Výběr kočárku - Concord Fusion a Casualplay S4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12794
20.7.11 13:58
Háta_x píše:
Bell, hlubokou Maritu jsem měla na první dítě a hluboká korba Concord Proton má stejný vnitřní rozměr, jako Marita. Vůbec to nemyslím ve zlém, ale zkus si nejdřív něco zjistit, než něco poradíš :kytka:
bell píše:
Ahoj :mavam: vim ze chces poradit mezi temito dvema kocarky,ale ja osobne bych nesla ani do jednoho..miminko se ti narodi v zari jak pises a tyhle kocarky nemaj moc velkou korbicku,takze v zime kdyz tam das prcka i s fuksakem tak bude mit malo mista…
Jestli muzu doporucit tak kocarek Roan Marita-sama ho mam a je vybornej,sice zatim jsem s nim zimu jeste nezazila ale je :palec:

V pohode :palec: se omlouvam,je pravda ze jsem si myslela ze ta korbicka je mensi nez u marity..priste radsi mrknu :palec:
To vite,jsem z toho kocarku unesena ,tak ho cpu kazdymu :palec: a to mi za to nic neplati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
20.7.11 15:22

Ahojky,já kupovala kočár pro svou dceru( mé první dítě) strašně narychlo, přes internet, narodila se totiž skoro o dva měsíce dřív a udělala jsem chybu- vůbec jsem nedomyslela, jaký kočár vlastně potřebuju- záleží hlavně na tom, kde ho budeš používat-do města se hodí lehký kočár( jízda tramvají), který může mít i menší kolečka, na vesnici a zahradu potřebuješ bytelný kočár s velkýma kolečkama-jsou úžasné i na zimu do sněhu. Taky hloubka korbičky- já koupila docela dost málo hluboký a v zimě s fusakem se mi tam malá skoro nevešla. Důležité je i to, aby se ti snadno skládal a rozkládal. Náš původní kočár se nám minulý týden jaksi rozbil, takže jsme kupovali nový a ten už jsem kupovala podle těhle pravidel, přímo na prodejně a jsem naprosto spokojená. Přeju hodně štěstí při výběru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí