Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky ![]()
chtěla jsem se Vás zeptat kdy jste připravovali postýlku, myslím tím povlíkali peřinky, dávali nebesa a tak. Jsem 36tt a už bych si to chtěla připravit, ale nevim jestli to neni brzo, aby se na to zbytečně neprášilo. Kdy jste chystali postýlku vy?
Díky za odpovědi Bára ![]()
Nachystal tatínek, když jsme s Majdou byly ještě v porodnici.
Ale já tam měla jen matraci, prostěradlo a mantinel, malá stejně spala v zavinovačce.
Tak já ai ve 36-37 týdnu a chodila jsem se kochat a stále nevěřila,že tam bude miminko ![]()
Zato tašku do porodky jsem balila před odjezdem ![]()
Ahoj, u nás až po příjezdu z porodnice
Eventuelně můžeš zaúkolovat manžela, pokud se nezamotá do nebes
(vlastní zkušenost
) Ve 36.tt bych nechystala, je to moc brzo
Tatínek ale určo zvládne dát prostěradlo, prcek stejěn spává v zavinovačce, peřinky jsme hned nedávali, stačí deka a zbytek si pak doladíš sama ![]()
To už si fakt nepamatuju.
Ale určitě ne v 36tt, to jsem teprve začínala prát kojenecké prádlo. Asi bych to nedávala kvůli prachu. Jinak povlečenou postýlku můžeš pak přikrýt velkým prostěradlem, ale tebe tipuju, že to chceš mít na to, aby se na to pěkně koukalo. Tak v tom případě povleč co nejpozději. ![]()
děkuju za odpovědi ![]()
Tak asi po Vánocích se do toho pustim už se na to moc těšim. Jinak tašku taky ještě nemam zbalenou ![]()
tak to já mám vypráno a vyžehlíno už jakou dobu
s tím sem začala už v létě.
no náš taťka je tak trochu nemehlo, kdybych ho nechala montovat postýlku, tak s jistotou po příjezdu z porodnice by holky neměly kde spát, a taťka by seděl se zafačovanýma rukama
. Prostě není typ domácího kutila a ani nikdy nebyl. Takže asi kolem 36 týdne jsem vždy v klidu postýlku smontovala a nachystala do předu, než aby se mi chudál na tom mrzačil
, klidně si nachystej do předu, nikdy nevíš kdy to přijde ![]()
Ahoj,já jsem vše připravila,nakoupila,matraci,chránič matrace,prostěradlo,nebesa,mantinely,držák na nebesa,ale samotnou postýlku složil a načinčal manžel,když jsem byla v porodnici.Nechtěla jsem,aby byla připravená,a pak,nedej bože se něco s malým stalo…nedokázala bych se na ní dívat.Manžel to zvládl,věděl kde co je,bylo to vyprané a vyžehlené.
postylky pripravil manzel, kdyz jsem byla v porodnici
tasku do porodnice mi balil taky on, ale mel seznam a zabaleno bylo od 27tt a vyplatilo e to
Jéé Bajunko, po dlouhé době tě zase vidím a ty už jsi tak daleko
![]()
Tak to přeju ještě krásný zbytek těhotenství a samozřejmě bezproblémový porod ![]()
Jinak já už postýlku nachystanou mám, klidně to už nachystej, jen to přehoď třeba igelitem nebo prostěradlem, ať se na to zbytečně nepráší ![]()
Ja bych to na manzelovi nenechala, protoze prestoze by to zrejme udelal, nevypadalo by to tak jak bych si ja predstavovala ![]()
Chystala jsem to asi kolem toho 36-37. tt. Dala pres to stare prosteradlo aby se nezaprasilo. Nebesa ale nemame.
Jo a mela jsem pripravenou perinku a ta stejne nakonec skoncila v uloznem prostoru protoze nejdriv spal v zavinovacce a ted ve spacim pytliku. Myslela jsem ze bude spat rovnou pod dekou, ale kdyz jsem ho jednou nasla s hlavou pod dekou a telickem mimo tak jsem od toho velmi rychle upustila.
Ahoj Werus ![]()
no ode dneška přesně měsíc 20.1. mam termín. A co ty vše v pořádku? u nás vše ok ![]()
Přítel by to možná taky zvlád, spíš by asi ale řek mí mamce ať to jde přichystat ![]()
Já jsem ale zvědavá jak to bude vypadat a chci si to připravit sama ![]()
ahojky, já to mela všechno připraveny snad od ty doby co jsme postylku pořidili takze od 30tt?..normalne tam dej jen prosteradlo a nejakou zavinovacku nebo spaci pytel, uvidis v cem ti bude mimi spat, my treba mantinel v postylce zatim nemame protoze malej spi jedine v zavinovacce tak se ke kraji postylky nijak nedostane..
nebesa máme ale prijdou mi zbytečny, pres postylu jsem mela hozeny prosteradlo aby se neprasilo
Ehm povlíkla jsem to bleskově po návratu z porodnice, miminko čekalo v autosedačce ![]()