Výbavička pro srpnová miminka =)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
25.5.12 13:48

Výbavička pro srpnová miminka. =)

Ahojda mamulky… termín porodu mám 10.srpna a zajímalo by mě, co všechno už máte nakoupeného, co se chystáte nakupovat a tak… =)
Jak jste na tom třeba s oblečením? Mě stále přijde, že bych měla nakupovat, ale už toho mám asi dost =D jenže… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2586
25.5.12 14:04

Ahoj, tak tenhle problém mám taky. Termín mám 5. a 14. 8. Pořád mám pocit, že toho mám málo. Pak si zase říkám, že z toho hodně rychle vyroste a že mi navíc spoustu věcí půjčí sestra, když bude mít o 2 měsíce staršího klučíka. Kolik čeho máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.12 14:09

No je to děs =D právě si taky říkám, že z toho rychle vyrosteme, ale zase…ublinkne si třeba, nebo tak, tak hned převlíkáš…hadříků už mám spoustu…kočárek na cestě…no, už snad skoro všechno…teď už jen nějaký maličkosti, plínky a tak…Snad teda =D
Nejhorší je to oblečení no…odhadnout jako prvorodička kolik od čeho a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
25.5.12 14:18

@Kaxik J8 nemám ještě ani kočárek. Jedeme objednat 6. června. Holt nesmím rodit dřív než v půlce července:-)) Já to oblečení taky nejsem schopná dát dohromady. Plenky mám, jen pár jednorázovalk musím dokoupit. CHybí mi kosmetika, vanička, chůvičky snad objednáme dneska. Mě strašně dlouho trvá, než něco vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
25.5.12 14:21

ahoj, tak já mám porod 23.8, čekáme holčičku.. a jako ty základní věci asi mám.. oblečení možná až moc. a zbytek ještě budu muset dokoupit, hlavně věci v lékarně a drogerii, to nechávám nakonec.

@Hasinka a to máš dobrý,že máš sestru, která bude o 2 měsice zkušenější.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
25.5.12 14:24

@jap14 Myslíš? Zatím mě spíš stresuje, co všechno nemám:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.12 14:24

No tak to mě povídej… =D mě taky všechno trvá..Kočárek už jsem objednat musela, jinak bych se z toho zbláznila…furt jsem někde hledala a četla recenze…už mě začalo hrabat =D Chůvičky taky ještě nemám, už jsem je teda vybrala, ale zatím je kupovat nebudu…vaničku i nějakou kosmetiku už mám…plenky právě jednorázovky musím kopupit…nejradši bych si už začala chystat postýlku, ale chceme ještě malovat a přítel stále říká, že je času dooost… =D no…a já na mrtvici =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.12 14:25

@jap14 taky si lékárnu a drogerku nechávám na konec…ale je toho tolik,že nevím co dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
25.5.12 14:27

no přítel pořád,že je času dost.. kočárek jsme koupili asi v 17. týdnu, jelikož byl v akci.. no tak pořád tvrdil, jak je času a tak.. no nakonec jsme přivezli postýlku ( mám po nevlastním bráškovi) a on hned asi tak kolem 20. týdne ji začal skládat,takže já mám doma složenou postýlku a pak tě to pomalu nemá stresovat,že nic nemáme:-D takže jsem se dozvěděla pohlaví a moje mamina udělala nálet na různé šatičky a tak.. dokonce nakoupila plíny a já jsem pomalu pořádně neotveřela seznam a čerpám informace z emimina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.5.12 14:28

Ahojda, ja jsem mela TP loni 4.8. (syn to nakonec stihl o dva tydny driv:-) ), hadriku jsem mela kupu, protoze jsem taky porad mela starost, aby to stacilo, ublinkne si, prokajdi se skrz plinku atd…uplne jsem se videla, jak z nej sundavam posledni poblity bodycko a zoufale hledam v prazdne skrini, co bych mu dala na sebe:-D ale dopadlo to tak, ze nakonec ani vsechno neunosil, oni ty deti hlavne ten prvni pulrok doslova rostou pred ocima:-) Nicmene urcite doporucuju extendor kojeneckeho body, diky nemu nam v provozu zustavaji bodycka, ktera bych mu jinak uz davno nezapnula mezi nozickama a nemusim tak shanet porad dalsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.12 14:30

No pěknýýý =) taky bych potřebovala takového aktivistu…ten můj udržuje naprostý klídek =D a pak se z toho zblázníme =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.12 14:33

@Gretchen
Extendor? To jsem vůbec neslyšela…hned jdu googlit =D Snad mi nic z oblečení chybět nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
25.5.12 14:34
@Kaxik píše:
No pěknýýý =) taky bych potřebovala takového aktivistu…ten můj udržuje naprostý klídek =D a pak se z toho zblázníme =D

hele můj chlap byl zlatej předtím, ale teď fakt vede.. a já samozřejmě toho někdy i zneužívám… a ale jako věcičky kupovat nechce, krámy ho teda neberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.12 14:37

@jap14 Asi tomu svému dám občas pročíst nějakou tu diskus =D aby se taky trochu zařídil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
25.5.12 14:39
@Kaxik píše:
@jap14 Asi tomu svému dám občas pročíst nějakou tu diskus =D aby se taky trochu zařídil…

jj, to zkus jsem zvědává jaký by to mělo účinek, i když ten můj má zase jiné mouchy…

a jinak jsem se ještě nerozhodla v čem budu malou koupat, takže se pořád rozhoduji..co máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí