Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky poraďte, v září se mi narodí miminko a stále řeším výběr kočárku. Rozhoduji se mezi concord fusion a casualplay S4 ? Jaké máte zkušenosti a který byste vybraly vy ? Předem děkuji za rady. Lenka
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionVíc se mi líbí ten Casualplay. Ale ten druhý má zase lepší kola. ![]()
Já vybírám kočár podle jednoduchého designu, nemám ráda kombinovaný barvy a všelijaký kapsičky a síťky… ![]()
peggy.sl píše:
Víc se mi líbí ten Casualplay. Ale ten druhý má zase lepší kola.
Já vybírám kočár podle jednoduchého designu, nemám ráda kombinovaný barvy a všelijaký kapsičky a síťky…
Ahoj
vim ze chces poradit mezi temito dvema kocarky,ale ja osobne bych nesla ani do jednoho..miminko se ti narodi v zari jak pises a tyhle kocarky nemaj moc velkou korbicku,takze v zime kdyz tam das prcka i s fuksakem tak bude mit malo mista…
Jestli muzu doporucit tak kocarek Roan Marita-sama ho mam a je vybornej,sice zatim jsem s nim zimu jeste nezazila ale je ![]()
Po zkušenostech s několika kočárky volím na druhé dítě nádherně obří hlubokou korbu Concord Proton a podvozek Jané Slalom Reverse.
Já také koupila Concord fusion s korbou proton, klasická 4-kolka mi prostě příjde pohodlnější! Přeju úspěšný výběr!
Bell, hlubokou Maritu jsem měla na první dítě a hluboká korba Concord Proton má stejný vnitřní rozměr, jako Marita. Vůbec to nemyslím ve zlém, ale zkus si nejdřív něco zjistit, než něco poradíš ![]()
bell píše:
Ahojvim ze chces poradit mezi temito dvema kocarky,ale ja osobne bych nesla ani do jednoho..miminko se ti narodi v zari jak pises a tyhle kocarky nemaj moc velkou korbicku,takze v zime kdyz tam das prcka i s fuksakem tak bude mit malo mista…
Jestli muzu doporucit tak kocarek Roan Marita-sama ho mam a je vybornej,sice zatim jsem s nim zimu jeste nezazila ale je
Brala bych Concorda, CasualPlay ac je designove moc povedeny tak nepatri mezi nejvetsi kocarky jak korbickou, tak pak i zadovou operkou u sportaku…
Bell zakladatelka se na Maritu vubec neptala, proto nechapu proc ji radis v tomto smeru jiny kocarek ![]()
Ahoj.Já mám casualplay a jsem s ním spokojená ![]()
Malej se narodil taky na zimu a do korbičky i fusakem se krásně vešel.A byl velikej.
Oni mají dva druhy korbiček a já mám playmoon…je větší.
Odjezdila jsem s ním už dvě zimy a bez žádného velkého defektu…jen jsem párkrát píchla…opavdu je kvalitní ![]()
Moc děkuji za radu. Můžu se zeptat, zda jste zatím s kočárkem spokojená. Četla jsem tady na něj spoustu negativního hodnocení, ale kočárek se mi moc líbí, takže se asi nedám odradit. Jde sporťák polohovat do úplného lehu ?
Jo a sporták je taky velkej…měla jsem možnost kluka posadit i do jiných sportáku a nebyly větší.V casualu má pořád dostatek místa i ted skoro ve 2 letech ![]()
pirhu píše:
Moc děkuji za radu. Můžu se zeptat, zda jste zatím s kočárkem spokojená. Četla jsem tady na něj spoustu negativního hodnocení, ale kočárek se mi moc líbí, takže se asi nedám odradit. Jde sporťák polohovat do úplného lehu ?
Ano jde do úplnýho lehu.Jinak koukni na recenze tady na emiminku…na casual tak jsou i pozitivní reakce
![]()
pirhu píše:
Proč ještě jednou
![]()