Porodnice Pardubice nebo Hradec Králové?

5162
11.4.12 15:26

Porodnice Pardubice nebo Hradec Kralové ?

Ahojky maminky rozhoduji se o porodnici v Pardubicich a nebo v Hradci Kralove jsem zhruba na bulku cesty obou dvou tak vzdalenosti mi je to jedno ale zajimalo by me jestli mate zkusenosti a ktera z nich je lepsi? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
11.4.12 15:33

Hradec Králové
Pardubice

Zkušenosti mám s Hradcem. Když mi hrozilo, že bude v Hradci zavřeno (měla jsem termín v době, kdy se malovalo), tak jsem radši jako zálohu zvolila Chrudim. Do Pardubic bych já nešla (dvě kamarádky tam rodili, mě to tedy stačilo z vyprávění)

Ale ani Hradec není dokonalý. Je to tady jak na běžícím páse, všechno mají tendenci urychlovat, nějaké změny polohy se tu moc nevedou a celkově je to prostě výrobna miminek. Nicméně, je tu neonatální JIPka, takže jsem obětovala trochu toho nepohodlí u porodu za jistotu, že v případě potřeby bude dítě hodně rychle tam, kde vědí, jak se o něj postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 15:34

Zkus se kouknout sem, třeba ti to pomůže https://www.emimino.cz/porodnice/#…
Ale z mého pohledu je asi mnohem lepší malá porodnice, je tam lepší přístup než ve velkých fakultkách. Já bych nevolila ani Pardubice ani Hradec.
Já budu rodit v Rychnovské. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
11.4.12 15:40
@LUCIPERKA-ddub píše:
Zkus se kouknout sem, třeba ti to pomůže https://www.emimino.cz/porodnice/#…
Ale z mého pohledu je asi mnohem lepší malá porodnice, je tam lepší přístup než ve velkých fakultkách. Já bych nevolila ani Pardubice ani Hradec.
Já budu rodit v Rychnovské. :-)

no tak tam jsou Pardubice jako pekny propadak :-D asi to vyhraje chrudim to mam taky kousek nebo ten Hradec no diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.4.12 15:53

ahoj, já první rodila v Chrudimi a za mě narostá spokojenost :palec: teď bydlíme v Hradci, takže zůstanu tu. Ale do Pardubic bych nešla ani za nic. Ležela jsem tam v prním těhu na rizikovým a BBRRRRR už nikdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
11.4.12 16:41

Ahoj, jsem z Pardubic a rodila jsem v Chrudimi (taky jsem o pardubicke porodnici slysela vselicos a nechtela jsem riskovat) a byla jsem tam naprosto spokojena, takze muzu jen doporucit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.4.12 17:45

Ahoj, rodila jsem v HK a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
11.4.12 20:12
@Petík K píše:
Ahojky maminky rozhoduji se o porodnici v Pardubicich a nebo v Hradci Kralove jsem zhruba na bulku cesty obou dvou tak vzdalenosti mi je to jedno ale zajimalo by me jestli mate zkusenosti a ktera z nich je lepsi? diky

Ja rodila vHradci a byla jsem nadsena.Personal supr,prostredi se mi libilo.Detsky sestricky taky dobry,hrozne me prekvapilo,jak hodne se nam venovaly,ikdyz lidi bylo v te dobe v porodnici hodne.Jo,a navic nemusis si do Hradce nic moc extra brat sebou.Skoro vsechno dostanes.Kosile,vlozky,toaletni papir,rucniky,vseho bylo dost.Za me urcite Hradec.Neni vubec pravda,ze ve fakultni nemocnici se k tobe budou chovat hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.4.12 21:19

Ahojky, ja taky rodila v Hradci..necekane :) a musim rict, ze pristup super,porodni asistentka i pak porodnik byli skvely(bylo jim tak kolem 30ti) nemuzu si je vynachvalit i sestricky apod. :palec:
A jak psala Klaravsechno jsem tam dostala a k malemu se chovali hrozne hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 12:17

Já rodila v Pardubicích a :palec: :palec: :palec: .Nejdřív jsem ležela na rizikovce. Informovanost a ochota sestřiček super. Na novorozeneckým oddělení taky vše v pořádku.Jak sestřičky od miminek - vše naučily, vysvětlily. A sestřičky od maminek taky super. Já nemám nic proti Pce. Nejdřív jsem se rozhodovala jestli CR nebo Pce. V CR jsem byla na UTZ a to mi stačilo. Přístup jednoho pada doktora byl hrozný. Znám plno maminek co rodili v Pce a taky spokojený. Až budu rodit podruhé tak taky Pardubice. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaminkaD
18.4.12 19:23

Zdravim vsechny maminky! Ja mam, bohuzel, velice spatne zkusenosti z porodnice v HK! Diky pi.Podholove (nebudu psat MUDr., protoze si to nezaslouzi!) jsem malem prisla o dite. Nechala mi pres 30hodin tect plodovku a jeste ze me delala hysterku, kdyz jsem po 30hod. bolesti nechtela po treti vyvolavacky! Je velice arogantní, zla a necitelna! Po rezu me slo samozrejme spatne kojeni a radoby ,,odbornice'' pres vyzivu- sestra S.Havlickova mi odmitla dat prikrm, i kdyz vedela, ze je mam predepsane! Hlavne mi neustale opakovala, ze ona ma 8deti a kojila i s odklapejici se bradavkou! Mile jsou na vas mozna v pripade, ze jen mlcite a se vsim souhlasite! Detske doktorky byly neprijemne! Uz NIKDY bych v HK nerodila! Rikala mi to spousta znamych, ale byla jsem hloupa a neverila jim! Krajská vyhlasena nemocnice a katastrofalni pristup personalu?! Je to OSTUDA OSTUDA OSTUDA!
Rozhodně bych už volila Pardubice!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
18259
18.4.12 21:08
@MaminkaD píše:
Zdravim vsechny maminky! Ja mam, bohuzel, velice spatne zkusenosti z porodnice v HK! Diky pi.Podholove (nebudu psat MUDr., protoze si to nezaslouzi!) jsem malem prisla o dite. Nechala mi pres 30hodin tect plodovku a jeste ze me delala hysterku, kdyz jsem po 30hod. bolesti nechtela po treti vyvolavacky! Je velice arogantní, zla a necitelna! Po rezu me slo samozrejme spatne kojeni a radoby ,,odbornice'' pres vyzivu- sestra S.Havlickova mi odmitla dat prikrm, i kdyz vedela, ze je mam predepsane! Hlavne mi neustale opakovala, ze ona ma 8deti a kojila i s odklapejici se bradavkou! Mile jsou na vas mozna v pripade, ze jen mlcite a se vsim souhlasite! Detske doktorky byly neprijemne! Uz NIKDY bych v HK nerodila! Rikala mi to spousta znamych, ale byla jsem hloupa a neverila jim! Krajská vyhlasena nemocnice a katastrofalni pristup personalu?! Je to OSTUDA OSTUDA OSTUDA!
Rozhodně bych už volila Pardubice!!!!!!

Ja jsem se s pi Podholovou setkala taky,byla jsem u ni v rizikove poradne, pac mi moje gyndr zjistila malo krev. desticek, tak me k ni do Hradce poslala…tam se mi jeste nezdala nejak spatna…ikdyz do me stourala tak to docela bolelo…a to jsem jeste netusila, ze tam budu rodit a budu ji mit u porodu, nastesti teda jen nachvilku :) byla neprijemna, to je pravda…rodila jsem 17h od prasknuti vody a ona na me pak na tom porodnim boxu " tak maminko maminko vsechny co prisly po vas uz porodily a vy porad nic, nejak to dite preci musi ven" jako kdybych za to mohla :roll: uz jsem ji pak chtela neco rict, ale n nastesti uz pak neprisla, a porodni asistentku i porodnika jsem mela suprove, opravdu si nemuzu stezovat, nevim zda si pamatuju dobre,ale porodnik byl Mudr.Dvorak a PA pi. Ptacnikova nebo tak nejak. :palec: a pokud si jeste vzpominam, tak pi Podholova zrovna zaucovala nejakou novou misto sebe, ze jde do duchodu, takze se uz ostatni maminky nemusi jejiho pristupu bat :) ;)
Jo a prcek mi pak lezel na oddeleni predcasne narozenych miminek, pac jsme rodila driv a tam byly sestricky hodne…takze nevim jaky jsou na detskem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaminkaD
18.4.12 21:38

No pry by snad mela Podholova koncit, ale uz pred 30 lety bylo POZDE! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
18259
19.4.12 09:28
@MaminkaD píše:
No pry by snad mela Podholova koncit, ale uz pred 30 lety bylo POZDE! :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jo nekdo tu praci pak dela jen z povinnosti a ne ze tu praci ma rad :roll: ,ale ja myslim,ze uz tam ted nebude ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaminkaD
19.4.12 09:30
@Hanka79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jo nekdo tu praci pak dela jen z povinnosti a ne ze tu praci ma rad :roll: ,ale ja myslim,ze uz tam ted nebude ;)

No to doufam, ale taky doufam, ze se tam jeste ukaze, kdyz maji k reseni moji stiznost!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková