Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
tak pomalu začínám vybírat jídelní židličku pro našeho lotříka, přeci jen trochu s předčasem, abych dobře vybrala.
Prosím tedy ty zkušenější, na co si při výběru dát pozor, co by židlička měla a neměla mít atd… Klíďo i hoďte přímo odkaz, kterou byste doporučili, budu velmi ráda:)
Já jen co by bylo pro mne velké plus, aby se dala složit, přeci jen máme pouze byt a ne nijak velký…
Líbí se mi tato: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Máte s ní některá zkušenosti?
Předem moc děkuju.
Jo ta je hezká
My jsme kupovali v IKEA za 11,– Eur a je stabilní, omyvatelná a svůj účel splňující. Dá se rozebrat tím, že sundám nohy.
diskusí už je tu dost, hodně si lidi chválí tu Ikeáckou klasiku, já ji taky měla, dokonce dvě-jednu na chalupě- a naprostá spokojenost, pro obě děti v pohodě pohodlná, super na cestování-skladná.
taky máme tu Ikeáckou. je super, omyvatelná, stabilní, neposededné dítko se dá připoupat. za ty prachy (stojí tuším 399 kč) je fakt výborná. je taky skladná na cesty, protože nohy jdou velmi snadno sundat.
Ahoj já akorát teď koupila Chicco Polly Magic, zatím se v ní Lucce moc líbí, používám jí místo lehátka, když potřebuju třeba uvařit. Je fajn že je vlastně od narození. ![]()
Ahoj, já se teda taky podepisuju pod Ikeu. Já jsem nechtěla žádný čalounění… Tato je lehká, omyvatelná a i když malá občas stoupne, když jdu pro jídlo, tak opravdu nic nehrozí. Brali jsme ji na dvolenou a bylo to super…
Ahoj, my máme na malého židle dvě. Jednu klasickou dřevenou (jak se z ní pak udela stoleček) a ikeu antilopu.
V tě dřevěnce nechce být - ač má připevněný polštářek.
V antilopě sedí a spolupracuje a je „na tvrdym“.
Takže za mě - běžte si židle vyzkoušet.