Výběr alkoholu jako dárek

Anonymní
16.12.12 16:01

Výběr alkoholu

Zdravím všechny. Pro známého chci jako dárek sehnat nějakou dobrou lahvinku a jelikož jsem abstinent, tak se naprosto nevyznám. Vím jen, že rád pije whisku, ale dá si i dobrou brendy… Jsem amatér, tak prosím o pomoc. Doporučí mi někdo dobré pití? Děkuji moc!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
16.12.12 16:48

Strasne zalezi na tom, kolik do toho chces vrazit… Daji se koupit dobre, ale za „dobrou“ cenu, ale take levnejsi, ktere nejsou spatne… ;)

• Citovat
  • Upravit
6281
16.12.12 17:39

Pokud má rád whisky, tak Tullamore Dew bude dobrá volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fmodacz
16.12.12 18:00

Vínem nic nezkazíš, jsem také abstinent a vždy kupuji portské víno a vždy všichni nadšení( asi je dobré). Tvrdý alkohol bych neriskovala, mně ho někdo dát, beru to jako urážku, že mě chce zabít či oslepit, ikdyž je kvalitní, lidi už to tolik neláká.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
16.12.12 18:06
@Adon píše:
Pokud má rád whisky, tak Tullamore Dew bude dobrá volba ;)

muj exmanzel ji ma taky rad… (tedy mel, co ja si pamatuji). A nejradeji 12-ti letou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5077
16.12.12 18:15

Portské pro někoho, kdo má rád whisky bych nebrala. Je to silné a velmi sladké pití, spíš babské :D
A co prostě koupit jen nějaké kvalitní víno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
16.12.12 18:26

Tullamore Dew, Jameson, Chivas Regal, bourbon třeba Four roses. Tullamore a Jameson bývá dost často v akcích, Chivas Regal pořídíš kolem pětistovky a víc, záleží, jak je stará ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.12.12 07:38
@Adon píše:
Pokud má rád whisky, tak Tullamore Dew bude dobrá volba ;)
:palec: Tak tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
17.12.12 07:50

Nebo ještě jack daniels je prý dobrej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
17.12.12 08:42

Moc děkuji za rady! Ten dotyčný si právě rád po večerech vychutnává tvrdý alkohol - čímž chci říct, že moc není vinař, ale samozřejmě ani alkoholik - doufám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3203994
24.12.12 15:20

Vizovňak - brendy ( koňak)

Vážený pane,
kup Vizovnak- brendy. Vyrábí se od roku 1955 ve Vizovicích. Brendy je kopie fancouzkého konaku. Jediný konak se vyrábí ve Francii Cognak, u nás povoleno bredy Vizovnak.Viz rodokmen an stránkách Jelínek - Vizovice.
Je to tradiční kvalitní pití, jedinečné vůně a chuti. Okoštujte.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
15.2.13 00:04

Já mám známou co všem dává víno. Takže se to u nás nějakej ten rok válí a pak to někomu dáme :-) z důvodu, že když už pijem, tak tvrdý :-)

• Citovat
  • Upravit
188
21.7.21 16:57

Kvalitní lahev je podle mě dobrý dárek. Nevím, proč to někteří zatracují. Třeba https://www.alkohouse.cz/…dicion-negra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.10.21 19:57

Taky jsem za kvalitní láhev rumu. Nejvíc se mi jako dárek osvědčily dominikánské rumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.21 12:24

@PetuleVr Je přímo nějaký, který by si doporučila jako dárek? Líbilo se mi něco takového pro taťku. Nebo prodávají se i degustační sady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný