Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ono záleží jak velké dítě budete mít
u té hluboké korbičky by mělo vydržet cca půl roku…a u sporťáku nám lůžko měří 97 cm, takže to je tak do 2,5 roku…ale co vím, tak děti stejně už na dvou letech budou chtít chodit po svých a v kočárku moc nebudou chtít být ![]()
Ahoj,mám takový problém a dotaz,mám tříleté dítko a nechce moc chodit na delší tůry a chce nosit,ale je moc těžký,tak bych chtěla pořídit kočár baby jogger city mini,protože jsem o něm četla,že je lehký a dobře skládací.Máte někdo s tímto kočárem zkušenost u tak velkého dítěte? Díky za jakoukoliv odpověď.
kika17: je tady přímo diskuze k city mini tak se zkus zeptat tam
kika17 píše:
Ahoj,mám takový problém a dotaz,mám tříleté dítko a nechce moc chodit na delší tůry a chce nosit,ale je moc těžký,tak bych chtěla pořídit kočár baby jogger city mini,protože jsem o něm četla,že je lehký a dobře skládací.Máte někdo s tímto kočárem zkušenost u tak velkého dítěte? Díky za jakoukoliv odpověď.
Ahoj, mám teda citi mini pro dvojčata, děti (necelé 3r.) se tam pořád v pohodě vejdou, skládá se jednoduše jen zatáhnutím za pásek na sedadle a je relativně lehký (na dvojčatový kočár), je to něco mezi sporťákem a golfkama, malý skladný a má větší kola než u golfek.
Potřebuji pomoct s výběrek kočárku. Líbí se mi X-lander XA 2011, ale nejde dát do protsměru jízdy, což mě trochu trápí. Takže moje požadavky: