Kočárek - Babypoint Targus

29.6.11 18:54

Kočárek Babypoint Targus

Máte prosím někdo zkušenosti s kočárkem Targus od firmy BabyPoint? Hodně se mi líbí, tak zvažuji, zda si ho pořídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Targus?

Přidejte zkušenost s Babypoint Targus
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
29.6.11 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
27.8.11 19:02

Už jste si některá tento kočárek pořídila? Hodně se mi líbí, zatím jsem ho neviděla v reálu, ale chystám se během září na něj dojet podívat …
 http://www.kocarkykarlov.cz/…lov.tpl.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
27.8.11 19:05

ahoj, my máme Babypoint, sice starší verzi 2 roky, ale jak tak na něj koukám je dost podobný, za mě naprosto super kočárek, žádná závada, jezdí perfektně, ale na velkou zimu, jsme pořídili x-lander, protože prostě ty malý kolečka sníh projedou jen s velikým usilím..ale do města rozhodně doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
27.8.11 19:07
Karku píše:
ahoj, my máme Babypoint, sice starší verzi 2 roky, ale jak tak na něj koukám je dost podobný, za mě naprosto super kočárek, žádná závada, jezdí perfektně, ale na velkou zimu, jsme pořídili x-lander, protože prostě ty malý kolečka sníh projedou jen s velikým usilím..ale do města rozhodně doporučuju :palec:

No těch koleček jsem se právě bála … tak to mě mrzí teda :cry: . Já jsem měla právě sportovní Babypoint Mark a úplně super, až mi bylo líto, že malá už z kočárku vyrostla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.12 13:03

Ahoj, mám na Vás dotaz. Mám vybraný tento kočárek, už vzhledem k ceně, se mi líbí. Dokáže mi prosím někdo odpovědět na otázku, jestli tento kočárek má vyteplený nánožník a jde položit až do lehu? Našla jsem poměrně málo informací i málo fotografií. Moc děkuji za nějaký dotaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.12 19:29

Nánožník není vyteplený, ale je volnější, aby se do něj dal dát fusak, nebo teplejší deka. Sporťák jde položit do lehu, ale spíše už pro větší dítě. Já mám trojkombinaci (s vajíčkem) a malého jsme do sporťáku dávali asi od 6-7 měsíce a v pohodě, protože byl trochu přerostlý a do hluboké korbičky už se nevlezl:-) a v pohodě ve sporťáku i spinkal. Jinak jsem velice spokojená, kočárek je lehký, dobře rozložitelný a skladný, akorát je fakt, když je hodně sněhu nebo nějaký špatný terén, jezdí se s ním hůř. Ale jinak ta otočná malá kolečka vepředu super, s kočárkem se jezdí úplně lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwiratko2
14.7.13 16:24

...

My jsme kočárek pořídíli před skoro dvěma lety a nemohli jsme si ztěžovat, super se mi s ním jezdilo. Máme trojkombinaci, super;) Akorát ho prodáváme…

• Citovat
  • Upravit
1054
26.8.13 14:05

Má někdo zkušenosti s kočárkem? Zajímá mě velikost korby, jízda ve sněhu, skládání do auta. Jestli je dobře ovladatelný. Zda jde sklopit do lehu… díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.8.13 14:59

.

Zdravím dámy.
Koupili jsme skoro před dvěma lety tento kočárek a nemohu si stěžovat.
Pěkně vypadá-mám zde zelený na prodej-dobře se s ním jezdí. U káry jdou záda úplně položit, prostě super. Kdybych chtěla třetí dítě, koupíme ho zase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schiferka
30.8.13 12:00

Zwiratko2 - prosím Vas, mate kocik nekde na bazaru?

• Citovat
  • Upravit
7
30.8.13 14:41

Schiferka-zdravím vás..měla bych ho mít v bazárku tady nebo je na 100% na seznamu v bazaru, tak jukněte-je zelený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schiferka
30.8.13 17:07

Zwiratko2 - Nemáte náhodou odkaz? Nějak nemůžu najit :(

• Citovat
  • Upravit
7
30.8.13 17:49

Schiferka- http://www.sbazar.cz/…vane-kocarky zkuste to, jestli vám to půjde. Jinak je tady, když si najedete na bazar, tak by měl být ve stejné sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.8.13 17:50

Schiferka- zadejte do města České budějovice a někde se objeví-je zelený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí