Výběr kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
3.4.06 13:47

výběr kočárku

Už mi jde hlava kolem z kočárků.Načrtla jsem si nároky, jaké chci.Hlavně lehký,s možností sedačky po i proti směru jízdy,s možností nasazení autosedačky, s hlubokou korbou a sedačkou zvlášť,trojkolku s předním otočným aretovaným kolem, nafukovací kolečka,brzda na polohovací rukojeti,polohování nožiček,zádíčka až do lehu a cenou do 15000.Poradíte někdo?Můj favorit je Bébécar Racer At,Hoco Tornado,BW Oregon S nebo Hartan Skater S či XLander.U každého ale najdu kritiku a tak jsem pořád na začátku.Budu muset z něčeho slevit, ale znáte přísloví:Tak dlouho vybírala, až přebrala :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
3.4.06 14:16

Ahoj Fifinko, my mame Hoco Taifun (jako Tornado ale ctyrkolka) a jsem strasne spokojena. Nenasla jsem na nem chybu. Jestli planujes jezdit hlavne po chodniku ve meste, tak bych nevahala a koupila Tornado, ale jestli chces i trochu do terenu, tak se s trojkolkou nechytas. My jezdime hlavne v lese a v terenu a se psem, takze jsem za ctyri kolecka moc rada, tu samou trasu jsem s vypujcenou trojkolkou nezvladla ani za sucheho pocasi natoz kdyz je blato :( Stastnou volbu preje Jana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.06 14:31

Fifinko, podle tvých kriterií tam zapadá ještě Gesslein Vision S (www.ekocarky.cz). Nikdy jsem ho ale naživo neviděla.nepřihlášená Ziza.

• Citovat
  • Upravit
carsa
3.4.06 15:16

Ahoj Fifinko, já mám ten bebecar a ještě jsem na něm žádnou chybu nenašla. Kdybys o něm chtěla vědět třeba něco konkrétního - písni.
 Carsa

• Citovat
  • Upravit
493
3.4.06 16:32

souhlasím s Janou, znám holčiny, co mají v „terénu“ (na cestě, která není vyasfaltovaná, ale golfky ji zvládnou :wink: ) s trojkolkou problémy.. Jinak ohledně těchto kočárků neporadím, jenom přídám názor.. Podle mě je ze všeho nejdůležitější, aby s tím kočárkem šlo houpat. Když je mimi „řvavější“, tak ty tvrdý kočárky moc nepomůžou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.6.12 16:36

Poraďte mi, prosím

Zdravím maminky,
mám 3 měsíční dvojčátka. Už se mi vůbec nechce chodit ven, protože mám kočár Herkules TWIST raptor. Vážím 50kg a tento kočár vůbec nemohu uvést, natož s ním manipulovat. Poradíte mi prosím některá, jaký kočárek bych si měla koupit, abych zase nenaletěla? :-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.6.12 16:42

@punč tenhle kocarek jsem nevidela, ale hodne tu vidim dvojceci kocarky znacky tfk a jane (ten za sebou - nevim, jeslti to neni jen sourozenecky, ale je docela lehoucky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
25.6.12 18:46

Ahojky, no já mám Maxicosi 2012 trojkombinaci čtyřkolový a nemůžu si stěžovat. Vepředu má velká kolečka, ne ty maličkatý, co se teď dělají. Brázdim s ním kamenitý lesní cesty a je naprosto skvělej, i korbička je dost velká, když se mimčo narodí dlouhý třeba. Některý kočárky dělají fakt malý korbičky, tenhle ne. Navíc verze 2012 je lehčí než verze předešlých let, akorát cena je necelých 20tis. ale zase i za sporťák a autosedačku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.6.12 21:19

Drahý to teda je, plíny, mléko…to všechno okolo..Nejvíc mě trápí ten kočár. Kluci mají přes 5 kg a já už jsem fakt " vorvaná " :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.19 01:26

Výběr kocarku

Ahoj, jsem prvorodicka a zajímal by mě vás názor na výběr kocarku, který jste si vybrali vy a proč? Libi se dorjan basic comfort 2019, a ještě par starších verzi od dorjanu. Jenže když čtu některé recenze, tak tam píší, ze vrze, sportovní verze není prostorná nebo hluboký kočár nevyhovuje? Koukala jsem ještě na riko basic, ten prý není vůbec dobrý, další junama madena 02(to bude nejspíš jen hluboký), další se mi zamlouval camarelo, taky jsem četla špatně recenze a v neposlední radě tutis aero taky nebyly dobre recenze.. tak jsem v koncich, nechci dráhy ale zase ne žádný ksunt za par kacek. Čtyřkolku, s většími koly (10 a 12 velikost-přední zadní) abY byl odpruzeny, a zároveň i vzhledově trochu hezky.. dekuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
11.8.19 04:29

Cybex priam, joolz day, bugaboo fox z druhe ruky v top stavu, kolikrat i se zarukou sezenes i za 12-17k staci hledat. Na bazarech a ve skupinach na fb. Kazdopadne si je zkus v obchode a na nejakej blbej Dorjan zapomenes :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
11.8.19 06:29

@Mispulinka28 zkus si je v obchode, to je fakt dulezity!
Prvni jsem koupila v polsku (pred 7lety), i s vajickem za 7tisic. Odjezdila jsem prvni dite a kocarek uz byl dost pouzitej (jezdil 11M). Nejvic mi vadilo to, ze kdyz jsem sla, tak jsem kopala do ty tycky, co spojovala kolecka a byla na ni brzda :think: a jak byl tezkej, v porovnani s drazsima 8o

Ted mam easywalker, trikolku (u 4kolky me neuveritelne stvalo, ze kdyz jsem jezdila na miste, tak se mi srazela predni kolecka) s velkejma kolama a to je jina liga :palec: novej je drahej, ale nebala bych se koupit starsi. Mame jeste duo z treti ruky a je jeste pouzitelnej a krome vymeny duse jsme nic nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.8.19 06:33

@Mispulinka28 Vše jsou to polské kočáry, které jsou úplně na prd. Korba ještě dobrý, Ale sportak malý a těžký. Určitě je lepší koupit nějaký kvalitnější třeba z druhé ruky. My na druhé teď máme nachystany baby jogger city elite, je to trojkolka (což jsou teda podle mě lepší kočáry co se týče ovladatelnosti a zvládnutí terenu). Ale třeba britax b-motion je dobrý a cenově vychází suprove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
11.8.19 07:23

Já bych se těch poláků nebala. Měli jsme Firkona a skvěle odjezdil 2 děti a další minimálně jedno ještě zvládne. V pohodě jsme ho prodali a jedinou závadu, kterou jsme kdy řešili, bylo pichle kolečko a dirka v košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.8.19 07:30

@Mispulinka28 Máme Easywalker QTRO a je super, po dvou dětech vypadá jako nový, je lehký, skladný, má prostorný sporťák, který jde do lehu, vyhovuje i vyšším lidem, protože nemá brzdu v prostoru pro nohy rodiče, kočárek je natolik stabilní že vydrží stát prázdný s plnou přebalovací taškou na madle (ségry camarelo přepadávalo), je agilní do města ale zvládá i terén (my s ním jezdíme hlavně po delších výletech takže, Jizerky, louky mimo cesty a podobně). A hlavně nikde nevrže, polohování zad pomocí zipů jde velmi hladce a tiše, takže nevzbudí spící dítě. Dá se sehnat spousta originálního příslušenství, teď si nemůžu vynachválit sluneční clonu/moskytiéru na sporťák (ta je pro menší děti, kterým ještě nemůže sloužit clona vestavěná ve stříšce sporťáku) je stříbrná a dost účinně snižuje teplotu v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí