Bebetto - nejlépe Tiger

5533
31.3.06 10:17

Bebetto - nejlépe Tiger

Ahoj holky,
už si vážně připadám jako magor, ale ty kočárky mi nedají pokoj. Rozhodně při druhém dítku nechci udělat stejnou chybu jako u prvního, ale zase se mi nechce dávat za kočár více než 10000Kč. Nemám ráda trojkolky, takže vybírám pouze klasické čtyřkolky. Minule jsem narazila na značku Tako, na kterou se objevilo dost kritických názorů. A teď jsem se fakt hodně zakoukala do značky Bebetto, nejvíce mě zaujal Tiger - tak vás znovu prosím, máte nějaké zkušenosti?Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.3.06 10:54

Ahojky,

tak já zatím zkušenosti nemám, jsem ve 30tt, ale kočárek Bebetto jsem si vybrala pro miminko.Už ho mám doma, sice nemám Tiger, ale Joger, ten je navíc vybaven těmi pružinami a líp péruje. byla jsem se na něho dívat přímo v kamenné prodejně ve Studénce. Ted ten Joger má naposledy dnes akci za 5190,–( v ceně je taška na rukojet, vložená taška, sít na hmyz a pláštěnka), jinak stojí 6500,– Ten Tiger je ted dražší, zkus se kouknout na jejich stránky www.promi.cz a tam jsou, chtěla jsem si ho koupit u nich na prodejně, ale neměli barvu kterou jsem si vybrala(vínovo-béžová) tak nám ho poslali. Došel perfektně zabalenej, takže nemusíš mít strach ho poslat poštou, jen to byl balík jak blázen, museli to pomáhat poštačce 2 chlapi z auta. Kdyby jsi chttěla můžeš se kouknout i na stránky bebetta--- www.bebetto.cz, tam jsou ukázaný. Původně jsem chtěla taky Tako, ale je asi o 3 kg těžší a je nižší. Uvidíme co ten kočárek vydrží, ale za tu cenu si pak můžu koupit nějaký golfáče :lol: :lol:

Tak štastnej výběr při nákupu…

• Citovat
  • Upravit
679
31.3.06 11:08

Na bebetto tiger už tu bylo hodně diskusí, my ho máme a jsme s ním spokojený. Taky ho máme odpružený. Líbila se mi fakt hodně cena stál nás 6200Kč a je v něm fakt všechno od tašky na mimčo až po moskytiéru a igelit proti děšti. Sporťák z něj bude určo slušný :lol: :lol: zatím nás nezlobí a mimčo se mi do něj vejde pořád i s fusakem (pravý beran ještě ten široký ) :lol: :lol: :lol:
tak hezký nákup!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.3.06 11:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.3.06 13:01

Tako = Bebetto je to uplně stejnej kocar a 3 kg na tom nikdy nepoznate bud lehoučkej a nebo je to jedno jestli 15 nebo 17 kg pak už se to ztratí, až budete mít 10 kg dítě tak uvidíte že je to na prd
ja mam Tako objednane Jane
kamaradka má Bebetto a prodává též koupila X landera chtěla Jané ale nemá tolik peněz
takže je to uplně jedno, záleží na vzhledu a barvách jakou chcete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27076
17.5.06 12:13

A někdo další nic k Bebetto Tiger nenapíše? Holky, napište své zkušenosti nám, zatím vybírajícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
17.5.06 18:38

k Bebettu

Ahoj, jezdím s Bebettem Tiger půl roku a nepřekvapil mě ani v dobrým, ani ve zlým. Je to spolehlivý terénní vůz, letošní dlouhá zima ho prověřila a vyšel na jedničku, fakt projel v pohodě kdejakou závěj.Neřešila jsem žádné výmoly nebo kameny na cestě, prostě jsem jela a on to všechno zvládal. Je opravdu hodně prostorný, takže i naše gigantické dítě si v něm pohoví i ve fusaku. Je fajn přehazovací rukojeť,když svítí sluníčko - já jsem tedy s přehazováním trochu zápasila, zasekáválo se to, ale pak se to ochodilo a teď už je to v poho. Když přehodíš rukojeť tak, že je dítě po směru jízdy, znatelně hůř se ovládá (ale to prý všechny přehazovačky - těžiště kočárku se nezmění). Je opravdu těžký, což je plus kvůli již popsané terénní zdatnosti a bezpečnosti dítka, až se začne hodně naklánět (nemůžu si pomoc, ale v tomhle ohledu prostě nevěřím lehounkým kočárům, zejména pak trojkolkám), ale mínus pokud nemáš fyzičku :). Za ty peníze má opravdu dobrou výbavu (já ho kupovala loni na podzim na www.e-detskysvet.cz za 5590,– Kč, můžu je doporučit, jsou ochotní a milí).Nevím, jak obstojí jako sporťák pro větší dítě, ale na prvního půl roku ideální.
Dobře vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.5.06 20:36

Ahoj :lol: ,

tak my máme doma Bebetto tiger a jsme spokojení. Jezdili jsme s ním od října asi do dubna (teď už jezdíme v golfáčích). Kupovali jsme ve Studénce v prodejně PROMI. Cena se mi zdála solidní, více jsem chtěla investovat do golfáčů. Kočárek nám nijak nezatáčí, nevrže a je prověřen letošní dlouhou zimou. Na podzim se k němu rádi zase zpět vrátíme. Máme tedy dobrou zkušenost, jen ta váha kočárku by mohla být o něco nižší.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4