Škrábance na kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59358
18.5.11 09:57

škrábance na kočárku

Mám chvilku nový kočár a už jsme našla na konstrukci škrábance :cry: je něco čim by to šlo zaretušovat? Za jakýkoliv nápad budu ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
18.5.11 10:00

Ahoj. Napadá mě akorát nějaká samolepka, ale záleží, kde ten škrábanec zrovna je a jak velký. Já měla první větší škrábanec v místě, kde jak jsem později zjistila, byla samolepka od výrobce. Tak jsem ji sloupla a bylo po škrábanci. Teď už jich mám víc a smířila jsem se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.5.11 10:04

lakem na nehty v barvě konstrukce - když předpokládám, že konstrukce je matně světle šedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.5.11 10:10

Lihové fixy a lak na nehty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
18.5.11 10:15
Black_Orchids píše:
lakem na nehty v barvě konstrukce - když předpokládám, že konstrukce je matně světle šedá…
:palec: :palec: :palec: tak to ěm vůbec nenapadlo :lol: . No máme tenhle kočárek http://www.e-broucek.cz/…ve-hole-2011
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.5.11 10:17
Markéta80 píše:
Black_Orchids píše:
lakem na nehty v barvě konstrukce - když předpokládám, že konstrukce je matně světle šedá…
:palec: :palec: :palec: tak to ěm vůbec nenapadlo :lol: . No máme tenhle kočárek http://www.e-broucek.cz/…ve-hole-2011

takže matně světle šedá (hliník) :-) máš štěstí - letos jsou šedé laky trendy, tak je v pohodě seženeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
18.5.11 11:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: budu se muset někde mrknout, minulý golfky jsme měla pár let a prodávala jsem je bez škrábanců a tenhle mam chvilku a hned tohle ale bohužel vim jak se to stalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.5.11 11:38

Mě hodně pomáhá cif krém, ty škrábance skoro zmizí a co nezmizí, tak má takovou barvu, že to jakoby vyplní.Na to krém na boty v šedé barvě a na černé plasty krém s houbičkou na boty…kočár je vždy jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
18.5.11 11:51

Tak na MMB mě říkají že ten lak tam držet nebude aže mam koupit barvu jako spray. vim že před lety to měly d rogeriích ale bojim se abych pak nazstříkala na kočárku kde co :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 19:31

Dobrý den, já mám taky ten samí problém. Jen že máme kočárek Takko Laret a tam je samolepka, maminky prosím o radu co s tím. Barva konstrukce, je hnědá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí