za týden
i doplňky a na mimco drobnosti…nebála bych se ![]()
@Pipet Jo? Mně právě ta vanička přijde dost velká, jak není nikde zúžená - ale máme jí už poděděnou, tak je možný, že dneska dělaj menší
A my taky máme dost drobný dítě, to je taky fakt. Každopádně ty protiskluzový „vlnky“ na dně jsou dobrý.
Jinak skládací kelímky, za padíka zábava k nezaplacení, malý je miluje ![]()
@krtek93 No… jako krátká, široká je dost. Třeba pro větší ještě nesedící dítko. Pro miminko stačí a když už pak sedí, tak taky. Ale proti jiným je prostě kratší.
Taky máme starší, takovou modrou, teď dělají myslím bílou.
@Pipet píše:
Jinak skládací kelímky, za padíka zábava k nezaplacení, malý je miluje
Na ty jsem zapomněla! Starší dítě je používá na spoustu věcí.
A taky máme vlastně ty malé ručníčky s barevnými poutky (asi 3 sady), peřinu, polštář, prací protičůrací podložku do postýlky, barevé plíny a malé deky.
Co mě nenadchlo z hraček - takový ten domeček, do kterého se prostrkávají tvary. Vadí mi, že něco se dává střešním oknem a něco vikýřem a hodně malým dětem to dělá problémy.
Koupila jsem si tam ten obyc mantinel-bily…no bily je takovy zazloutly kdyz jsem ho vybalila.. takze na nej musim nechat usit potah.je lepsi rovnou koupit ten drazsi kdyz nekomu vyhovuje ten motiv co maji
ja si vyberu latku aby se mi hodila do pokojicku ![]()