Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Omlouvám se, pokud se to někomu bude zdát nevhodné, ale potřebovala bych prodat kočár…není žádná supermoderní značka, ale je to kočár v pěkném stavu, kupovala jsem ho za 5500,původně jsem ho chtěla prodat za 2500,pak jsem slevila na 2000 a nyní je cena 1500…dál už jít nechci, myslíte, že mám vůbec šanci to prodat??
@dendule4 už jsem ho několikrát okukovala v bazárku a přemýšlela, proč ho nikdo nechce.. mi se zdá celkem fajný ![]()
Podle je za ty prachy moc peknej, proste musis byt trpeliva. Uz bych neslevovala, dej ho na vic bazaru.
Já to taky jako moc nechápu, fakt je funkční, normálně jsem s ním donedávna jezdila, strašně pěkně se mi s ním jezdilo, je lehoučký ![]()
Je to tím, že za 5,500kč se dá pořídit x-lander v trojkombinaci a jiné „značkové“ kočárky a mám takový pocit, že na to holky hodně hledí - v čem vylezou na ulici
dala bych ho na různé servery - třeba se někdo najde ![]()
Mně taky přijde pěkný. Snad ho nechce někdo dostat zadarmo, proboha. ![]()
@dendule4
Zkus to na Bazoši, tam jsem prodala kdykoliv, cokoliv po dětech…
Kočárek je to pěkný, pod 1500 bych už určitě nešla ![]()
Já bych nezlevňovala ani na těch 1500 na tvém místě. Kočárek je fajn. Buď trpělivá, určitě si najde svého majitele.
@tterka píše:
@dendule4
Zkus to na Bazoši, tam jsem prodala kdykoliv, cokoliv po dětech…
Kočárek je to pěkný, pod 1500 bych už určitě nešla
na bazoši už je, dokonce ho každý den posouvám výš, aby byl vidět ![]()
Mam podobny tip kocarku a nedam na nej dopustit dej i na sbazar, bazos i mimibazar..holt je asi prekocarkovano
@dendule4
tak to fakt nechápu - já bych o něm i uvažoval - mi právě zaujal, že
ale já už káru mám ![]()