Výběr jídelní židličky

11966
13.10.09 11:11

Výběr jídelní židličky

Ahoj holky,

tak pomalu začínám vybírat jídelní židličku pro našeho lotříka, přeci jen trochu s předčasem, abych dobře vybrala.

Prosím tedy ty zkušenější, na co si při výběru dát pozor, co by židlička měla a neměla mít atd… Klíďo i hoďte přímo odkaz, kterou byste doporučili, budu velmi ráda:)

Já jen co by bylo pro mne velké plus, aby se dala složit, přeci jen máme pouze byt a ne nijak velký…

Líbí se mi tato: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Máte s ní některá zkušenosti?

Předem moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2417
13.10.09 12:32

Jo ta je hezká :D My jsme kupovali v IKEA za 11,– Eur a je stabilní, omyvatelná a svůj účel splňující. Dá se rozebrat tím, že sundám nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
13.10.09 12:58

diskusí už je tu dost, hodně si lidi chválí tu Ikeáckou klasiku, já ji taky měla, dokonce dvě-jednu na chalupě- a naprostá spokojenost, pro obě děti v pohodě pohodlná, super na cestování-skladná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
13.10.09 13:21

taky máme tu Ikeáckou. je super, omyvatelná, stabilní, neposededné dítko se dá připoupat. za ty prachy (stojí tuším 399 kč) je fakt výborná. je taky skladná na cesty, protože nohy jdou velmi snadno sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
13.10.09 13:57

Ahoj já akorát teď koupila Chicco Polly Magic, zatím se v ní Lucce moc líbí, používám jí místo lehátka, když potřebuju třeba uvařit. Je fajn že je vlastně od narození. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.10.09 17:43

Ahoj, já se teda taky podepisuju pod Ikeu. Já jsem nechtěla žádný čalounění… Tato je lehká, omyvatelná a i když malá občas stoupne, když jdu pro jídlo, tak opravdu nic nehrozí. Brali jsme ji na dvolenou a bylo to super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.10.09 10:00

Ahoj, my máme na malého židle dvě. Jednu klasickou dřevenou (jak se z ní pak udela stoleček) a ikeu antilopu.
V tě dřevěnce nechce být - ač má připevněný polštářek.
V antilopě sedí a spolupracuje a je „na tvrdym“.

Takže za mě - běžte si židle vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko