Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám chvilku nový kočár a už jsme našla na konstrukci škrábance
je něco čim by to šlo zaretušovat? Za jakýkoliv nápad budu ráda ![]()
Ahoj. Napadá mě akorát nějaká samolepka, ale záleží, kde ten škrábanec zrovna je a jak velký. Já měla první větší škrábanec v místě, kde jak jsem později zjistila, byla samolepka od výrobce. Tak jsem ji sloupla a bylo po škrábanci. Teď už jich mám víc a smířila jsem se s nimi.
lakem na nehty v barvě konstrukce - když předpokládám, že konstrukce je matně světle šedá…
Black_Orchids píše:
lakem na nehty v barvě konstrukce - když předpokládám, že konstrukce je matně světle šedá…
Markéta80 píše:Black_Orchids píše:
lakem na nehty v barvě konstrukce - když předpokládám, že konstrukce je matně světle šedá…![]()
![]()
tak to ěm vůbec nenapadlo
. No máme tenhle kočárek http://www.e-broucek.cz/…ve-hole-2011
takže matně světle šedá (hliník)
máš štěstí - letos jsou šedé laky trendy, tak je v pohodě seženeš ![]()
budu se muset někde mrknout, minulý golfky jsme měla pár let a prodávala jsem je bez škrábanců a tenhle mam chvilku a hned tohle ale bohužel vim jak se to stalo ![]()
Mě hodně pomáhá cif krém, ty škrábance skoro zmizí a co nezmizí, tak má takovou barvu, že to jakoby vyplní.Na to krém na boty v šedé barvě a na černé plasty krém s houbičkou na boty…kočár je vždy jako nový.
Tak na MMB mě říkají že ten lak tam držet nebude aže mam koupit barvu jako spray. vim že před lety to měly d rogeriích ale bojim se abych pak nazstříkala na kočárku kde co ![]()
Dobrý den, já mám taky ten samí problém. Jen že máme kočárek Takko Laret a tam je samolepka, maminky prosím o radu co s tím. Barva konstrukce, je hnědá. Děkuji