Výběr lékaře - Prenatal Brno

Anonymní
30.8.23 13:08

Vyber lekare Prenatal Brno

Hezky den, ma nekdo aktualni zkusenost s prvotrim screeningem v Prenatalu Brno? Lze si zvolit lekare? Najdu nekde aktualni seznam? Mate s nekym dobrou zkusenost? Koho naopak ne?
Diky! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41860
30.8.23 13:13
@Anonymní píše:
Hezky den, ma nekdo aktualni zkusenost s prvotrim screeningem v Prenatalu Brno? Lze si zvolit lekare? Najdu nekde aktualni seznam? Mate s nekym dobrou zkusenost? Koho naopak ne?
Diky! :palec:

no, já když se objednávala, tak jsem se dopředu ptala, jestli jde nějak vybrat. Nejlepší diagnostik je MUDr. Vlašín, tak jsem chtěla jeho. Jako lidsky mi moc nesedl, ale profesně je za mě top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
30.8.23 14:14
@Anonymní píše:
Diky! :palec:

Můžeš to zkusit při tel. objednávce. Seznam je na jejich webu. Byla jsem u Beneše, Vlašína i France.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.8.23 14:19
@korn123 píše:
Můžeš to zkusit při tel. objednávce. Seznam je na jejich webu. Byla jsem u Beneše, Vlašína i France.

A vsichni ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
30.8.23 14:22

@PaTrie v Prenatalu jsem byla často a se všemi mám jenom skvělé zkušenosti. I s genetiky, Mudr. Vondráčkovou, apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5973
30.8.23 15:08
@Keyllah píše:
no, já když se objednávala, tak jsem se dopředu ptala, jestli jde nějak vybrat. Nejlepší diagnostik je MUDr. Vlašín, tak jsem chtěla jeho. Jako lidsky mi moc nesedl, ale profesně je za mě top.

Vlašín je velice dobrý diagnostik, byla jsem u něj několikrát, nikdy se nemýlil, i když jeho slova nebyla občas potěšující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
30.8.23 15:30
@mamule42 píše:
Vlašín je velice dobrý diagnostik, byla jsem u něj několikrát, nikdy se nemýlil, i když jeho slova nebyla občas potěšující.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky