Anketa - prosím jaký máte kočárek? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
4.7.11 12:36

Ahoj,tak my mame jane slalom a jsem s nim moc spokojena.Korbicka mi prijde dostatecne velka,malyho jsem tam mela do 9 mesicu,stehovali jsme ho do sportaku protoze uz chtel videt :lol: .Je lehky,lehce ovladatelny a dobre se sklada do auta.Dobre se s nim jezdi i v terenu.Jsem s nim moc spokojena,jedina vec co mi vadi je maly kosik..
Stastnou ruku pri vyberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.7.11 12:37

Ahoj,měli jsme V-Cross,a spokojenost,nikdy žádná potrava či závada,kgyž nepočítám píchlé duše.
Teď máme golfáče Chicco muliway,ale požíváme málo,když jdem na výlety,apod.
Taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
4.7.11 13:01
oskli píše:
My máme Maxi Cosi Mura 3. Je to tank:-) Sporťák jde nasadit v obou směrech a k tomu máme i autosedačku MC. Když jsem ho měla v servisu, půjčili nám Tako Jumper a šílela jsem z něj po prvním dni. Tyhle plasťáky houpáky jsou sice lehký, ale jednak podle mě nic nevydrží a dítě se tam houpe jak na lodi. Do terénu bych s tím fakt nejela. Výhoda MC je i to, že je hodně vysoký (z Jané by mě hráblo, jsme s chlapem čahouni) a rukojeť není na kloubu (to pak kopeme do podvozku), ale vytahovací…

My máme taky MC trojkolku. Jako hluboký kočár vynikající. Výborná korbička. Na zimu nám asi taky korbička vydrží, jinak na zimu prý není nic moc sporťák - fouká do něj.
Výborná ovladatelnost a skladnost do kufru auta, u nás to byla podmínka složit ho do kufru (máme Citroena C3).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.7.11 13:12

Děkuju zakladatelce za dotaz (ono jich tady asi podobných bude několik, ale dnes jsem o ten její prostě okem „zavadila“). Chystáme se pořídit Dorjan Danny Sport, takže jsem ráda, že i na tuhle značku jsem se tu dočetla nějakou pozitivní referenci :lol: Ten výběr kočárků je skoro až nekonečný a opravu mi z toho šla hlava kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.7.11 13:18

Ahoj, takže hluboký mám bebecar multipla - spokojenost. Sporťák u první dcerky xlander trojkolka - spokojenost, u druhé dcery quinny buzz a taky spokojenost. Ideální kočárek nenajdeš, každý má nějakou mouchu. Chce to zvážit a sepsat si jaké máš nároky a priority. Přeju hodně štěstí při výběru, já u netu proseděla hodiny, když jsem je vybírala :mrgreen: - jak píšeš nějaký se mi líbil a vždy se objevila nějaká špatná recenze nebo jsem objevila, že mi na něm něco vadí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11420
4.7.11 13:44

Já mám X-lander, trojkolku s korbičkou i sporťák a super. Je hrozně pohodlný, vůbec nedrncá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
4.7.11 14:49

Holky všem moc děkuju za reakce :hug: :hug:

My máme vybráno jako Jankaxx ( http://www.eshopbaby.cz/…spiro-p3219/?… ) líbí se mi, že to má ty přední otočná kolečka (dvě, nechtěla jsem trojkolku), taky se mi moc líbí rozměr u sporťáku (šířka sedačky je asi 35 cm a hloubka sedu 24, což je oproti třeba maxi cosi mura 25×20 hodně, pak taky ta plastová podpěra pro nožky u sporťáku, celkem velký košík ,… je toho hodně, ale pořád ještě váhám a navíc ty uváděné velikosti se mnohdy liší :nevim: :-? :-?

Janko vy už ho doma máte? Mohla bys to nějak přeměřit a třeba ještě fotečku? Nemám poblíž krám kde by ho měli (stejně ho budu muset najít a mrknout na něj na živo, ale prozatím) … :hug:

Jinak holky ještě jednou všem moooc děkuju, je toho strašně :roll: :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana P.
4.7.11 16:06

ahoj my máme vybraný taky dorjan danny sport 3 line a myslím, že je teda pěkný a docela jsem na něj slyšela samou chválu, takže já jdu do něj. tp máme 2.9. tak v srpnu jedeme pro něj :-)

• Citovat
  • Upravit
50123
4.7.11 17:17

My máme tyto dva kočárky:

NEONATO SYNCHRO SPORT v trojkombinaci - autosedačka super, hluboká korba super a sporták je možný nasadit obousměrně. V sadě byla i taška na přebalování + pláštěnky. Jako minus vidím menší nepogumovaná kolečka, která hrozně rachtají i na rovné silnici. Horším terénem (závěje, bahno) kočár skoro neprojede. Je to kočár do města. Taky nám blblo skládání koleček a nakonec se to rozbilo úplně :-(((

NUNA PEPP 2011 - tento kočárek máme pár měsíců a jsem s ním velice spokojená. Kolečka jsou sice menší, ale pogumovaná a přední se i otáčejí. Kočárek se dobře skládá a rozkládá jednou rukou, je lehký a velmi dobře se ovládá. Jako minus vidím, že nemá madlo a polohovací místo u nožiček. Doporučuji ho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.7.11 18:05

Mám cam cortinu a jsem docela spokojená. Jen je málo odpružený, takže mimi v korbě docela nadskakuje. Ale zase je dostatečně velká a dcerka (roční) se do ni stále vejde. Výborně se ovládá, rukojeť polohovací, což ocení i můj muž. Sporťák nejde úplně do lehu, a to mi docela vadí. Ale po pravdě- už bych si ho nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.7.11 18:10

Dorjan Danny Prestige 2010. Má toho víc,než jsem čekala,naprostá spokojenost.
Jediné negativum je snad to vrzání koleček po čase,ale stačí promazat a je po problému. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.7.11 09:43
oskli píše:
My máme Maxi Cosi Mura 3. Je to tank:-) Sporťák jde nasadit v obou směrech a k tomu máme i autosedačku MC. Když jsem ho měla v servisu, půjčili nám Tako Jumper a šílela jsem z něj po prvním dni. Tyhle plasťáky houpáky jsou sice lehký, ale jednak podle mě nic nevydrží a dítě se tam houpe jak na lodi. Do terénu bych s tím fakt nejela. Výhoda MC je i to, že je hodně vysoký (z Jané by mě hráblo, jsme s chlapem čahouni) a rukojeť není na kloubu (to pak kopeme do podvozku), ale vytahovací…

Ale jinak my teď pořídili vozík Chariot (malému budou 4 měsíce) a počítám, že na podzim půjde kočár z domu a sporťák vůbec neužijeme. Nedá se to srovnat. Vozík je lehký, maximálně ovladatelný (to se fakt nedá srovnat s žádným kočárem), stabilní, pro dítě pohodlný, na zimu a před větrem prcka v pohodě zadekluješ…

Takže já bych dneska volila nějaký ojetý kvalitní kočár (korbičku) a pak bych šla rovnou do vozíku.

Já tedy nevím, ale vozit v zimě mrně ve vozíku? Je to strašně nízko a strašně málo chráněný. No ale proti gustu… Já raději klasický kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.7.11 10:16

Jezdíme s vozíkem na kolech a in-linech od ukončeného 3.měsíce naší malé, ale jako samostatný kočárek bych ho nepoužívala ani náhodou. Mít dítě pořád jen v sedu a zborcené není nic zdravého, ani pohodlného. I když v Croozeru bych pohodlně převezla i spoustu věcí, ty rozměry s jogging kolečkem jsou pro běžné používání o ničem. Dnes je malé 15měs a bruslím častěji se sporťákem, aby mohla malá ležet, když chce. Vozík teď používám skoro jen za kolo.

oskli píše:

Ale jinak my teď pořídili vozík Chariot (malému budou 4 měsíce) a počítám, že na podzim půjde kočár z domu a sporťák vůbec neužijeme. Nedá se to srovnat. Vozík je lehký, maximálně ovladatelný (to se fakt nedá srovnat s žádným kočárem), stabilní, pro dítě pohodlný, na zimu a před větrem prcka v pohodě zadekluješ…

Takže já bych dneska volila nějaký ojetý kvalitní kočár (korbičku) a pak bych šla rovnou do vozíku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
5.7.11 20:54

Jako hluboký Inglesinu Magnum-skvěle odpružený, prostorný, houpe, polohování zad - pro miminko ideální. Starší v něm vydržel /v kočáru spal/ skoro do roka, pak šel do golfek - Inglesina Zippy -spokojenost a pro mě bylo důležité, že jde nacvaknout autosedačka od ingl. Mladší byla zvědavější a tak jsem v 9m kupovala Jané slalom reverse-Magnum jako sporťák mi tak nevyhovoval- moc místa :-D a to houpání už nebylo to pravé ořechové malá se v něm moc klátila. Na další :-D už jiné kočáry nechci. Jo a ještě jako sourozenecký Jané Powertwin s vložnou taškou-posloužil, když jsem musela s oběma něco vyřídit nebo na nákup-starší byl bezpečně přikurtovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.7.11 17:59

Ahojte, tak máme Dorjan Danny Sport Prestidge 2010 a naprostá spokojenost .. má dost vychytávek navíc, což starší Roan, kterého sme měli u prvního syna neměl ;-)

ale taky záleží na tom kolik chceš do něj investovat a zda se ti to vyplatí - mě se děsně moc líbil Mutsy s tím čtřkolovým hejbacím podvozkem, ale je docela dost drahej a tolik peněz se nám za to dávat i vzhledem k okolnostem nechtělo …tj.že vypadá, že Tobíšek bude to samý co Jiřík tj.že jak se naučí chodit - to Jiřík uměl cca 8-10 měsících, tak kočár už nebudeme potřebovat vůbec …od tý doby ho nechtěl vidět a chodili sme všude pěšky … no a Tobík vypadá, že bude to samý, 4 měsíce mu budou až příští tejden a už pomalu začíná lézt :-) takže kupovat takhle drahej kočár na 8 nebo 10 měsíců mi fakt přišlo zbytečný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí