Anketa - prosím jaký máte kočárek? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
4.7.11 10:33

mám Deltim Skippy - je to sporťák s vkládací hlubokou korbou, koupila jsem ho použitý po 3 dětech, ale pořád je super :palec: prostorný, skvěle houpe, velký drátěný košík, kola velká a nafukovací (dobře zvládá všechny trerény i rozkopanou Prahu) :) široký tak akorát, takže se dostanu to většiny krámů
jen je těžký na vynášení po schodech (naštěstí ho můžu nechávat v přízemí) a poměrně velký i po složení, ale autem stejně nejezdíme a na jízdu po městě a nákupy je ideál

Až začne malá sedět koupíme nějaký lehčí skladnější a tenhle pošleme do světa, určitě ještě poslouží

ještě jsem zapomněla - má nastavitelnou a dlouhou rukojeť, manžel má 185cm a s tímhle kočárem se nemusí ani hrbit ani o něj nezakopává, když jde

Příspěvek upraven 04.07.11 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.7.11 10:36

Máme roan Marita a spokojenost největší. Největším plusem je prostorná korbička. Malé je 8m a ještě se tam krásně prostorně vyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
4.7.11 10:38

Koupila jsem Quinny speedi a jsem určitě spokojená a mrzí mě, že teď musím kupovat sourozenecký kočár a quinny prodávat :-(
Vytkla bych cenu náhradních dílů - ačkoliv jsem tedy žádný díl zatím nepotřebovala.
Mínus bod bych dala za zádovou opěrku, přizpůsobování je takové … no nepraktické … ale funguje :-)
Plus body bych dala za to, jak je lehký, za ruční brzdu, nafukovací velká kola, velký prostor pro dítě (u sportáku), ovladatelnost ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.7.11 10:39

Vyzkoušela jsem několik druhů kočárků, čtyřkolky (Roan Marita, Mutsy s otočnou nápravou, Concord Fusion) i trojkolky (Jané Slalom Pro, PP GT3 a Jané Slalom Reverse) a za mě vítězí kombinace hluboké korby Concord Proton (moderní design a obří vnitřní prostor, super jednoduchá manipulace, možno použít i jako autosedačku) a k tomu sporťák Jané Slalom Reverse. Nic jiného na druhé už nechci. Dobře vyber :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.7.11 10:39

MameCasualplay S4…
Jsem moc spokojena.. Negativa-relativne mala korbicka (ale to je u vsech modernich kocaru a Casu ji ma oproti jinym jeste relativne velikou),trosku hrka predni dvojkolo ale nic co by me nejak otravovalo a navic my davame kocaru fakt zabrat :oops:
Pouzivame uz i sportovni verzi a fakt spokojenost,jen teda nejde mit dite celem k sobe ale to jako problem nevidim… U sportaku ocenuju relativni sirku,slunecnik,okynko nahore na boudicce takze na dite vidis,vychytanou a skladnou plastenku…
Proste s mym kocarkem jsem fakt spokojena ale zalezi kdy se Ti ma prcek narodit a co od kocaru cekas..
Jo a slozeny ho krasne dam i do mensiho auta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.7.11 10:46

My máme Inglesinu Magnum - super je velká korbička, nafukovací kolečka a hlavně to, že jako jeden z mála houpe. Takže malá není naklepaná jak řízek když je horší povrch cesty a dá se i uhoupat doma bez ježdění. Do auta se skládá taky výborně. Nevýhoda pro mě jsou neotáčecí přední kolečka - s kočárkem se hrozně těžko manipuluje jednou rukou…

A souhlasím jak tady už někdo psal - ideální kočár neexistuje, každému sedí něco jiného… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.7.11 10:53

Ahoj,my si pořídili Caren Gondola http://www.zboziprodeti.cz/…Gondola.aspx a jsme s ním moc spokojení :-D Na žádná negativa jsme zatím nepřišli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
4.7.11 11:11

Espiro Atlantic - máme tento, už se vyrábí nová verze (my máme dva roky starou)… úžasně lehké zacházení, prostorná korba, nízká cena, nevím kolik váží, ale zdá se mi lehký… elegantní vzhled (ale záleží na vkusu každého). Velká nafukovací kola - dobrá do terénu… Aretace. Velký koš. Polohovatelná rukojeť a nekopu do podvozku při delších krocích… je velmi stabilní, protože má zadní kola v širší „postavení“, ale to ho zase rozšiřuje kapku a slyšela jsem, že se s ním hůř projíždí třeba do výtahu když jsou úzké dveře…

No myslím, že ke každému kočárku něco najdeš :mrgreen: hlavní je, aby neměl těch mínusů až moc a zaleží na vás… někomu něco vadí, protože se s tím musí potýkat každý den - třeba skládání do auta - vy třeba nikam jezdit každý den nemusíte, tak tě skládání tak deptat nebude… někoho zase bude deptat, že se hůř vejde po městě do úzkých pasáží, ale vy třeba bydlíte na vesnici a tam je zase důležité něco jiné… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
4.7.11 11:24

Mám Roan Marita - spokojenost. :palec: Kočár má vše, co jsem požadovala, prostornou korbu (první dcera v něm odjezdila 2 zimy i s fusakem), rozumná cena, krásně houpe, dobře se ovládá, velký výběr barevných kombinací, velká nafukovací kola - do terénu super super, líbí se mi klasika. Vozím v něm už druhé dítě a pořád je jako nový. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.7.11 11:31
E.K.L. píše:
Mám Roan Marita - spokojenost. :palec: Kočár má vše, co jsem požadovala, prostornou korbu (první dcera v něm odjezdila 2 zimy i s fusakem), rozumná cena, krásně houpe, dobře se ovládá, velký výběr barevných kombinací, velká nafukovací kola - do terénu super super, líbí se mi klasika. Vozím v něm už druhé dítě a pořád je jako nový. :-)

Taky máme Roan Marita taky spokojena jako pisatelka výše. Jezdí perfektně a to s ním jezdím nejen po městě ale i po polňačkách. A to houpání je supr kvůli tomu jsem ho vlastně i vybrala a taky kvůli tomu, že má nastavitelnou rukojeť manžel má 195 cm, takže se nemusí hrbit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.7.11 12:03

My máme Coletto Austin 3, novou verzi 2011 a jsme absolutně spokojení. Je vyrobený z hliníku, takže lehounký a nevrže, nemá středovou tyč, takže o nic nezakopávám, aretaci kola má na rukojeti, takže nemusím šahat na špinavé kolo, má výškově nastavitelnou teleskopickou rukojeť, prostornou korbičku, polohovací opěrku zad, velká nafukovací kola, výborně se skládá, má prostorný koš na zapínání, dva kšilty proti sluníčku, skvěle se s ním jede i v terénu. Sporťák zatím vyzkoušený nemáme, ale od starších verzí má nový 2011 polohování zádíček a noh do úplného lehu, nenaklápí se sedačkou. Jde po směru i v protisměru jízdy, boudička úžasně kryje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.7.11 12:04

My jsme poridili Gesslein F6, mimco se ma teprve narodit, tak zkusenost z kazdodenniho pouzivani zatim nemam, ale pri „cvicnych jizdach“ se s nim jezdilo fakt dobre, ovladatelny jednou rukou, rukojet nastavitelna, prehazovaci, skladani do auta a nasledne rozkladani jednoduche. Akorat je trochu tezsi, ale chteli jsme neco bytelneho a stabilniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
4.7.11 12:07

My mame X landera XA a nestezuju si, korba i sportak fajn, par negativ by se sice naslo, treba origos taska na kocar nic moc, kosik je trochu chatrnej, u sportaku operadlo nejde moc do sedu, ale byli jsme vcelku spokojeni, a mame 3 roky stary model, treba uz to vychytali. Ted mame golfky Jane energy a taky dobry, mala je tam moc spokojena. Nejvic ale pouzivame sourozeneckej Phil and Teds, ale to je ti asi na prd :-) At dobre vyberes, ale kazdej ma fakt jinej nazor, me se treba nelibi takovy ty hypermoderni a pak takovy ty tanky tezky a velky, ale zas maj spoustu vyhod, jde o to co hledas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
4.7.11 12:16

mali sme bambi ozone .. sunt , nikdy viac uz :-))

teraz mame mutsy urban rider a v kombinacii golfky nuna buggy aj ako podvozok na autosedacku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.7.11 12:32

my mame bazarovy herqules raptor 3 spin. Je skvele ovladatelny, ma hodne prostornou korbu. Mrnous se mi tam i v 7 mesicich krasne vejde a ma kolem sebe hodne mista. Dalsi plusy jsou vyskove nastavitelna rukojet a ze korbu i sportak muzu dat po i proti smeru jizdy.
Nevyhody: je dost tezky a i po slozeni je dost velky.
Ale nemenila bych diky velkym kolum se skvele jezdi po vesnici i ve snehu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4