Kočárek - Espiro GTX 2011

3775
11.7.11 17:17

Espiro GTX 2011 ???

Ahojky holky :mavam: :mavam:

Snad už poslední dotaz :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přemýšlíme, že pořídíme Espiro GTX 2011, http://www.medvidekshop.cz/?…

Chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s tímto kočárkem, na jízdní vlastnosti a tak, a hlavně na velikosti SPORŤÁKU ale i hl. korby,.. všude píší jiné rozměry a mám strach, aby ten sporťák nebyl moc malý??? Prostě všechno co Vás napadne! Bydlíme ve městě, chodníky máme takové i makové, ale v průměru celkem v poho a mimi čekáme někdy koncem listopadu,…

Všem mooooooooooooooooooc děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro GTX?

Přidejte zkušenost s Espiro GTX
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1568
11.7.11 18:03

Ahoj, tak my ho máme a jsme sním spokojení.
Jízdní vlastnosti nám vyhovují, přední otočná nafukovací kolečka jsou super, vůbec se nemusíš namáhat při zatáčení, je pohodlný.
Korbička by tedy mohla být větší, ale malý se narodil v říjnu a vydržel v korbičce až do května a to není žádný prcek, je dlouhán.
Sporťák máme do teď.
Výškově je trošku menší, když ho veze můj skoromanžel, tak je to trošku, jakoby vezl kočárek pro panenky, ale já mám výšku průměrnou a je to akorát. Máme modrý a vážně se nám moc líbí…
Ale každému vyhovuje něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
11.7.11 19:05

Ahojky, tak ja mela Espiro GT a tezce jsem se s nim loucila. Byla jsem s nim naprosto spokojena, prostorna korbicka, prakticky sportak… Nemam co vytknou… Maximalne mensi kosik… Davala jsem ho pryc, jelikoz potrebuji kocarek s rucni brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
12.7.11 17:11

Holky děkuju! Já se pořád nemůžu rozhodnout jestli ten to, nebo Enzo Evo! :roll: :roll:

Tynko tak to jste vydrželi hodně dlouho v hluboké (já se furt bojím aby nebyla malá, což se mi podle udávaných rozměrů zdá) nikde nemůžu dohledat OPRAVDOVÉ rozměry,.. hlavně u toho sporťáku, a přitom vy máte rok a 9 měsíců a pořád jezdíte ve sporťáku :palec: :palec: Jinak my měříme oba +- 175cm… ??? Co myslíš??

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
12.7.11 18:53

Tak Enzo Evo ted resime s kamaradkou, vybalila sportak a je pekne nastvana… Je tam pry nejake divne polohovani… Gt melo sportak veliky… i prakticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
14.7.11 08:33

chceš tu korbičku změřit zevnitř???
já jsem se taky divila, že se tam tak dlouho vešel :)
sporták jde polohovat úplně do lehu.
a nejste z prahy? že by ses přijela podívat??? Já ti udělám z garáže showroom :D
tak to máte mimi skoro jako my kubíčka, takže do léta už bys ho stejně dala do sportáku, horší by bylo mít mimi v létě a v zimě už by se ti do korbičky s fusakem nevešel, v tom to máme lešpí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.7.11 10:51
Tynkka píše:
chceš tu korbičku změřit zevnitř???
já jsem se taky divila, že se tam tak dlouho vešel :)
sporták jde polohovat úplně do lehu.
a nejste z prahy? že by ses přijela podívat??? Já ti udělám z garáže showroom :D
tak to máte mimi skoro jako my kubíčka, takže do léta už bys ho stejně dala do sportáku, horší by bylo mít mimi v létě a v zimě už by se ti do korbičky s fusakem nevešel, v tom to máme lešpí ;-)

Ahojky,můžu se taky zeptat?Myslíš,že když má partner 2 metry,že při výšce toho kočárku bude mít problém?Nebo se ta rukojeť dá dostatečně vysunout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.7.11 14:36

Tynko to bys byla zlatá kdybys to mohla přeměřit :dance: :dance: , a kdyby se ti povedl i ten sporťák,.. jejej, to by byl mazec :hug: :hug: :hug:

No jo, já to beru z tohohle pohledu taky jako plus + :palec: :palec: když bude zima, tak bude ještě maličkej/maličká a jak bude růst, tak budem postupně i odkládat vrstvy oblečení, takže by tam mohl/a být taky celkem dlouho,..

Jen ten sporťák nevím no, a jde fo úplnýho lehu, tak to je super, četla jsem u něj rozměry : šířka sedu/hloubka sedu/ výška zad: 31×23×45 ????

Jinak z prahy nejsem, jsem z Rokycan u Plzně :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.8.11 19:57

Ahoj,moc prosím…kdo máte tenhle kočárek…mohl by někdo přeměřit sportovní verzi kočárku? Našla jsem už několik verzí :zed: tak bych ráda věděla, jak to je opravdu. Mimčo se narodí v prosinci, takže hlubokou korbu moc neřeším, tam se mimčo určitě vejde, ale mám strach, aby se příští zimu vešel do kočárku prcek a s fusakem. Díky moc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
10.9.11 19:30

Maminky, fakt se nenajde nikdo, kdo by byl tak hodný a sporťák přeměřil???Děkujíííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
22.10.11 14:49

Já si ten kočár koupila včera a míry jsou u hlubokého 33na šířku a 73 na délku. Sporťák je 47 opěrka, 49 sedací plocha na délku až po okraj a 33 na šířku sedací plocha. Já jsem malá, takže pro mě je ideální i výškově, manžel má 184cm a vypadal u něj taky normálně :mrgreen: U hluboké korby bych se bála, já čekám dítko koncem ledna a jelikož mám jen fusak z beránka, tak mi tam vejde tak tak do konce dubna počítám. Pak už jen s dekou. Ale je super, že se dá polohovat zádová opěrka v hluboké korbě, takže když začne dítko sedět, což bude na jaře až v létě, tak se tam ještě vejde, to zas nebude tak oblečené. U sporťáku je jen ten košík malý, ale zase boudička u sporťáku je mega! Dá se zatáhnout skoro jak stan až k nožičkám, takže bezva, když chce dítko spát, nebo když bude dost foukat, zatáhne se to a je pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
28.7.12 21:49

Prosím maminky o nové zkušenosti.. rozhoduji se mezi gtx a enzo evo… u gtx s emi zdá maličký sporták… děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
29.7.12 08:45

Já mám gtx a sporťák je podle mě dost velký, ale kočár je podle mě pro menší maminky, jako jsem třeba já. ;) Malé je zatím půl roku, ale ve sporťáku podle mě vydrží hodně dlouho a to je dost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.7.12 12:02

@E-evulka děkuji moc za reakce a můžu se zeptat jak se kočárek skládá? Musí se sporťák odcvaknout od konstrukce a asložit zvlášť? Máme malé auto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
29.7.12 14:18

Nemusí se odcvaknout od porvozku, ale je to lepší, my máme velký kufr, takže neřešíme nedostatek místa, ale někde určitě nějdeš přesné rozměry složeného kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí