Anketa - prosím jaký máte kočárek? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3775
4.7.11 10:01

Anketa - prosím jaký máte kočárek..:)

Zdravím všechny maminky a těhulky :mavam: :mavam:

Chtěla bych poprosit o Vaše zkušenosti.. : Jaký máte kočárek a pro a proti..... 8-) :roll:

Vždycky když už se pro nějaký rozhodnu, tak nakonec narazím na negativní reakce a to mě znejistí! :oops: :roll: :roll:

Děkuju Všem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
4.7.11 10:04

Ahoj, já mám Jané slalom pro a za mě spokojenost. Jen mě trochu štve, že veškeré příslušenství origoš (nánožníky, pláštěnka, slunečník apod.) od Jané je docela pálka… Ale pár věcí jde od firmy emitex. Jinak jiná negativa fakt nevím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 10:06

Ahojky, já teprv čekám, ale mám koupený taky Jané slalom pro :-) Slyšela jsem na něj zatím docela jen chválu, jen nějaký maličkosti, ale ty najdeš podle mě na všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 10:07
Kailovka píše:
Ahoj, já mám Jané slalom pro a za mě spokojenost. Jen mě trochu štve, že veškeré příslušenství origoš (nánožníky, pláštěnka, slunečník apod.) od Jané je docela pálka… Ale pár věcí jde od firmy emitex. Jinak jiná negativa fakt nevím… :wink:

Zkus juknout sem: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 10:08

My máme Mutsy Urban Rider, jsme spokojeni (až na tu cenu, ale máme většinu příslušenství použitého, nový jen podvozek), mám ho teď na druhé dítě, bude si ho kupovat i švagrová… A koupila by si ho u druhá švagrová, kdyby nečekala dvojčata ;)

Rozhodně je to kočárek pro lidi, kteří tráví volný čas venku, spíš v přírodě, je super do terénu, ale sama s ním i nastoupím/vystoupím v MHD…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.7.11 10:09

já mám Peg perego GT3 a jsem s ním zatím spokojená, není teda úplně nejlehčí, ale s tím jsem počítala, chtěla jsem „tank“, se kterým projedu všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.7.11 10:10

My máme Roan, líbí se mi klasické kočárky a nějaké velké negativa jsem na něj neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.7.11 10:12

My máme

Patron Appolon - kombince s přehazovací rukojetí, výborná za větru či slunce

X-lander XA - hezky ovladatelný, ale určitě ne do každého počasí

Deltim (typ nevím) s vkládací vaničkou, vysoký - hezky prostorný a houpe

Žádný z nich není lepší než ten jiný, takže se využívalo vše, dle potřeby a příležitosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.7.11 10:17

My se chystáme koupit Dorjan Prestige. Vybírali jsme podle velikosti korbičky a ovladatelnosti.
Taky jsme zjišťovali a i na něj jsme slyšeli negativa. Ale každému vyhovuje něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
10054
4.7.11 10:21

Na první jsem měla Cortinu X3evolution - po půl roce šel z baráku, naprostá nespokojenost. Za ty prachy to byl děsnej šunt.
Teď mám obyčejnej polák - Dorjan Danny sport a až na pár drobností jsem spokojená hodně.

Ono to chce si ujasnit, kde budeš jezdit, jestli budeš hodně kočárek skládat a vozit autem a pod. A podle toho vybírat.

Mimochodem - ideální kočárek stejně ještě nikdo nevymyslel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.7.11 10:24

ja jich mela, takze strucny popis ty nejlepsi trojice:

Quinny trojkolka - naprosta spokojenost, drzak co odvozil tri deti a stale zcela funkcni je na chate. Pekny na pohled, kompatibilni s autosedackou MaxiCosi Citi nebo Cabrio (v jinych jsem deti nevozila).

Jane Nomad - lehky, stabilni, velky, v pohode se v nem vychrni i trilete dite, s dvouletkou jsme s nim byli v Recku a jak je lehky tak se s nim dobre cestuje - ocenovala jsem proti golfkam, ktere jsme meli kdysi u more na starsi holku…S tezkym srdcem ho budu poustet dal a to je diky tomu, ze si ho koupi kamoska a bude mi na „dohled“. Jeho nastupce totiz je naprosto nanic a veskere klady Nomada popira.

golfky Quinny ZAPP + Xtra naklapeci sedacky: opet velka chvala na znacku Quinny, tyto golfky byly koupeny pro starsi holku v roce 2005 a jeste ted se v nich vozi holka mladsi. Pote, co mame naklapeci Xtra sedacku se v nich i vyspi, takze proto se prodava Nomad. Bezkonkurencni golfky s velkym vyuzitim, protoze se na ne da nasadit autosedacka MaxiCosi Cabrio nebo Citi a kdo si obcas poponesl autosedacku s ditkem, tak vi jak se nadre, coz jsem po druhem cisari extra ocenila. Naprosto skladny, takze je neustale v kufru auta.

• Citovat
  • Upravit
836
4.7.11 10:24

My máme Maxi Cosi Mura 3. Je to tank:-) Sporťák jde nasadit v obou směrech a k tomu máme i autosedačku MC. Když jsem ho měla v servisu, půjčili nám Tako Jumper a šílela jsem z něj po prvním dni. Tyhle plasťáky houpáky jsou sice lehký, ale jednak podle mě nic nevydrží a dítě se tam houpe jak na lodi. Do terénu bych s tím fakt nejela. Výhoda MC je i to, že je hodně vysoký (z Jané by mě hráblo, jsme s chlapem čahouni) a rukojeť není na kloubu (to pak kopeme do podvozku), ale vytahovací…

Ale jinak my teď pořídili vozík Chariot (malému budou 4 měsíce) a počítám, že na podzim půjde kočár z domu a sporťák vůbec neužijeme. Nedá se to srovnat. Vozík je lehký, maximálně ovladatelný (to se fakt nedá srovnat s žádným kočárem), stabilní, pro dítě pohodlný, na zimu a před větrem prcka v pohodě zadekluješ…

Takže já bych dneska volila nějaký ojetý kvalitní kočár (korbičku) a pak bych šla rovnou do vozíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.7.11 10:25

My máme Dorjan Prestige a jsem naprosto spokojená :palec: Má velkou korbičku, snadno se ovládá, lehce se skládá do auta, neměla jsem s ním do teď vůbec žádný problém, kromě toho, že asi po měsíci vrzal…promazali jsme ho a od té doby super… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 10:31
oskli píše:
Ale jinak my teď pořídili vozík Chariot (malému budou 4 měsíce) a počítám, že na podzim půjde kočár z domu a sporťák vůbec neužijeme. Nedá se to srovnat. Vozík je lehký, maximálně ovladatelný (to se fakt nedá srovnat s žádným kočárem), stabilní, pro dítě pohodlný, na zimu a před větrem prcka v pohodě zadekluješ…

Oskli, my máme taky Chariota, ale stejně bych se kočárku nezbavovala, za prvé se musíš k dítěti ukrutně ohýbat, je skoro u země, a za druhé ho tam nepoložíš, když budeš chtít, aby spalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
4.7.11 10:33

My máme taky Quinny (Freestyle) a taky naprostá spokojenost, sporťák jde po i proti směru, hluboká korbička je podle mě celkem velká (ale nevim, já mám prcka:) ), ovladatelnost kočárku je super, jde i jednou rukou bez problému… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí