Výbava pro tříleťáka do vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.24 17:09

Já nevím, kam se mi ztratil můj komentář, ale nám se osvědčil pěnový pásek a pěnové rukavky, výrobce dena…dcera už byla do 4,5let 3× u moře, teď poletí počtvrté a od 2,5let jen pásek, plave tak i v bazénech, aquaparcích…atd…to spojené jsem našla snad až od 15kg a to měla teprve nedávno, kdy už se chtěla učit plavat i bez pomůcek…na podzim pojedeme k mori i se skoro roční tou dobou a dostane taky ten pásek a rukavky…

• Citovat
  • Upravit
3415
25.5.24 17:25
@marcellia píše: Více

Všechny tři děti měly dvoukomorový kruh, případně i rukávky. Samozřejmě pod dozorem. Vesty jen na loď/paddleboard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
25.5.24 17:42

Buď ten pásek s křidélky co máš na fotce nebo tu vestu jak už byla v příspěvku výše.
https://www.decathlon.cz/…_/R-p-353102?…
Je opravdu perfektní. Nic lepšího jsem ještě nenašla. Syn je autík, takže mu vadí kde co, ale tahle je moc příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22468
25.5.24 20:04
@Dadda8 píše: Více

Tohle jsou jine vesty nez na lod. Tohle jsou vesty na plavani, postupne se odebiraji plovaky a dite plave, cim dal tim vic samo. Vesty na lod maji limec, casto pistalku, plovaky se nevyndavaji. Celkove jsou ty vesty vetsi. Mame oboje. Tyto plavaci bych na lod nepouzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6436
25.5.24 21:25

A proč nejsou vhodné rukávky? My je používáme a malé to v nich jde super. Naopak pěnový pás mi přišel na nic, pokud jsem dítě nechtěla celou dobu držet. Co se nám ale ohromně osvedčilo, tak nafukovací podložka do vody. Na tom loni děti řádily neskutečně. Dceři ještě ani 3 roky nebyly a hrozně si s tím užila. Ne samozřejmě v bazénu, ale ve vodě, kde stačí. No a na loď/ paddle board dáváme vestu. Všechno kupujem v decathlonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí