Výbavička do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
12.4.12 21:28
@telenka píše:
Já jsem si sebou do porodnice brala tašku jak na týdenní dovolenou - měla jsem svoje vložky, pleny, oblečení, látkový pleny, tampony do podprsenky, vlhčený ubrousky,… No nevím co všechno! Nakonec jsem nepotřebovala vůbec nic a nejvíc by se mi hodila nějaká knížka, kterou jsem si už nezabalila :-( Je nejlepší se jít informovat přímo do porodnice, kde budeš rodit. Přeji rychlý a úspěšný porod :-D

@telenka Já jsem vypadala jako bych se tam snad stěhovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.4.12 21:35
@dada12 píše:
holky a co bude mít miminko za oblečení na sobě, když nemám mít svoje ? nějaký erár ? to bych nechtěla ..

Jak psaly holky, to co ti dají v porodnici je nejlepší. Ale za sebe bych si jeden kousek (např. overal) s sebou vzala, i když to neradi vidí. Mně na malého dali oblečení ve velikosti 50, bylo mu malé a vše mu z něj lezlo a taky se v něm vztekal, jak ho škrtilo. Pak jsem dostala košilku bez knoflíků a nastala stejná situace. Klidně bych vzala něco staršího, kdyby si to nedopratřením nechali… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková