Výběr bot pro syna na jaro (3,5 r.)

2377
4.3.15 09:06

Výběr bot pro syna na jaro (3,5r.)

Ahoj :mavam: Vybírám synovi botky na jaro. Častokrát jsem se dočetla v diskuzích tady, že některé maminky nekoukají na značku, ale na kvalitu.Tak prosím o názor na tyto botky. Díky :-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
4.3.15 09:08

@Mishell na onternetu nemuzu zkusit jak je flexibilni podrazka ani jak sedi ditku na noze takze za me ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.3.15 09:10

To musíš zkusit na nohu, pře internet bych dítěti boty nekoupila ani od prověřené značky. Každá bota je trochu jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
4.3.15 09:10

Vypadaji hrozne tvrde od pohledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
4.3.15 09:11

Souhlasím s @quinny . bez otestování, jak je měkká podrážka a jestli boty dobře sedí bych nekupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
4.3.15 09:12

I já zkouším přímo na nohu, jak bota sedne. Přes internet si netroufám, když vezmu v úvahu, že kolikrát v obchodě zkoušíme i patery, šestery boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.3.15 09:15

Já už taky hlavní přes net nekupuju. Podrážka vypadá fakt hrozně tuhá. My máme Essi, na můj vkus taky tvrdší, ale hodně široké v oblasti prstů, kotníčkové, kožené a hlavně růžové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.3.15 09:37

Na me teda pusobi uz od pohledu nekvalitne, uz to mam trochu v oku, jake odlesky hazeji ty nekvcalitni materialy, protoze mame doma jak superfitky, primigi i deichman a lidl boty. Tyhle na me pusobi jako boty z nejlevnejsi rady deichmana.
Navic jak pisou holky, nemuzes vyzkouset ohebnost boty, coz je podle me stezejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.15 09:55

Laboratorní zkouškou musí projít všechny boty do velikosti 27, jinak je nepustí celnice. Takže cedulka je jen reklamní tah. Podrážka dle mě bude také tuhá. Je to těžký kupovat boty přes net, ale nemůžu to přímo odsuzovat, protože dělám v tomto oboru :mrgreen:. Mě osobně vadí i tvarování té podrážky. Podrážka by měla být rovná a hodně ohebná a i o něco širší v prstové části. No name značky nemusí být ihned špatný, ale opravdu zde podle fotek je vidět ta tuhost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.15 10:00

Ještě dodatek…
Zdravotní obuv neexistuje, stejně jako neexistuje zdravotní čepice. Existuje jen dobře zvolená obuv stejně jako dobře zvolená čepice. Samozřejmě existuje obuv upravená na vady nohou, ale to není tento případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.3.15 10:12

Taky bych pres internet nekoupila znacku, co neznam. Asi pred 3 lety jsem koupila v Batovi botky ve sleve za 399 a fakt byly super, ohebna podrazka, misto pro prsty, pevny kotnik. Tedy od te doby jsem tam tak pekne botky nevidela :oops: :lol:
Ja kupuju tedy taky vetsinou pres net, ale botky znacek a typu, co jsme uz meli, jen o cislo vetsi (treba goretexove Superfitky jsem ted „ulovila“ za 900 misto 1600), ale tohle bych si neriskla :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.4.15 12:48

Ja nakupuji jenom pres net, je to mnohem praktictejsi…zatim jsme nemeli problem s botickama pres net :nevim: Ty na fotce vypadaji ale dost levne (nekvalitne), ty bych asi neriskla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.4.15 13:22

Já také kupuji přes net, tady u nás moc obchodů není a mají vše předražené. Nakonec jsem vybrala oboum klukům tenisky Beppi. Vypadají pěkně a kvalitně a klukům se v nich ťape dobře, takže jsem se trefila i přes net. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.4.15 13:30

Ono se to da pres ten net, jen je potreba se prestat bat ze se clovek nestrefi do velikosti :roll: Ale je pravda ze pokud bych sla kupovat detem botky poprve, ze bych sla do kamenne prodejny :) Pak casem uz clovek vi, co muze koupit pres net a co ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.4.15 13:46

Když byli kluci menší tak jsme 2× kupovali u nás v obchodu Peddy boty. A co se týče velikosti tak jsem nikdy neměla problém, všude většinou uvádějí stélku, takže změřím nohu a je to a vnitř. stélka boty aby byla tak o 1-1,5cm větší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková