Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojda mamulky… termín porodu mám 10.srpna a zajímalo by mě, co všechno už máte nakoupeného, co se chystáte nakupovat a tak… =)
Jak jste na tom třeba s oblečením? Mě stále přijde, že bych měla nakupovat, ale už toho mám asi dost =D jenže… ![]()
Ahoj, tak tenhle problém mám taky. Termín mám 5. a 14. 8. Pořád mám pocit, že toho mám málo. Pak si zase říkám, že z toho hodně rychle vyroste a že mi navíc spoustu věcí půjčí sestra, když bude mít o 2 měsíce staršího klučíka. Kolik čeho máte vy?
No je to děs =D právě si taky říkám, že z toho rychle vyrosteme, ale zase…ublinkne si třeba, nebo tak, tak hned převlíkáš…hadříků už mám spoustu…kočárek na cestě…no, už snad skoro všechno…teď už jen nějaký maličkosti, plínky a tak…Snad teda =D
Nejhorší je to oblečení no…odhadnout jako prvorodička kolik od čeho a tak…
@Kaxik J8 nemám ještě ani kočárek. Jedeme objednat 6. června. Holt nesmím rodit dřív než v půlce července:-)) Já to oblečení taky nejsem schopná dát dohromady. Plenky mám, jen pár jednorázovalk musím dokoupit. CHybí mi kosmetika, vanička, chůvičky snad objednáme dneska. Mě strašně dlouho trvá, než něco vyberu.
ahoj, tak já mám porod 23.8, čekáme holčičku.. a jako ty základní věci asi mám.. oblečení možná až moc. a zbytek ještě budu muset dokoupit, hlavně věci v lékarně a drogerii, to nechávám nakonec.
@Hasinka a to máš dobrý,že máš sestru, která bude o 2 měsice zkušenější.. ![]()
@jap14 Myslíš? Zatím mě spíš stresuje, co všechno nemám:-)))
No tak to mě povídej… =D mě taky všechno trvá..Kočárek už jsem objednat musela, jinak bych se z toho zbláznila…furt jsem někde hledala a četla recenze…už mě začalo hrabat =D Chůvičky taky ještě nemám, už jsem je teda vybrala, ale zatím je kupovat nebudu…vaničku i nějakou kosmetiku už mám…plenky právě jednorázovky musím kopupit…nejradši bych si už začala chystat postýlku, ale chceme ještě malovat a přítel stále říká, že je času dooost… =D no…a já na mrtvici =D
@jap14 taky si lékárnu a drogerku nechávám na konec…ale je toho tolik,že nevím co dřív…
no přítel pořád,že je času dost.. kočárek jsme koupili asi v 17. týdnu, jelikož byl v akci.. no tak pořád tvrdil, jak je času a tak.. no nakonec jsme přivezli postýlku ( mám po nevlastním bráškovi) a on hned asi tak kolem 20. týdne ji začal skládat,takže já mám doma složenou postýlku a pak tě to pomalu nemá stresovat,že nic nemáme:-D takže jsem se dozvěděla pohlaví a moje mamina udělala nálet na různé šatičky a tak.. dokonce nakoupila plíny a já jsem pomalu pořádně neotveřela seznam a čerpám informace z emimina ![]()
Ahojda, ja jsem mela TP loni 4.8. (syn to nakonec stihl o dva tydny driv:-) ), hadriku jsem mela kupu, protoze jsem taky porad mela starost, aby to stacilo, ublinkne si, prokajdi se skrz plinku atd…uplne jsem se videla, jak z nej sundavam posledni poblity bodycko a zoufale hledam v prazdne skrini, co bych mu dala na sebe:-D ale dopadlo to tak, ze nakonec ani vsechno neunosil, oni ty deti hlavne ten prvni pulrok doslova rostou pred ocima:-) Nicmene urcite doporucuju extendor kojeneckeho body, diky nemu nam v provozu zustavaji bodycka, ktera bych mu jinak uz davno nezapnula mezi nozickama a nemusim tak shanet porad dalsi:-)
No pěknýýý =) taky bych potřebovala takového aktivistu…ten můj udržuje naprostý klídek =D a pak se z toho zblázníme =D
@Gretchen
Extendor? To jsem vůbec neslyšela…hned jdu googlit =D Snad mi nic z oblečení chybět nebude…
@Kaxik píše:
No pěknýýý =) taky bych potřebovala takového aktivistu…ten můj udržuje naprostý klídek =D a pak se z toho zblázníme =D
hele můj chlap byl zlatej předtím, ale teď fakt vede.. a já samozřejmě toho někdy i zneužívám… a ale jako věcičky kupovat nechce, krámy ho teda neberou…
@jap14 Asi tomu svému dám občas pročíst nějakou tu diskus =D aby se taky trochu zařídil…
@Kaxik píše:
@jap14 Asi tomu svému dám občas pročíst nějakou tu diskus =D aby se taky trochu zařídil…
jj, to zkus jsem zvědává jaký by to mělo účinek, i když ten můj má zase jiné mouchy…
a jinak jsem se ještě nerozhodla v čem budu malou koupat, takže se pořád rozhoduji..co máte vy?