Tako Jumper X 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
1.7.11 06:45

Tako Jumper X 2010

Má někdo zkušenosti s Tako jumper X 2010 srdce? Myslím, že je to jen jiný potah… Takže s Tako jumper X 2010? Děláme si s tím velkou hlavu :nevim: a můsíme ho již v pondělí objednat pro naši princezničky.

Názor na polské kočárky: V Polsku se v nich vozí děti, tak proč by měly být blbé? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Jumper X?

Přidejte zkušenost s Tako Jumper X
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3524
1.7.11 07:11

Ahoj, já ho mám, mám teda Jumper X minerals, ale je to to samý…jsem s nim moc spokojená…mám celej set - kočár, autosedačí mi ho cku a sporťák. Spoustu lidí mi ho chválí, takže za mě :palec: Když budeš chtít něco vědět, tak se ptej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.7.11 07:18

Děkuji a jak dlouho jste byli v kobičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
1.7.11 07:27

Malej tam ještě je, zatím tam má ještě trochu místa…teď má 66 cm…už přemýšlím, že brzo vyměním za sporťák, ale jen z toho důvodu, že nevidí a proto se tam vzteká, uvidim, dokud to půjde, necham ho v korbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
1.7.11 07:49

Ahojky mám taky Tako Jumper x minerals. Je to to samé. Hlubokou jsme měli poměrně dlouho, od října až do poloviny června. Museli jsme dát už sporťák. Malej sice nesedí ale v hlubokym mi řval a nevešel se do něj :-)
Jsem moc spokojená, není ani těžkej. Navíc mi ho všichni chválej. Takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.7.11 07:54

tak,ale 8 měsíců je celkem dost :) a jinak žádné problémy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
1.7.11 08:06

8 měsíců tam vydržel ale pak už neviděl a nevešel se tam. To si asi dokážeš představit jak jančil :-)
Absolutně bez problémů.
Sporťák je dost velikej, takže nehrozí, že za půl roku se bude kupovat novej protože se tam nevejde. A hlavně jde dát do úplného lehu, což dnes jde u málo kočárků.
A hluboká korba má taky polohovatelný záda ale to jsem využívala teď ke konci. Klidně se ptej odpovím to vše co budu vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.7.11 08:10

a skladnost, hlavně do auta… často jezdíme autem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
1.7.11 08:12

Přesně tak, jen málo kterej sporťák jde do úplnýho lehu…já jezdím taky často autem…máme ford focus combi a tam se mi vejde kočár celej, když ho složim, nemusim ani sundavat korbu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.7.11 08:18

aha… my máme škodu felicii… tak to nevim… asi to zabere celej kufr, ale co naděláme, když ony ty kočárky nejsou moc skladné… koukala jsem ze začátku na nějaké, které se složí na hodně malé, ale pak jsem si udědomila, že cesty u nás nejsou nic moc, tak jsem začala hledat nějaký s nafukovacími koly. Toten se zdá cenově přijatelný… I kdyby se nevlezl do kufru, tak mu sundám kola, a tak se tam vlézt už musí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
1.7.11 08:41

Neměj strach, jako druhý auto máme renault clio, to je hodně malinký autíčko a ten kočár jsme do kufru taky dostali a ani jsme nemuseli sundavat kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
1.7.11 09:08

tak máme taky feldu ale combíka a kočár se nám kráně vleze do kufru. Sice tam už moc místa není, ale máme odskoušeno, že do kufru ke kočárku se nám vleze cest. postýlka a kufr. Jinak nějaké drobnosti do hluboké korby :-) Sporťák jsme zatím do kufru nedávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.7.11 13:18

Ahoj,my máme Tako Jumper X pik 2010,myslím že jsou stejné jen rozdíl v potahu,málá byla v korbě do půl roku a pak šla do sporťáku,protože to byla zrovna zima a s fusakem už tam měla málo místa,bez fusaku by tam asi ještě měsíc vydržela a (není žádnej čahoun),korbička je sice menší ale sporťák jde ůplně do lehu jak už tu někdo psal a od toho půl roka stejně bude chtít mimísek víc vidět a na to je sporťák lepší:-))pak je taky super okýnko v boudičce, ,když už malou nebavilo ležet na zádech,tak jezdila na bříšku a mohla koukat ven. Jinak k záporům patří asi malý košík pod kočárkem,s korbičkou je přístup do něj v pohodě ale se sporťákem už je to horší,vždycky nadávám když tam chci hodit pytel s rohlíkama :twisted: a s tou skladností to taky není nějak valný,ale nemyslím si, že na tom ostatní kočárky nejsou o moc líp,myslím že ho do kufru s trochou dobré vůle dostaneš :-) Tak ať dobře vybereš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.7.11 13:21

kočárky JSOU o moc líp...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
1.7.11 14:51

Ahojky holky nevím jestli jste to tu někdo už nepsal, ale nevíte jaké jsou rozměry sportovní korby??? Kujuuuu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí