Prodej kočáru, prosím o názor!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LL
1057
7.3.14 20:32

Já prodala kočár po 2 dětech, měl i vady (které jsem samozřejmě uvedla) za 1000 Kč. Byl to Patron, paní ho brala na zahradu. Takže za ten Tvůj bych si řekla i ty 2000 Kč. Mně se tedy nelíbí ta látka (omlouvám se za upřímnost), tak možná to bude chvilku trvat než se najde někdo, kdo přesně takový hledá. Zkusila bych SBazar, Bazos i místní inzertní noviny a více bych ho vychválila do inzerátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
7.3.14 20:34

No, taky upřímně, víc než 1000 bych za něj nedala, mně se teda nelíbí tenhle design, navíc to pro mně má naprd odpružení, zase neotočný kola jsou super, s otočnýma fakt už nikdy, to bylo za trest. Víc bych ten inzerát rozvedla, hlavně velikost té ložné plochy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

@kolmenka uvidím no, děkuji, kdyžtak zůstane doma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

@dendule4 mě ne ty otočný kola mi strasne chyběla, fajn na něm bylo, že hodně houpal, to je všechno. Fakt jsem z toho kočáru byla zoufala. A někam do drsnejsiho terénu bych si s ním netroufla. S tím souhlasím, že sportak je malý a dítě z toho rychle vyroste ;-) Do našeho kočáru se mi vejde i 2 a půl letak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
7.3.14 20:37

@dendule4 Mě se zase látka líbí. Ale určitě dej víc rozměrů a pozitiv do inzerátu a dej třeba vyšší cenu a sleva možná. Na to lidi slyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
7.3.14 20:50

Necetla jsem celou diskuzi takze jestli se opakuji tak pardon ale zkus i na FB skupinu Kocarkomaniacky-MAM RADA KOCARKY..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.3.14 20:53

@Claire Bare tam je taky, ten kočár už je snad všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
7.3.14 20:55

@dendule4 :D :D aha, tak to jsem si ho nevsimla :D a ze tam jsem casto ptz hledam nejaky kocar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
7.3.14 20:56
@LL píše:
Já prodala kočár po 2 dětech, měl i vady (které jsem samozřejmě uvedla) za 1000 Kč. Byl to Patron, paní ho brala na zahradu. Takže za ten Tvůj bych si řekla i ty 2000 Kč. Mně se tedy nelíbí ta látka (omlouvám se za upřímnost), tak možná to bude chvilku trvat než se najde někdo, kdo přesně takový hledá. Zkusila bych SBazar, Bazos i místní inzertní noviny a více bych ho vychválila do inzerátu.

Jaký Patron máš, jestli se můžu zeptat? Já mám Fenixe, a budu ho jednou prodávat po dvou dětech, po 4,5 letech, trojkombinaci, pův. cena 13 000,–. Tak jsem zvědavá, jestli si ho radši taky nenechám někde na půdě. :roll: Je to můj miláček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.3.14 20:57

No je fakt, že to není zrovna kočárek snů a to už pár let, internet je jetých ač funkčních kočárů plný :nevim: vydrž, třeba někoho zaujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.3.14 20:57

Většina prvomatek chce nový kočár, plus starší na zahradu, k babičce atd. Ale druhý kočár se dá sehnat za odvoz. Takže… Prostě žijem v nadbytku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.3.14 21:02
@Anonymní píše:
Já se snažím prodat kočárek po dvojčatech už dva roky… Cena třetinová, nikdo ho nechce. Krásný, světle modrý, bez vad, používaný 2,5 roku, za hubičku(na kočár po dvojčatech za 5000 mi přijde dost málo, když původně stál skoro 16000). Píšu anonymně, nechci se tu prosazovat. Opravdu už se nerodí dvojčata, nebo musejí jezdit v kočárku za 40 000 Kč?

To je strašně moc :) Za 6 tis. koupíš ojetý právě ten Easy Wolker, který se prodává nový za 40tis. Já jsme taky měla za 16tis nový pro dvojčata a prodala jsem ho za 3 a půl. A byla jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.3.14 21:02

@Blešík to netvrdím, určitě jsou na bazarech lepší kočáry, jen na něm nemůžu najít nějakou funkční vadu, není špatný, ani to není žádná bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.3.14 21:03

Nabídnout někde v okolí bydliště, nějaké bazárky pořádané mateřskými centry nemíváte? U nás jich bývá na jaře a na podzim hromada. Nebo vyvěsit inzerát, místní bazary.. internet je fakt plnej, chce to jít blíž:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.3.14 21:05

@hofka jo možná bych mohla zkusit vyvěsit inzerát přímo u nás, třeba v samoobsluze a tak, díííík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí