Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Mispulinka28 Máme Easywalker QTRO a je super, po dvou dětech vypadá jako nový, je lehký, skladný, má prostorný sporťák, který jde do lehu, vyhovuje i vyšším lidem, protože nemá brzdu v prostoru pro nohy rodiče, kočárek je natolik stabilní že vydrží stát prázdný s plnou přebalovací taškou na madle (ségry camarelo přepadávalo), je agilní do města ale zvládá i terén (my s ním jezdíme hlavně po delších výletech takže, Jizerky, louky mimo cesty a podobně). A hlavně nikde nevrže, polohování zad pomocí zipů jde velmi hladce a tiše, takže nevzbudí spící dítě. Dá se sehnat spousta originálního příslušenství, teď si nemůžu vynachválit sluneční clonu/moskytiéru na sporťák (ta je pro menší děti, kterým ještě nemůže sloužit clona vestavěná ve stříšce sporťáku) je stříbrná a dost účinně snižuje teplotu v kočárku.
@Micaella22 píše:
Cybex priam, joolz day, bugaboo fox z druhe ruky v top stavu, kolikrat i se zarukou sezenes i za 12-17k staci hledat. Na bazarech a ve skupinach na fb. Kazdopadne si je zkus v obchode a na nejakej blbej Dorjan zapomenes
Pokud koupíš kočárek z druhé ruky, žádná záruka se na něj už nevztahuje. Už to je důvod nedávat za něj tolik peněz. Bugadoo jsem zkoušela a je to hrozný. Za třicet tisíc v něm nemá dítě ani polovinu pohodlí, co dítě v polským houpacím kočárku. Nehledě na to, že Fox je paskvil s kolébkovým sezením a v záruce ho všichni prodávají, protože mu chrastí přední kolečka.
Tak já mám dva favority http://www.kocarky-atd.cz/…ack-White-06 a tento https://www.bejbycentrum.cz/…kocarek.html. Koukala jsem ještě na tudore, měl by být česky. Každopádně vím ze chci takovýhle jako TYdle dva nebo tomu dosti podobně ![]()
@Anonymni píše:
Už mi jde hlava kolem z kočárků.Načrtla jsem si nároky, jaké chci.Hlavně lehký,s možností sedačky po i proti směru jízdy,s možností nasazení autosedačky, s hlubokou korbou a sedačkou zvlášť,trojkolku s předním otočným aretovaným kolem, nafukovací kolečka,brzda na polohovací rukojeti,polohování nožiček,zádíčka až do lehu a cenou do 15000.Poradíte někdo?Můj favorit je Bébécar Racer At,Hoco Tornado,BW Oregon S nebo Hartan Skater S či XLander.U každého ale najdu kritiku a tak jsem pořád na začátku.Budu muset z něčeho slevit, ale znáte přísloví:Tak dlouho vybírala, až přebrala![]()
Ahoj, doporučila bych Baby design - Lupo / Dotty či Husky.
Liší se pouze výbavou navíc (Husky je do velké zimy) a provedením - látkou.
Na všechny jsou velice dobré ohlasy a troufám si říct, že jde o jednu z nejlepších značek vyráběných v Polsku. Sama ho mám a projede každý terén, je odpružený a krásně houpe. ![]()