Výběr kočárku Cam či Bugaboo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
4.6.14 20:07

výběr kočárku Cam či Bugaboo

Maminky, možná se to sem nehodí, ale potřebuji radu skrz výběr kočárku pro mimi…mám dva typy, but Cam pulsar 2014 a nebo Bugaboo :srdce: jsem nerozhodná jako asi každá ženská a proto se chci poradit :lol: Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1156
4.6.14 20:10

@Veronickav - no za mě určitě bugaboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
4.6.14 20:10

Cam nemám ráda je to takový plastak :roll: bugaboo je dobrý, mám sice jiný druh bgb ale jsem maximálně spokojena :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.6.14 20:12

Bugaboo :palec: :potlesk: měla jsem na obě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.6.14 20:15

Bugaboo každopádně. Ta cena za to rozhodně stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.6.14 20:15

Bohužel nemám zkušenost ani s jedním, ale vzhledově se mi líbí více ten Cam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.6.14 20:20

Nemám ráda Bugaboo, ale z těhle dvou rozhodně ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.6.14 20:23

Holky a máte s bugaboo, některá osobní zkušenost nebo se v tom více orientujete jako já…jsem menší postavy, tak jaký typ bugaboo si mám vybrat? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.6.14 20:30

Za me Bugaboo, mám doma tři Bugaboo, Bee (něco mezi sportakem a golfacem) - ten bych ted vyřadila, Buffalo a Cameleon. Všechny jsou úžasný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
4.6.14 20:42

Bugaboo :srdce: :srdce: :srdce: mame Buffalo a spokojenost nejvetsi! Jeste si hodne chvali BGB Donkey, muzete ho mit ve verzi pro jedno ditko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
4.6.14 20:43

Za me cam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.6.14 20:45

Já si myslím, že tyhle dva se nedaj ani porovnávat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: určitě kvalitu a to je BGB :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.6.14 20:48

@Veronickav mezi těmito dvěma jednoznačně Bugaboo, ač nejsem jejich skalní příznivec :-)
Cam je levnější, plastovější, méně vydrží, méně odpružený,
Bugaboo - Cameleon má hrozně maličká přední kolečka, možnost dokoupit fixní větší. Donkey je takový hybrid, je tam možnost ho předělat i na dvoják. Buffalo je nejnovější typ, má přední otočná kola větší, terénnější. rozhodně bych brala ten.

pokud bych chtěla hlavně do města s tím, že terén jen někdy, asi bych se spokojila i s Cameleon.

jedině co, tak BGB má sportovní sedák jako houpačku, naklápěcí, nedáš ho do placaté roviny. když s´dítě leží, má nohy nahoru.. cam dáš klasicky do placky.
zálaží na dítěti, některé vyžadují leh na bříšku, což v BGB nejde. na druhou stranu, některé si zas dávají rády nohy nahoru a pro ty je BGB super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.6.14 20:58

Nemám ráda ani jednu značku, ale v tomhle případě jsem jednoznačně pro BGB :-) nemám ho ráda, ale svoje kouzlo prostě má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 21:00

Ani jeden, oba tresou a nehoupaj :-) ale hezci je Cam. Mela jsem ho, hlubokac pekne velkej a sportak prostornej a otocnej, a mela jsem i nafukovaci kolecka, s temi penovymi drkotal straslive. Bgb jsem mela v ruce a neoslovil me, kdyz pominu, ze se mi nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí