Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionHáta_x píše:
Bell, hlubokou Maritu jsem měla na první dítě a hluboká korba Concord Proton má stejný vnitřní rozměr, jako Marita. Vůbec to nemyslím ve zlém, ale zkus si nejdřív něco zjistit, než něco poradíš
bell píše:
Ahojvim ze chces poradit mezi temito dvema kocarky,ale ja osobne bych nesla ani do jednoho..miminko se ti narodi v zari jak pises a tyhle kocarky nemaj moc velkou korbicku,takze v zime kdyz tam das prcka i s fuksakem tak bude mit malo mista…
Jestli muzu doporucit tak kocarek Roan Marita-sama ho mam a je vybornej,sice zatim jsem s nim zimu jeste nezazila ale je
V pohode
se omlouvam,je pravda ze jsem si myslela ze ta korbicka je mensi nez u marity..priste radsi mrknu ![]()
To vite,jsem z toho kocarku unesena ,tak ho cpu kazdymu
a to mi za to nic neplati
![]()
Ahojky,já kupovala kočár pro svou dceru( mé první dítě) strašně narychlo, přes internet, narodila se totiž skoro o dva měsíce dřív a udělala jsem chybu- vůbec jsem nedomyslela, jaký kočár vlastně potřebuju- záleží hlavně na tom, kde ho budeš používat-do města se hodí lehký kočár( jízda tramvají), který může mít i menší kolečka, na vesnici a zahradu potřebuješ bytelný kočár s velkýma kolečkama-jsou úžasné i na zimu do sněhu. Taky hloubka korbičky- já koupila docela dost málo hluboký a v zimě s fusakem se mi tam malá skoro nevešla. Důležité je i to, aby se ti snadno skládal a rozkládal. Náš původní kočár se nám minulý týden jaksi rozbil, takže jsme kupovali nový a ten už jsem kupovala podle těhle pravidel, přímo na prodejně a jsem naprosto spokojená. Přeju hodně štěstí při výběru ![]()