Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nechápu - buď sedí samo, takže nepotřebuje nic za záda, případně sedící mimina se vozí už ve sporťáku?
A když nesedí, tak má ležet.
Pipet píše:
Nechápu - buď sedí samo, takže nepotřebuje nic za záda, případně sedící mimina se vozí už ve sporťáku?
A když nesedí, tak má ležet.
souhlas..
a jak je mrně staré??? Jinak souhlas s Pipet, nemělo by sedět s pomocí, pokud ještě samo nesedí…
Polohování v korbičce mám, ale je naprd. Dítě sjíždí, nemá to kšíry. A jinak bych ho neposazovala.
To já jen tak uvažovala.rozhlížím se po kočárkách a všimla jsem si,že hodně maminek přikládá za důležité,aby hluboká korba měla polohování zad.Tak mě napadlo,že né všechny kočárky to mají.Pamatuju jak kamarádka podkládala svou dcerou ušitým jakoby klínem,aby viděla z korby ven.Zajímá mně,jestli i Vy na to měli nějaké fígle,nebo jestli to necháváte být..
Zatím teda ještě vozím v korbě, ale o víkendu přesazuju do sporťáku. Dítě se mi otáčí na břicho, kouká z polohy na čtyřech a péruje na kolínkách, skoro by už vyskočila. To polohování v korbičce jsem taky chtěla, ale v praxi mě moc neoslovilo. Dítě sjíždí a nesedící se v tom vlastně i bortí, což není dobrý, a nebyla to nejvyšší poloha. Ale jiný maminy třeba zas jo. Podkládat polštářema asi fakt ne, pokud samo nesedí.
veronikamayerova píše:
To já jen tak uvažovala.rozhlížím se po kočárkách a všimla jsem si,že hodně maminek přikládá za důležité,aby hluboká korba měla polohování zad.Tak mě napadlo,že né všechny kočárky to mají.Pamatuju jak kamarádka podkládala svou dcerou ušitým jakoby klínem,aby viděla z korby ven.Zajímá mně,jestli i Vy na to měli nějaké fígle,nebo jestli to necháváte být..
Pokud nesedí, nepodkládala bych ani polohovacími zády ani polštářem. Dítě má ležet. Pokud samo sedí, tak do sporťáku nebo muže sedět v hluboké bez podložení.
Pokud je dítko hodně blinkací, tak to maminka uvítá..Já bych to třeba ze začátku u Zuzky brala!! ![]()
Já měla kluka na zkoušku ve sporťáku, který jde polohovat do 170 st. v 7,5m. A při jízdě ve spánku se tam pěkmně hroutil. Nedovedu si představit malé miminko.
Ja polohovala oba kluky v Jane Slalom pro v hluboke korbe, ale jen proto, ze jezdili oba v korbe do 11 mesicu.
Takze kdyz byli starsi, tak od tech 9-10 mesicu a jeli jsme treba na delsi cestu, tak kdyz se vzbudili, tak jsem je prizvedla, aby lip videli, oni byli docela klidni, takze jen lezeli a cuceli.
Do sportaku jsem je nechtela davat, protoze byli mali a Jane je silene velkej a klouzavej sportak, takze mi tam furt sjizdeli a hlavne byla zima, takze se jim lip jezdilo v hlubokem.
Takze jsem to polohovani vyuzila jen pro ty velke, jinak ne ![]()
Kamarádka vozila malou v hlubokém, když už uměla sedět (myslím, že měli sporťák v reklamaci) a sklopilaa ji boudu a posunula ji až dozadu korbičky, aby byla opřená. Seděla totiž pěkně i uprostřed, ale třeba sjíždění z obrubníku ji překlopovalo. Ale dávala jí kšíry (takové ty staré, co jsme měli jako děti) právě aby nevypadla, protože sedící dítě už vymyslí lecos a mohlo by snadno vypadnout.
Já to třeba na kočárku, co jsme koupili mám, ale nevím, zda to vůbec využiju.
Ahoj, já mám polohovatelná záda v hluboké korbě jen kvůli tomu, že mi malá ublinkávala - jinak je to naprd. Přesně jak tu holky píšou - dítko sjíždí dolu a dokud nesedí, tak bych to neřešila. Až bude sedět, půjde do sporťáku
Polohovaci zada v korbe nemame a stejne by mi byly k prdu, bo Mary mi z ni vyrostl driv nez umel sedet
Takze sel do zcela polozeneho sportaku. Obcas jsem malinko prizdvihla, aby videl ven, kdyz nespal ![]()
Já bych v mém kočáru (Dorjan) ani to polohování na ublinkávání nevyužila, nešlo by to, protože první poloha je nerozeznatelná od nulté a druhá už je moc vysoká. Dneska jsem druhou využila na krmení akorát.
Milé maminky,
tak mně tak napadlo,jak jste řešili hačání dítka v hluboké korbě kočárku,když neměla polohovatelná záda?Polštářkem nebo nějakým po domácku vyrobeným zlepšovákem?