Výbavička do postýlky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
20.12.10 11:46

ahojky, já to mela všechno připraveny snad od ty doby co jsme postylku pořidili takze od 30tt?..normalne tam dej jen prosteradlo a nejakou zavinovacku nebo spaci pytel, uvidis v cem ti bude mimi spat, my treba mantinel v postylce zatim nemame protoze malej spi jedine v zavinovacce tak se ke kraji postylky nijak nedostane.. :palec: nebesa máme ale prijdou mi zbytečny, pres postylu jsem mela hozeny prosteradlo aby se neprasilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
20.12.10 15:18

Ehm povlíkla jsem to bleskově po návratu z porodnice, miminko čekalo v autosedačce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.10 10:40

rodila jsem skoro na termín. postýlku skládal manžel s tchánem, povlíkala nejspíš tchýně (bydlíme v jednom rod. domě..) když jsme se chystali z porodnice domů.

v postýlce jsem měla pouze protičůrací podložku a prostěradlo. Vojta spinkal v zavince. později jsem přidala mantinel (hlavně kvůli vyhazování dudlíku v noci). po zavince přišel spací pytel, peřinky a takové věci přišly až v roce..

nebesa ani takové věci jsem neměla..

jinak já bych si v případě pochyb, jak to manžel zvládne, postýlku asi smontovala, matraci přikryla nějakou dekou, ale nepovlékala jí.. povlečení postýlky trvá asi tak minutu a to bych po příjezdu z porodnice zvládla..

jinak dneska jsem den po termínu :) a postýlka je stále složená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.12.10 20:10

Ahojky, já myslím že to brzy není… Já zítra začínám 31tt a dnes jsem postýlku taky připravila…Navoněla,vyprala a vyžehlila…A přikreju jí jenom hadrem ;-) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.12.10 22:36

tak u nás se postýlka připravovala někdy v 37tt. Máme obrovskou sadu, moc jsem se na to zařizování postýlky těšila. Ale stejně většinu připravil manžel a já seděla u postýlky a navigovala :-). Byla jsem nateklá a nevydržela jsem dlouho stát. Připravovat jí o 2 týdny dřív, tak jsem dělala vše sama …do porodu bylo přes postýlku přehozené velké prostěradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.4.14 22:09

Ahoj :mavam: Tak ja jsem ted ve 35 tydnu tehu a uz mam postylku nachystanou a prikrytou prosteradlem :palec: Chtela sem si to pripravit sama :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.4.14 09:31

Mám 28 tt a už mám postýlku sestavenou s matrací která je v tom igelitu co jí chrání, kdyby náhodou plínka nepřežila a přimontovaný stojan na nebesa, zbytek budu přidávat tak nějak postupně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.15 13:28

No holky, tak Já mám vše vyprané a vyžehlené tak od 5. měsíce. Mám to v sáčcích a voňavé. Se synem jsem rodila dříve, tak to celkem i přišlo vhod :) :) Teď u druhého těhu jsem udělala to samé. Do porodu mám 2 měsíce, ale cítím se být připravena a jsem v pohodě. Postýlku budu povlékat asi za měsíc a přikryjeme ji prostěradlem nebo igelitem. Ale je fajn nezmatkovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.10.15 13:33

Hmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.6.19 07:53

Set do postýlky

Holky, netvoříte tu některá nebo nevíte o některé, která šije krásné sety do postýlky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
20.6.19 08:44

Koukněte na www.fler.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.6.19 08:58

Zeptejte se na fb… tam mají maminky docela dobrý přehled a hned vám pošlou odkazy přímo na jiné fb skupinky kde šijí nebo nabídnou svoje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.6.19 09:06

@problemova díky, zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
20.6.19 14:23

@dracula-s najdi si na fb nebo na webu pmručnípráce, šije na zakázku krásné věci, není to kýčovité, je to kolegyně mé mamky, doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
14.1.21 20:09

Tady šijou sety do postýlek, mají to moc krásné a z kvalitních látek (dá se vybrat z velkého vzorníku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí