Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už jsem s toho na dně ![]()
Můj syn stále nemluví řekne mami tati babi děda teta pití bonbon pár zvířátek spíš zvuky co dělají. Neukáže správnou barvu vůbec nic máte tu někdo takový případ? Uklidnete mě. Chodíme k logopedce jednou za 2 až 3mesice nic moc ho nenaučí spíš si s ním hraje snažím se ho hodne učit a nic moc
Chodíme i na foniatrii kde ho kontroluji zda slyší
Byl i na operaci mandlí nosní a odsati tekutiny z ousek.
Trilety dite ma rozumet pokynu dojdi do kuchyne a dones cerveny hrnicek ze stolu. Pokud ma ok sluch, zacala bych hledat dobryho psychologa.
@Tarjei píše: Více
Vse řešíme psychologa hledáme marně všude je stop stav mám tu i příspěvek že hledám psychologa, a mohu se zeptat co zkoumá psycholog jestli něco pozná zda je něco špatně nebo?
Tak snad Ti doporučili další postup ne? Nevěřím, že vám logoped a foniatr neřekl co mate řešit dál.
Jakou má diagnózu? Rozumí?
Taky mi dítě nemluví. Po kolečku odborníků víme že má vývojovou dysfazii.
Ten logoped má jaký ohlasy? Není 1× za 2-3 měsíce málo? Úplně nevím jak si predstavuješ, že nemluvilo dítě bude učit mluvit. Cvičíte jazyk? Hrajete hry na barvy, předložky, trenujete pasivní slovní zásobu? …. Učí se spolu jemnou motoriku?
Protože třeba u VD je to mluvení azzzzzz …. Pokud se dítě zlepší někde, zlepší se i to mluvení.
@Veronika111_m píše: Více
Z kama jste? Jako najdeš. Já našla 200 km no, ale našla. Třeba v Praze v Thomayerově nemocnici berou. Můžeš zkusit Motol.
Logo klinika bere taky. Jako ten termín nebude hned.
Ano samozřejmě žže to pozná.
Není potřeba být na dně. Jak je na tom jinak, co chování, rozumí, co vše umí? Co autizmus?
Mám syna 4,5 a taky moc nemluví, od dvou jsem řešila jestli vůbec slyší, pak jestli není autista a i když ho viděl kde kdo kromě psychologa, myslím že máme jen disfázii. Jestli jen nemluví a jinak je ok, tak to zas taková tragedie nebude.
@kocourGarfield píše: Více
Vše zkoušíme.
Hledáme nového logopeda protože tento říká že nemávic místa kam ho dát hrozný
Hrajeme vše jak píšete posunul se díky mě já ho doma víc naučím než logoped.
Protože ten si s ním spíš hraje než něco cvičí.
Ano foniatr nám dal zadanku k psychologovi a sháníme ho zatím žádnou diagnostiku nemáme.
Super jsem z Prahy a nezkusil jsme ještě Motol hned zítra zavolám.
@pikola píše: Více
Autismus vyloučen akorát nemluví jinak je vše v pořádku
@Veronika111_m určitě zkus i tu Thomayerovu nem. Je tam nová paní doktorka.
A jak cvičíte prosím jazyk to jsme nedělali a nikdo nás to nenaučil ani logoped dekuji
Prosím můžete mi napsat zprávu a popsat o tom děkuji.