Výběr kočárku - Concord Fusion a Casualplay S4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
20.7.11 10:54

Výběr kočárku

Maminky poraďte, v září se mi narodí miminko a stále řeším výběr kočárku. Rozhoduji se mezi concord fusion a casualplay S4 ? Jaké máte zkušenosti a který byste vybraly vy ? Předem děkuji za rady. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
20.7.11 11:03

Víc se mi líbí ten Casualplay. Ale ten druhý má zase lepší kola. :think:
Já vybírám kočár podle jednoduchého designu, nemám ráda kombinovaný barvy a všelijaký kapsičky a síťky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.7.11 11:12
peggy.sl píše:
Víc se mi líbí ten Casualplay. Ale ten druhý má zase lepší kola. :think:
Já vybírám kočár podle jednoduchého designu, nemám ráda kombinovaný barvy a všelijaký kapsičky a síťky… :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
20.7.11 11:25

Ahoj :mavam: vim ze chces poradit mezi temito dvema kocarky,ale ja osobne bych nesla ani do jednoho..miminko se ti narodi v zari jak pises a tyhle kocarky nemaj moc velkou korbicku,takze v zime kdyz tam das prcka i s fuksakem tak bude mit malo mista…
Jestli muzu doporucit tak kocarek Roan Marita-sama ho mam a je vybornej,sice zatim jsem s nim zimu jeste nezazila ale je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
20.7.11 11:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.7.11 11:42

Po zkušenostech s několika kočárky volím na druhé dítě nádherně obří hlubokou korbu Concord Proton a podvozek Jané Slalom Reverse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.7.11 12:02

Já také koupila Concord fusion s korbou proton, klasická 4-kolka mi prostě příjde pohodlnější! Přeju úspěšný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.7.11 12:03

Bell, hlubokou Maritu jsem měla na první dítě a hluboká korba Concord Proton má stejný vnitřní rozměr, jako Marita. Vůbec to nemyslím ve zlém, ale zkus si nejdřív něco zjistit, než něco poradíš :kytka:

bell píše:
Ahoj :mavam: vim ze chces poradit mezi temito dvema kocarky,ale ja osobne bych nesla ani do jednoho..miminko se ti narodi v zari jak pises a tyhle kocarky nemaj moc velkou korbicku,takze v zime kdyz tam das prcka i s fuksakem tak bude mit malo mista…
Jestli muzu doporucit tak kocarek Roan Marita-sama ho mam a je vybornej,sice zatim jsem s nim zimu jeste nezazila ale je :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.7.11 12:13

Brala bych Concorda, CasualPlay ac je designove moc povedeny tak nepatri mezi nejvetsi kocarky jak korbickou, tak pak i zadovou operkou u sportaku…

Bell zakladatelka se na Maritu vubec neptala, proto nechapu proc ji radis v tomto smeru jiny kocarek 8-o

• Citovat
  • Upravit
777
20.7.11 12:17

Ahoj.Já mám casualplay a jsem s ním spokojená :palec:
Malej se narodil taky na zimu a do korbičky i fusakem se krásně vešel.A byl velikej.
Oni mají dva druhy korbiček a já mám playmoon…je větší.
Odjezdila jsem s ním už dvě zimy a bez žádného velkého defektu…jen jsem párkrát píchla…opavdu je kvalitní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.11 12:19

Moc děkuji za radu. Můžu se zeptat, zda jste zatím s kočárkem spokojená. Četla jsem tady na něj spoustu negativního hodnocení, ale kočárek se mi moc líbí, takže se asi nedám odradit. Jde sporťák polohovat do úplného lehu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
20.7.11 12:24

Jo a sporták je taky velkej…měla jsem možnost kluka posadit i do jiných sportáku a nebyly větší.V casualu má pořád dostatek místa i ted skoro ve 2 letech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
20.7.11 12:28
pirhu píše:
Moc děkuji za radu. Můžu se zeptat, zda jste zatím s kočárkem spokojená. Četla jsem tady na něj spoustu negativního hodnocení, ale kočárek se mi moc líbí, takže se asi nedám odradit. Jde sporťák polohovat do úplného lehu ?

Ano jde do úplnýho lehu.Jinak koukni na recenze tady na emiminku…na casual tak jsou i pozitivní reakce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.11 12:52

Moc děkuji za radu. Můžu se zeptat, zda jste zatím s kočárkem spokojená. Četla jsem tady na něj spoustu negativního hodnocení, ale kočárek se mi moc líbí, takže se asi nedám odradit. Jde sporťák polohovat do úplného lehu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
20.7.11 13:00
pirhu píše:
Moc děkuji za radu. Můžu se zeptat, zda jste zatím s kočárkem spokojená. Četla jsem tady na něj spoustu negativního hodnocení, ale kočárek se mi moc líbí, takže se asi nedám odradit. Jde sporťák polohovat do úplného lehu ?

Proč ještě jednou :mrgreen: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4