Výbava pro miminko z Ikea

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
8.3.14 09:00

Výbava pro miminko z Ikea

Ahoj, používala či používáte některá výbavu pro miminko z Ikea? Myslím tím postýlka, matrace, vanička atd. Jak jste spokojené? Většina věcí se mi moc líbí, ale ráda bych znala názor někoho, kdo už má zkušenosti ;). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101536
8.3.14 09:03

@Uzgo Mám postýlku a naprostá spokojenost, vaničku nepoužívám vůbec a matraci mám odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.14 09:04

Mám postýlku, matraci, povlečení, mantinel, hračky, stupínek do koupelny. Ikea je super, nemusíš se bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.3.14 09:05

Mám postýlku a matraci - už 4. rokem. Postýlku máme s odendavací bočnicí, místo které se tam dá jiný díl (prodávaný s postýlkou) a máš z ní postel pro batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.3.14 09:06

Jo stupínky máme taky - i ty malé i ty velké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
8.3.14 09:07
@mooch píše:
Jo stupínky máme taky - i ty malé i ty velké :palec:

Jojo, stupínky jsou super, akorát by to ještě chtělo jednu velikost mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
8.3.14 09:09

Měli jsme z Ikea vaničku a pak výbavu co se týče textilu - ty maličké „utěrky“ s barevnými poutky, deku, barevné plenky s obrázky, prostěradla a později nějaký ten bryndák, hračky, plastové nádobí a naprostá spokojenost. Myslim, že u babi s dědou byla postýlka taky Ikea (úplně obyč) a dobrý. Teď jsme tam kupovali větší postýlku, tak jsem sama zvědavá, co vydrží :lol: Jenom ty jejich matrace ve mně nějak nebudí důvěru, resp. zdají se mi hrozně měkké, takže za mě postýlku klidně, matraci bych já osobně koupila jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.3.14 09:09

Taky máme plno věcí z Ikea. Flísové deky jsou bezva. I hračky…
Jen ta vanička je celkem malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
8.3.14 09:11

Na stupínek jsem zapomněla - ten jsem koupila už jako těhotná, aby se mi lezlo líp do vany (ten malej dětskej s puntíkama) a vydržel i mojí těsně předporodní váhu a drží dosud (3roky), takže můžu taky doporučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
8.3.14 09:11

@Uzgo já tam jedu nakupovat komplet pokojik za týden :palec: i doplňky a na mimco drobnosti…nebála bych se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
8.3.14 09:13

@Pipet Jo? Mně právě ta vanička přijde dost velká, jak není nikde zúžená - ale máme jí už poděděnou, tak je možný, že dneska dělaj menší :think: A my taky máme dost drobný dítě, to je taky fakt. Každopádně ty protiskluzový „vlnky“ na dně jsou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.3.14 09:13

Jinak skládací kelímky, za padíka zábava k nezaplacení, malý je miluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.3.14 09:15

@krtek93 No… jako krátká, široká je dost. Třeba pro větší ještě nesedící dítko. Pro miminko stačí a když už pak sedí, tak taky. Ale proti jiným je prostě kratší.
Taky máme starší, takovou modrou, teď dělají myslím bílou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.3.14 09:17
@Pipet píše:
Jinak skládací kelímky, za padíka zábava k nezaplacení, malý je miluje :lol:

Na ty jsem zapomněla! Starší dítě je používá na spoustu věcí.
A taky máme vlastně ty malé ručníčky s barevnými poutky (asi 3 sady), peřinu, polštář, prací protičůrací podložku do postýlky, barevé plíny a malé deky.

Co mě nenadchlo z hraček - takový ten domeček, do kterého se prostrkávají tvary. Vadí mi, že něco se dává střešním oknem a něco vikýřem a hodně malým dětem to dělá problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
8.3.14 09:17

Koupila jsem si tam ten obyc mantinel-bily…no bily je takovy zazloutly kdyz jsem ho vybalila.. takze na nej musim nechat usit potah.je lepsi rovnou koupit ten drazsi kdyz nekomu vyhovuje ten motiv co maji :palec: ja si vyberu latku aby se mi hodila do pokojicku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí