Porodnice Pardubice nebo Hradec Králové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
9.3.16 09:13

I já přidávám svou zkušenost. Rodila jsem tam v dubnu 2015 a nemůžu si stěžovat doktoři jsou milý a snaží se poradit. Ovšem sestra Bydžovská je protivná baba ale to neznamená že zrovna ji chytneš :) Měla jsem sebou i porodní plán který teda vůbec nerespektovali, ale zase je pravda že já jsem měla rizikový porod když na kontrolním utz synovi vynechávalo srdíčko hrozil císař ale pak se to uklidnilo i tak měl sondu na hlavičce a nemohla jsem mít nějaké hopsání na míči atd. Přístup sester na šestinedělkách byl suprovej dobře se o malého staraly a o mě taky. Jídlo je snad všude špatný a k pití byl sladký nebo hořký čaj. Za rok plánujem druhé a rozhodně budu rodit opět v HK. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 22:21

Ahojky holky měla bych dotaz mám teď termín porodu únor myslíte že bude moct být přítel u porodu? Ještě nevím kam jet do porodnice jestli Pardubice nebo Hradec Králové? Díky

• Citovat
  • Upravit
554
4.1.21 19:13
@Anonymní píše:
Ahojky holky měla bych dotaz mám teď termín porodu únor myslíte že bude moct být přítel u porodu? Ještě nevím kam jet do porodnice jestli Pardubice nebo Hradec Králové? Díky

V HK tatinci u porodu normalne jsou, zadny problem. Myslim si, ze i v Pardubicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 22:14

@Klara1234 a musíme mít roušky? Nerada bych rodila s rouškou na puse

• Citovat
  • Upravit
554
8.1.21 16:30
@Anonymní píše:
@Klara1234 a musíme mít roušky? Nerada bych rodila s rouškou na puse

V HK nemusis. Udelaji ti test na coronu a pokud je negativni, muzes rousku sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.1.21 13:54

registrace k porodu ve FNHK

Vypadá to, že v HK se od února bude nově registrovat k porodu:

https://www.fnhk.cz/…tehotne-zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.21 16:27

@hanastacia jestli jsem to pochopila dobre, tak to neni regstrace jako treba v Praze. Je to kvuli nejake zmene v peci o tehotne. Driv musel obvodni gynekolog poslat po terminu porodu zenu do pece porodnice, kde bude rodit. Ted uz to neplati a ma chodit do konce tehotenstvi k nemu. Porodnice to zavedla nejak proto, aby vedeli kolik a jake tehotne( jestli treba neni nejaky problem) se jim v terenu pohybuje. Aby se eventuelne predeslo nejakymu prusvihu. Myslim, ze kdyz nebude registrace, stejne te k porodu vezmou. Takhle jsem to pochopila ja. Registrace lepsi, ale kdyz nebude, tak te stejne neodmitnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.1.21 19:41

@Klara1234 Ano, já to pochopila vlastně taky tak. Není to registrace k samotnému porodu, ale spíš taková „předregistrace“. Jdu tam v úterý, tak jsem zvědavá, co mi k tomu řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.11.23 19:39

Obnova diskuze

Ahoj, chtěla bych obnovit tuto diskuzi, rozhodovala jste se některá v posledním roce/dvou, zda rodit v Pardubicích nebo v HK?
Jak jste si zvolily a proč? Moc děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková